Trou aux biches beachcomber

Trou aux biches beachcomber

Det hvide sand føles varmt og blødt mellem de bare tæer, og palmerne hvisker i vinden, at det snart er tid til en sundowner. Med en enestående beliggenhed på Mauritius’ nordvestlige kyst og en sublim udsigt til den farvestrålende solnedgang ligger Beachcombers fem-stjernede strandhotel Trou aux Biches Golf Resort & Spa perfekt placeret. Solnedgangene er ikke det eneste, der fortryller. Sandstranden strækker sig to kilometer, og her er der dejligt med plads til de behagelige sunbeds med klassiske stråtækte parasoller flankeret af palmerne, hvor tiden forsvinder og kinderne får glød. Bølgerne i den turkise lagune slår dovent ind og udgør det perfekte soundtrack til ferien. Det høje serviceniveau sender jer hurtigt ned i laveste gear. 


Trou aux Biches har stort fokus på bæredytighed og er et af de lidt større eksklusive hoteller på øen. Selv om det er skønt at udforske Mauritius, har I vores fulde forståelse, hvis I aldrig når at forlade de dejlige omgivelser, hvor I har adgang til fabelagtige faciliteter. Uanset om I er på romantisk turteldue-ferie eller på familiens drømmetur, vil Trou aux Biches forkæle og passe godt på jer.

De 306 suiter ligger arrangeret i mindre halvmåner tæt på kysten med en dejlig pool i centrum. Med Junior Suiter, der starter på 63 m2, er alle suiterne rummelige og med privat balkon eller terrasse, indretningen er stilet og enkel og de frodige tropiske haver med grønne træer, palmer og blomster skaber en beroligende indramning. Suiterne med havudsigt ligger få meter fra stranden, mens de luksuriøse villaer med op til tre værelser ligger i deres eget private hjørne af resortet. Alle Villaer, Beach Front Suites og Senior Beach Front Suites har private pools, og hotellet har et dejligt fælles poolområde med udsigt over det Indiske Ocean og stranden. For børn i alderen 3 til 12 år er der en pool i Kids clubben. Og uanset hvor I befinder jer, er det krystalklare, behagelige hav aldrig langt væk, og rammerne er sat for en afslappende og luksuriøs tropeferie.

INSIDER

Fordi resortet ligger på den nordvestlige kyst af paradisøen Mauritius, er det beskyttet mod passatvindenes blæst og sikret det bedste klima året rundt. I november 2017 åbnede Mont Choisy Le Golf, der er en 18-hullers mesterskabsbane designet af Peter Matkovich. 

FACTS

Flyvetid: 15t med mellemlanding

Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året

Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

PICK & CHOOSE

Fordelen ved at være et lidt større sted på Mauritius er, at udvalget af restauranter og aktiviteter er stort. Trou aux Biches har seks forskellige skønne spisesteder at vælge mellem, og køkkenerne spænder bredt internationalt, og I kan vælge mellem buffetrestauranter og á la carte. Spis lækker thai på Blue Ginger og indisk på dejlige Mihiya . Der er heldigvis også dejlige barer, der kan servere en lækker cocktail, når tørsten kalder i varmen – på La Caravelle Bar finder I den bedste udsigt til solnedgangen og den rolige lagune. 


Beachcomber er kendt for deres vandsportsprogram, og I kan gratis benytte jer af vandski, Hobie Cats, kajakker, Stand-up paddle boards og meget mere. Vil I dykke eller ud på game fishing kan dette bookes mod betaling. På land kan I spille tennis, volley og træne desserterne af i fitnesscentret. Til ungerne er der Kids Club for børn mellem 3 og 12 år, samt en Teen Club for dem mellem 13 og 17 år – så de kan trygt sendes til tennisturneringer og på snorkelekspeditioner, mens I lader batterierne op i solen på stranden. Ønskes ren afslapning kan kursen sættes mod spaen, der er styret af internationalt anerkendte Clarins, og i terapeuternes kyndige hænder bliver I bløde som smør. Vand er et centralt omdrejningspunkt, og sanserne bliver forkælede.

Mauritius er en drømmedestination, og der er rig mulighed for at tage på opdagelse på øen, hvis I bliver trætte af at ligge på stranden. Hovedstaden Port Louis ligger ikke langt fra Trou aux Biches, og her kan I få et indblik i det lokale liv. Der er naturoplevelser galore med den smukke botaniske have, Le Morne-bjerget, nationalparken Black River Gorges, dykning og hval- og delfinsafarier. Uanset om I bare vil slappe af eller om rejse skal krydres med kultur og natur er rejsen til Mauritius en, der mejsler sig ind i hjertet.