victoria beachcomber

victoria beachcomber

På den nordvestlige kyst af paradisøen Mauritius ligger børnevenlige og populære Victoria Beachcomber Resort & Spa vendt mod de smukkeste solnedgange. Med sine 25 hektarer tropiske haver strækker resortet sig langs med over en kilometer lang hvid sandstrand, der indbyder til alt, der hører til på en forkælende familiebadeferie. Stemningen er afslappet og tilbagelænet, der er masser af aktiviteter og værelserne og suiterne er designet til jer, der rejser med børn. 


Der er 254 værelser og suiter på Victoria, og de mindste er store – de starter på behagelige 60m2. De ligger spredt ud i halvmåner, og de er alle vendt mod havet og den dejlige strand flankeret af de slanke palmer, der danser i brisen. Vores favoritter er Deluxe-værelserne eller de store Family Apartments, hvor I kan bo op til to voksne og tre børn. Uanset hvilken værelseskategori I vælger, er I aldrig langt fra en badetur og de dejlige solsenge under bastparasollerne.

Den store pool ligger med udsigt til den brede hvide strand, og med en hyggelig restaurant og barer ved siden af. Resortet ligger direkte ud til marineparken Balaclava, der har været beskyttet national marinepark siden 1998, så husk at hoppe i snorkelgearet og udforsk den farverige verden under vand. Victoria Resort & Spa ligger i den bedste ende af de fire-stjernede deluxe resorts, og vi har taget det med i 80days samlingen, fordi vi synes, I får rigtig meget for pengene. 

INSIDER

Victoria ligger helt perfekt ved den lille by Point aux Piments, mellem Port Louis og Grand Baie, så det er virkelig nemt at tage på opdagelse fra hotellet. Få gode råd af hotellets concierge eller begiv jer ud på egen hånd. 

FACTS

Flyvetid: 15t med mellemlanding

Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året

Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

TAKE IT EASY

Når I er på ferie i tropeparadiset på Mauritius, er der ingen stress og jag - og på Victoria vil I blive passet godt på af det smilende personale. Uden mad og drikke duer helten ikke, og der er tre restauranter at vælge mellem. Halvpension er normalt inkluderet i rejsen, men mod tillæg kan I gå "all in" og opgradere til helpension. Hovedrestauranten Le Superbe ved poolen har udsigt over den turkise lagune – her bliver morgenmadsbuffeten serveret, og der bliver sat forskellige lækre buffeter op til frokost og aftensmad. Den italienske restaurant La Casa ligger ved stranden og har panoramaudsigt over Port Louis, hovedstaden på Mauritius. Den hyggelige og maritime L’Horizon ligger i den anden ende af resortet, og her er det frisk fisk og skaldyr, der er på menuen. Der er selvfølgelig også et udvalg af barer, der serverer kolde drinks og snacks dagen lang. 


Beachcomber er kendt for et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter, og Victoria er ingen undtagelse. Her kan I blandt andet uden beregning stå på vandski, låne kajakker og vandcykler, tage en introduktion til dykning og sejle ud i horisonten på stand-up paddle boards. Der er også dykkercenter og mulighed for at tage på deepsea-fishing mod betaling, og Mauritius er et super sted at lære at dykke. For landkrabberne er der volley, tre tennisbaner og fodbold for blot at nævne et par af de mange aktiviteter. Til børnene er der både Kids (3-12 år) og Teen Club (13-17 år). I spaen er der sauna og Hammam og selvfølgelig et udvalg af velgørende behandlinger.