THE OBEROI

BEACH RESORT MAURITIUS

THE OBEROI

BEACH RESORT MAURITIUS

FORKÆLELSE PÅ THE OBEROI MAURITIUS

Kun femten kilometer nord for Mauritius’ hovedstad Port Louis, ligger The Oberoi Beach Resort Mauritius, et af vores favoritluksushoteller på den idylliske ø øst for Madagaskar i Det Indiske Ocean. Det fem-stjernede strandresort er omgivet af store, frodige haver med en fantastisk beliggenhed ved Turtle Bay, der huser en beskyttet marine park med et farverigt koralrev. Den hvide sandstrand til Oberois gæster, byder på direkte adgang til det klare vand og udsigt til spektakulære solnedgange, der hver aften afslutter jeres dage i paradis. Fra øjeblikket I ankommer, vil I føle jer forkælet til fingerspidserne. Vores personlige forhold til The Oberoi Beach Resort Mauritius, gør at de særlige døre bliver åbnet, når I rejser med 80days. 

LUKSUS MED ELLER UDEN PRIVAT POOL

The Oberoi har formået at skabe et resort, der omfavner Mauritius’ kombination af asiatisk, afrikansk og europæisk kultur, og her blendes underskøn natur og luksus. I går på snoede stier i de smukke haver, hvor statuer blander sig med subtropiske vækster, når I skal til eller fra jeres villa eller pavilloner. Grunden er et gammelt militært fort fra 1800-tallet, og der ligger fire nationale monumenter, der vidner om en spændende historie. Der er kun 71 villaer og pavilloner i forskellige kategorier på resortet, med udsigt til det Indiske Ocean eller til haverne og masser af plads til privatliv. Alle har himmelseng, lækre badeværelser med badekar og en privat terrasse. Hvis I drømmer om jeres egen private pool anbefaler vi, at I vælger en Luxury Villa.  

FEM-STJERNET FAMILIEREJSE TIL MAURITIUS

Børn er meget velkomne på The Oberoi, og der er gratis Kids Club for børn mellem 4-12 år. Der er også en pool velegnet til børn, mens den større infinity pool er forbeholdt voksne. Så der er plads til alle slags rejsende. Begge pools er skønne, og mens man slænger sig i solstolene, bliver man løbende forkælet af The Oberois personale. Generelt er serviceniveauet på The Oberoi noget ud over det sædvanlige, og det er da også noget af det, hotelkæden er verdenskendt for og grunden til at mange vender tilbage, år efter år. Fra start til slut vil I opleve en særlig "attention to detail", og intet er overladt til tilfældighederne. Get ready to be spoiled!

INSIDER

Tag snorkelgearet på og hop på opdagelse over revet i Turtle Bay på forskellige tidspunkter på døgnet. Livet under havets overflade i det krystalklare vand ændrer sig i løbet af dagen.

FACTS

Flyvetid: 15t med mellemlanding

Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året

Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

MAURITISK OASE

Wine & DINE med havudsigt

Restauranten på The Oberoi er en åben pavillon med det klassisk høje, stråtækte tag. Her er specialiteterne fra det klassiske europæiske køkken, orientalske retter samt det lokale kreolske køkken. Der er børnemenu til poderne, så de bliver heller ikke glemt her. On The Rocks er den mere uformelle restaurant, som ligger helt nede til vandet. Her bliver der serveret salater, sandwiches og lette retter til frokost og skøn, afslappet bbq om aftenen. The Oberoi har efter vores mening et af de højeste kulinariske niveauer på Mauritius, og personalet vil gøre alt for at opfylde jeres drømme. 

YOGA, VANDSPORT & TENNIS 

Hvis I er bange for, at I kommer til at kede jer, så tro om igen. The Oberoi byder på et dagligt program, hvorpå der blandt andet er yoga, åndedrætsmeditation, udstrækning, tai chi og body toning til dem, der søger indre ro. Til de aktive og adrenalinjunkierne er der wind surf, vandski, sportsfiskeri, tennis og selvfølgelig dykning. Vinsmagning i det famøse Gunpowder Room eller skulptur workshop hos den lokale kunstner kan det også blive til. Hvis I vil på dagsture, enten ud at vandre, cykle eller på delfinspotting, skal I blot tale med receptionen. Nogle aktiviteter er mod betaling, mens mange bliver tilbudt gratis af The Oberoi. 


The Oberois spa er en oase af ro. Der bliver tilbudt behandlinger med rødder i Ayarveda, Bali, Thailand og den vestlige verden. Oberoi har sublime signaturbehandlinger, der er skabt i en harmoni mellem moderne videnskab og de gamle filosofier. Men pas på, man bliver lidt afhængig.