CONSTANCE LÉmuria

Constance Lémuria

Sandet er blødt og hvidt, og klippeøen Praslin er dækket af tropiske træer og farverige blomster. På trods af at Praslin er Seychellernes andenstørste ø, bor der kun 6.500 mennesker. Stemningen er afslappet og mere tilbagelænet end på Mahé, og man kommer om muligt endnu længere ned i gear. Det eksklusive strandhotel Constance Lémuria ligger, med sine over 100 hektarer frodighed, ud til hele tre ekstraordinære strande. Petit Anse Kerlan, Grand Anse Kerlan og superstjernen Anse Georgette på øens nordvestkyst. Når det er sæson, ankommer havskildpadderne og lægger deres dyrebare æg her – og efter cirka to måneder piler de små nyudklækkede skildpadder ud i havet. Som bagtæppe ligger de betagende grønklædte bakker og klipper, som man aldrig bliver træt af at kigge på. Lémuria er et virkelig dejligt hotel, hvis I rejser med børn, som par eller hvis I skal flere generationer afsted, og den tilbagelænede ro rammer jer allerede, når I træder ind i den elegante lobby. 


Efter check in bliver I ført til jeres suite, der har udsigt til stranden og det Indiske Ocean – med kun 15m til kysten, kan man lige overskue at bevæge sig ud og få en morgenbader i det glimtende hav for lige at vågne op og forstå, at man virkelig er landet i noget, der ligner paradis. Der er 96 suiter, og hvis I er flere eller bare foretrækker lidt mere plads, er der også en håndfuld villaer med to og tre værelser med privat pool og butler service. Junior suiterne er behagelige 52 m2 og den største villa kommer op på overdådige 1250 m2. Alle suiter og villaer er omgivet af frodige seychelliske haver, er indrettet i enkel men lækker kolonial stil med lyse farver, naturtræ, marmor og sten og skaber de perfekte rammer for et island hideaway. Åben vinduerne og luk duften og lydene fra naturen ind.

Designlinjerne på hotellet er inspireret og formet efter naturen, og atmosfæren er elegant og afslappet. Her kan I smide skoene og hoppe i de lette gevandter. Vand er et klart omdrejningspunkt, og poolen flyder i tre dele fra hotellet ned mod stranden med det kridhvide sand. Hyggelige hjørner og solstole er der nok af, så det er bare at finde yndlingsspottet eller udforske nye hver dag. Et must er at tage til den nordligste strand Anse Georgette, der ofte bliver nævnt som en af verdens bedste. Hvis I er eventyrlystne, kan I kombinere opholdet på Constance Lémuria med et af vores andre håndplukkede hoteller, som for eksempel søster-resortet Constance Ephelia på Mahé.

INSIDER

Se øen fra vandet på en betagende katamarantur hele vejen rundt om Praslin. I bliver hentet på Lémuria, hvorefter I sejler ud på eventyr til blandt andet øen Curieuse, hvor I ser landskildpadder, og til øen Cousin, som har været et fugle reservat siden 1968. 

FACTS

Flyvetid: 13-14t til Mahé og ca. 20 min. videre til Praslin

Bedste periode: Hele året

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

HAVSKILDPADDER & KOKOSSORBET 

Der er ikke mangel på spisemuligheder på Lémuria. Hovedrestauranten Legend har udsigt til bugten, og her serveres en dejlig morgenmad. Om aftenen bugner buffeten med farverige salater og grill, og kokkene tryller med forskellige temaer i løbet af ugen. Strandrestauranten Tamaka ligger kun et par meter fra det turkise vand, og her kan I nyde frokosten med brune bare fødder i sandet. Har I lyst til frisk fisk og skaldyr creole-style, er perfekt placerede The Nest stedet. Beliggende på pynten mellem to af strandene er udsigten til at falde totalt i svime over. Vælg kokossorbeten til dessert! Når I trænger til en cocktail, er der fem gode barer at kaste sin kærlighed på. 


De dygtige behandlere i U Spa by Constance tager jer i deres kyndige hænder, hvis I trænger til velgørende massage eller en forfriskende ansigtsbehandling. I spaen er der også sauna, dampbad, Jacuzzi og en kold plunge pool. Skal træningsrutinen holdes ved lige, kan det klares i hotellets gym.


Constance Lémuria har en suveræn Kids Club for børn i alderen 4-11 år. Børnene vil højst sandsynligt hellere hænge ud med vennerne, på udforskning eller lære at lave smoothies og is – og så kan de voksne jo passende tage en dag ved poolen med en drink og en god bog. Lemuria har Seychellernes eneste mesterskabsgolfbane med 18 huller, og den er garant for en fantastisk udsigt. Når I når til 15. hul, kan I tage en drink, og ikke-golfers kan komme et smut forbi og nyde solnedgangen med jer her. I kan også svinge ketcheren på de to tennisbaner, prøve kræfter med Hobie Cats eller windsurf, snorkle, vandcykle, tage på tur i kajakkerne eller springe på en mountain bike. Tal med hotellets søde concierge, hvis I vil udforske nogle af de farverige dykkersites, ud og fange store fisk på havet eller hvis I ønsker private golf eller tennistræning. Er I på Lemuria mellem oktober og februar, har I chancen for at følge med en af hotellets eksperter og opleve havskildpadderne komme op fra havet for at lægge deres æg. Seychellerne er ren fløde for naturelskere.