The Residence

The Residence

REN LUKSUS PÅ MAuritius

The Residence ligger helt vidunderligt på stranden i Belle Mare på østkysten af Mauritius. Omfavnet af palmerne i den store, blomstrende tro-piske have. Hotellet er kendetegnet ved den afslappede og koloniale vibe fra kombinationen af den særlige atmosfære fra en svunden tid og moderne luksus.


Der er 163 værelser og suiter - nogle blot få skridt fra den kilometerlange strand med det bløde, hvide sand. Suiterne er elegant indrettet i neutrale farver og gyldne, honningfarvede træsorter. Et særligt touch til den idylliske og afslappede atmosfære på The Residence, er de få dråber af Ylang Ylang olie dryppet på keramiske ringe, som opvarmes af sengelamperne, og med sin søde, underspillede duft fuldender den særlige atmosfære der emmer af oprindelig colonial style.


The Residence er super dejligt, når I rejser med børn. Der er en rigtig god Kid's Club for børn i alderen 3-12 år, med masser er skønne aktiviteter og med åbningstider fra 9.00 - 22.00. Her kan de små og større børn hygge sig med både kreative og aktive projekter - vandsport, ponyridning, snorkling, ansigtsmaling, skattejagter, vandreture og picnics - ja alt hvad små hjerter kan drømme om.


Der er selvfølgelig mulighed for at de voksne kan kaste sig ud i et hav af vandsportsaktiviteter - windsurfing, vandski, hobie cat, kajak, kano og snorkling. Drømmer I om at få en fisk på krogen, så er der også mulighed for deep-sea-fishing. Og så ikke at forglemme det store og smukke The Santuary Spa på The Residence - stedet hvor I kan forkæle jer selv med massage og en hel række skønne behandlinger. 

INSIDER

På The Residence er der tænkt på det hele, og selv dét at pakke jeres kuffert ud, når I ankommer, er der en butler der står for - hvis I ønsker det. Det samme når I skal hjem - ikke noget besvær med at pakke kufferten - det bliver der sørget for, imens I tager en sidste dukkert.

FACTS

Flyvetid til Mauritius: 15t med én mellemlanding

Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året rundt

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

Haps

The Residence har tre dejlige restauranter - The Plantation ligger nærmest på stranden og har den skønneste udsigt fra den dejlige store terrasse. Her får I mad fra det kreolske og internationale køkken, der virkelig smager så englene synger. Det er ikke uden grund, at The Plantation har ry for at være en af øens allerbedste restauranter.


The Dining Room er lavet udelukkende af træ, dejligt placeret med udsigt over poolen og en åben invitation til at opdage tusind og en smags-nuancer fra et sofistikeret køkken med både vestlige og lokale specialiteter. Kokken kan virkelig sit kram og jonglerer med de mauritiske krydderier, så det er ren salighed, der bliver serveret på tallerkenen. The Verandah ligger lige ved poolen og med udsigt til stranden og er The Residence's hyggelige frokostrestaurant. Her kan I nyde dejlige lette retter, skønne sandwiches, hjemmelavede pizzaer og superlækker hjemmelavet is.