ROYAL PALM BEACHCOMBER

ROYAL PALM BEACHCOMBER

DET BEDSTE AF MAURITIUS

Beachcombers flagship boutiqueresort på Mauritius og juvelen i kronen har passende fået navnet Royal Palm. Det eksklusive resort, der er medlem af Leading Hotels of the World, ligger ugeneret på nordvestkysten af paradisøen og er derfor beskyttet mod passatvinden. Der er kun en kort gåtur til den livlige strandby Grand Baie, men når I er på resortet, er der en følelse af privatliv, fred og ro. Det er et sted for kræsne kendere med et hint af frankofil elegance – på charmerende Royal Palm vil I føle jer i de bedste hænder. Foran resortet ligger den smukkeste hvide sandstrand, hvor I kan nyde soundtracket fra bølgerne og palmerne, der hvisker i vinden. Det topprofessionelle og søde personale har en imponerende evne til nærmest at læse tanker, og de opfylder diskret og opmærksomt jeres mindste ønsker. 

EKSKLUSIVE SUITER MED HAVUDSIGT

Rammerne for den perfekte tropeferie er sat, og der er kun 69 eksklusive suiter på Royal Palm Beachcomber, hvilket placerer resortet i den mindre og mere intime ende af skalaen af luksusresorts på Mauritius. Alle suiter er rummelige med en betagende udsigt, er dejligt indrettet, har privat terrasse og vender ud mod Det Indiske Ocean og den kridhvide sandstrand, der er flankeret af svajende palmer og tropiske haver. De skønne Junior Suiter er store og rummelige med 60 m2, og hvis I skal skeje helt ud, kan I sprede jer i den fantastiske 385 m2 store Royal Suite. Afslapningen foregår bedst udenfor, enten på stranden eller ved en af de tre dejlige pools med masser af plads og skønne solsenge. 


FAMILIEVENLIG LUKSUS

Selvom resortet ligger i den mindre ende af skalaen, vil I på ingen måde mærke det på faciliteterne. Her er alt hvad I kan drømme om, når det gælder lækre restauranter, aktiviteter og den velgørende spa. Royal Palm er fantastisk til par og honeymooners, men er i den grad også god til familier med børn. Den fantastiske kids club byder børn mellem 3 og 12 år velkommen til sjove aktiviteter og leg hele ugen. De små under 3 år er velkomne i selskab med en legesyg voksen.

INSIDER

Tag på hval - og delfinsafari på Det Indiske Ocean og kom helt tæt på nogle af naturen mest fascinerende havdyr.

Facts

Flyvetid: 15t med mellemlanding
Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året
Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

ROYAL BEHANDLING & GOURMET

FOODIE-HiMlen

Det gastronomiske niveau på Royal Palm er utrolig højt, og der er hele tre restauranter at vælge mellem. La Goélette ligger med udsigt over bugten, og her serveres et miks af internationalt cuisine og lokale specialiteter fra Mauritius. Morgenmaden nyder I også her, og der er både à la carte og buffet. På den afslappede frokostrestaurant og bar Le Bar Plage, som ligger lidt nede af stranden, kan I tage en pause fra de skønne sunbeds og tanke op på lette lækre frokostretter og kolde drinks. Trattoriaet La Brezza er italiensk cuisine og gode vine, og her slipper I heller ikke for en betagende udsigt over Det Indiske Ocean. 


VANDsport, træning & SPA

Mauritius er et paradis for vandhunde, og Royal Palm har et veludstyret vandsportscenter. I kan bruge hele dagen på vandet med vindsurfing, kajakker, vandski og dykning. En fantastisk måde at opleve lagunen på er med glasbundsbåd, katamaran eller på et dagscruise med jeres egen kaptajn på en privat yacht. Hvis formen skal pudses af i ferien, kan I give jer i kast med træning i det veludstyrede gym, tage kampen op på tennisbanerne, spille squash, boules eller gå 18 huller på Mont Choisy Le Golf, der kun ligger 10 minutter væk fra resortet. Himmelske massager, behandlinger og zen findes i den velrenomerede Clarins Spa, hvor de dygtige spaterapeuter sørger for, at I er i de bedste hænder. 


Hvis I vil på opdagelse på øen, giver vi jer selvfølgelig gode tips hjemmefra, og Royal Palms concierge vil altid stå klar til at hjælpe jer på vej. Men det kan godt være lidt svært at forlade resortet, når I først er ankommet og er landet i laveste og mest afslappede gear.