FOUR SEASONS RESORT SEYCHELLEs

FOUR SEASONS RESORT SEYCHELLEs

REN LUKSUS PÅ SEYCHELLERNE

Fra øjeblikket du beslutter dig for at bo på et Four Seasons resort, kan du allerede begynde at glæde dig til den legendariske service og deres unikke øje for detaljerne. Kombiner ”the Four Seasons touch” med Petit Anse, en af de smukkeste bugter på Seychellerne, og så har vi en overlegen vinder. Da vi første gang besøgte hotellet, der ligger på hovedøen Mahé, blev vi blæst bagover af den underspillede, luksuriøse atmosfære. Og hvis vi selv skal sige det, har vi efterhånden set lidt af hvert! 

PERFEKTE POOL VILLAER

Det eksklusive resort består af 67 rummelige villaer og suiter, der er dramatisk placeret på den frodige bjergside med udsigt over den betagende bugt med det glimtende turkise vand, og de minder faktisk mere om luksuriøse private boliger end om et resort. Man får lige netop følelsen af, at man har muligheden for at trække sig tilbage til sin glamourøst afslappede villa og nyde fuldkommen uforstyrrethed. Nogle villaer ligger højt på bjergsiden med en helt enestående panoramaudsigt, mens andre ligger omgivet af mango-, kanel- og frangipanitræer tættere på den kridhvide sandstrand. Bor I øverst går turen mod restauranterne og stranden med en buggy, bor I længere nede er stranden kun et stenkast væk. Beliggenheden minder nærmest om et naturligt amfiteater med bugtens glimtende turkise vand og stranden som scene. Alle villaer har privat terrasse og infinity plunge pool, udendørsbad og de er delikat indrettet i stilren seychellisk og fransk kolonistil. Alle 186 m2 i villaerne er fuldstændig fantastiske. I kan selvfølgelig upgrade til de vilde suiter, hvis I ønsker mere plads.

FAMILIEFERIE I PARADIS

Four Seasons Seychellerne Mahé skaber rammerne for den perfekte honeymoon, men er i den grad også familievenligt - også hvis I ønsker at rejse tre generationer. Ikke kun på grund af de skønne rummelige villaer, men også fordi de har en suveræn Kids Club, der med glæde tager sig af de 4-12 årige, til jer der rejser som familie. Når I har lyst til en dukkert, står valget mellem den store pool omkranset af bløde solsenge eller stranden, der ligner et postkort. Undervandsverdenen byder på super snorkling og dykning med resortets egne havbiologer – her kan I også lære om og hjælpe med koralrevsbeskyttelse. Tal med conciergen om de maleriske vandre- og kajakture, stand-up paddleboards og sportsfiskeri.

INSIDER

Four Seasons ligger underskønt på hovedøen Mahé, og det er ikke sikkert, I overhovedet har lyst til at skulle forlade luksusboblen. Men der er altså flere skønne steder på Seychellerne, og hvis I har tiden og eventyrlysten, anbefaler vi ø-hop til fx Praslin eller La Digue. 

FACTS

Flyvetid: 13-14t

Bedste periode: Hele året

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

FOODIES & FORKÆLELSE

GOURMET MED HAVUDSIGT

Madører bliver forkælet på Four Seasons to ambitiøse restauranter og i de to lounges. ZEZ byder på morgenmad med fantastisk udsigt og middelhavsinspireret fine dining. Restauranten Kannel serverer farverige kreolske og asiatiske retter, og baren står for de sublime cocktails. Hvis friskrullet sushi og sashimi lokker, er ZEZ Lounge et must. Og I kan selvfølgelig vælge In-Villa Dining, hvis villaen bliver lidt svær at forlade for længe. 


YOGA, MEDITION & SPA

Højt over bugten ligger spaen, der er en fredfyldt, private zen oase. Start med en kølende og velgørende iste med de bedste fra naturens skattekammer, mens du nyder udsigten fra en blød daybed. Derefter kan der vælges mellem forkælende behandlinger og massager i de rolige behandlingspavillioner på bjergsiden eller i deres Spa Cabana ved vandet. Prøv for eksempel den fantastiske Coco de Mer signaturbehandling. Resortet tilbyder endnu mere zen i form af yoga og meditation – vi anbefaler, at I prøver en Mountain Meditation, hvor I vandrer ca. 20 minutter til toppen af bjergryggen og mediterer, mens solen går ned og farverne skifter. Smukkere bliver det ikke!


HELIKOPTERtur, trekking & VICTORIA 


Der er ikke nogen 18 hullers golfbane på resortet, men til gengæld kan du øve dit sving til perfektion med det Indiske Ocean som driving range. Golfboldene er eco, og bliver opløst og til fiskefoder på under 48 timer – pretty cool. 18-hullers golfbaner kan I finde andre steder på Seychellerne - bare spørg os til råds, så hjælper vi med at finde det perfekte til jer. I kan også tage på dagsture til hovedstaden Victoria, hvis I vil opleve det lokale liv lidt tættere på, I kan flyve i helikopter over de paradislignende øer og tage på jungletrek, hvis I har lyst til at gå på opdagelse i flora og fauna udenfor resortet.