Shangri-LA 
Le Touessrok

Shangri-La 
Le Touessrok

Shangri-La Le Touessrok Mauritius har en perfekt, naturskøn beliggenhed i det østlige Mauritius på Trou d'Eau Douce Bays uberørte, kridhvide sandstrande med palmer, der bøjer sig blødt indover sandet, og kaster behagelig skygge og med udsigt udover det smukke, turkise Indiske Ocean. Her møder det sofistikerede det legendariske med inspiration fra Le Touessroks rige historie og den chikke stil, der karakteriserer Mauritius. 


De 200 smukke og smagfuldt indrettede værelser og suiter har alle privat terrasse og havudsigt og nogle har direkte adgang til stranden. Frangipani suiterne, der ligger eksklusivt i eget område, er efter vores mening helt sublime. Her får I ekstra goder som for eksempel in-room check in, adgang til à la carte morgenmad på Republik Beach Club & Grill Cocktail, aftencocktails og daglig opfyldning af den gratis mini-bar. Derudover har Shangri-La tre store beach villaer med privat infinity pool samt 24 timers butler service.


Shangri-La Le Touessrok Mauritius er ren forkælelse i en afslappet, intim og privat atmosfære. To skønne pools, en fantastisk, økologisk spa, en smuk bountystrand med turkis vand - hvor der er langt i mellem solsengene, sunscreen butler, frisk frugt og koldt vand. I vil fra start bemærke at servicen er upåklagelig og behagelig, og der er tænkt over selv de mindste detaljer. 

INSIDER

Unikt for det smukke resort er den lille private ø, Ilot Mangenie, et paradis eksklusivt til Shangri-La's gæster. Den intime og helt ugenerte beliggenhed er ideel til en lille privat 'escape', hvor I kan dase i solen og nyde lækker mad på Ilot Mangenie Restaurant.

FACTS

Flyvetid: 15t med mellemlanding

Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året.  Gennemsnitstemperaturen i juli er ca. behagelige 24°C i skyggen. 

Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

GOURMET & gratis greenfees

Shangri-La Touessrok tilbyder adgang til to paradisiske øer. Den private ø Ilot Mangenie, som er åben udelukkende for Shangri-La gæster og har en trendy Beach Club med lækker mad og kolde drinks. Og øen Ile aux Cerfs, som har en spektakulær 18-hullers mesterskabs-golfbane, der er designet af den berømte pro-golfspiller Bernhard Langer. Når I bor på Le Touessrok, får I to gratis greenfees pr. værelse pr. dag. 


På selve Le Touessrok spiser I suverænt på de fire restauranter. Le Bazar er tilbagelænet, hyggelig og har et internationalt menukort - husk at prøv deres Herbs and Juice Bar. Republik Beach Club & Grill er den afslappede, hippe helt nede ved stranden. Spis en dejlig middag, mens bølgerne ruller ind og slut af med lækre cocktails. Safran er indisk og mauritisk inspireret og I kommer på en sanserejse til østen. Kushi er den japanske gourmet restaurant med en udsøgt sushibar, shabu shabu, kobe menu og selvfølgelig den traditionelle Omakase menu, hvor chefkokken udvælger retterne.  På Sega, der er en Tiki bar med mauritisk inspirerede cocktails, kan I få en god snak med deres rom-sommelier. Terrassen er det perfekte sted at nyde en cocktail og live-musik. 


Er I til vandsport, kunne I ikke have fundet et bedre sted end her. Der er vandski, dykning og snorkling, hobie cats, parasailing og kajakker for bare at nævne et par i det vilde udvalg. Hvis I er aktive landkrabber er der som nævnt verdensklasse golf, yoga, løberuter, gym, tennis, cykler, petanque og beach volley. Men husk, at det også er mere end okay, bare at ligge i en blød solseng med en god bog og en kold kokosnød! 


Børn kan nyde det tropiske paradis i Kids klubben 'T-Club'. Her fristes der med dagligt varierende sjove aktiviteter og spil samt udendørs aktiviteter, der tilskynder børnene at engagere sig i den omgivende naturlige plante- og dyreliv. T-Club underholder børn mellem 4 og 11 år, mens 'Active-T Club' tilbyder innovative sociale aktiviteter og tema-aftener for de 12 til 17 årige - klubben holder åbent indtil 22.30.