OnE&Only Le Saint Géran

OnE&Only Le Saint Géran

ONE&ONLY LUKSUS PÅ SMUKKE MAURITIUS

One&Only Le Saint Gérans ligger vidunderligt på sin egen lille palmebeklædte halvø, og her finder I nogle af de bedste sandstrande på vidunderlige Mauritius. Det eksklusive strandresort ligger ud til en rolig turkis lagune, og både svømning og vandsportsaktiviteter er derfor en leg. Kokospalmerne svajer blidt overalt i den store frodige have, og fra hvert værelse og alle fællesområder kan I nyde havudsigten. One&Only Le Saint Géran er en klassisk klædt dame, som udstråler eksklusiv stil kombineret med One&Onlys tårnhøje serviceniveau. Resortet gennemgik for nyligt en fantastisk renovering og lyser op som aldrig før. Her er I i de bedste hænder!

EKSKLUSIVE FAMILIEVENLIGE SUITER MED HAVUDSIGT

One&Only Le Saint Géran er klassisk chikt i stilen med rummelige, lyse og smagfuldt indrettede værelser og suiter. I alle værelserne er der skøn plads til familier, og alle 143 suiter og værelser har egen terrasse eller balkon med skøn udsigt udover haverne og havet. Der er tre fabelagtige pools omkranset af smukke cabanas og bløde solsenge, og One&Only har sørget for at der er luksuriøse lommer til både familier og par. Der også to kilometer underskøn sandstrand på den smukkeste kyst, og der er ikke noget som at slænge sig for at nyde udsigten over Det Indiske Ocean.

GOLF, TENNIS & VANDSPORT GALORE

I kommer ikke til at kede jer, hvis I skulle få lyst til at rejse jer fra de bløde eksklusive solsenge ved stranden. Gary Player har designet hotellets smukke 9 hullers golfbane, hvor I selvfølgelig nyder godt at gratis green fee. Golfbanen ligger indenfor hotellets område og har sit eget klubhus og One&Only Golf Academy. Derudover er alle ikke motoriserede vand-sportsaktiviteter inkluderet som f.eks. snorkling, state of the art fitnesscenter, yoga, pilates, kajak, Hobie Cats, tennis og endda vandski. Dertil hører en dynamisk KidsOnly Club for 3-11 årige. One&Only Le Saint Geran har desuden 5 oplyste tennisbaner og badmintonbane.

EFTERÅRSFERIE PÅ MAURITIUS

Oktober er et af de bedste tidspunkter at rejse til Mauritius på. Vejret er sublimt, og I bliver taget fantastisk imod af vores tætte samarbejdspartnere, der vil gøre alt for at opfylde jeres feriedrømme.

Book i så god tid som muligt, da flyene hurtigt får ben at gå på. Alle vores rejser er skræddersyede til jer, og derfor er to rejser aldrig ens. Kontakt os for at høre mere om mulighederne, særlige 80days fordele og priser.

INSIDER

Der er rig mulighed for sports-aktiviteter på One&Only Le Saint Géran - men har I lyst til at udforske området udenfor resortet, er der mulighed for vandreture, rideture, jungle trekking, katamaran sejlads (både korte og længere ture), helikopterture, deep sea fishing, surfing m.m..

FACTS

Flyvetid til Mauritius:  15t med en mellemlanding

Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året

Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

DET BEDSTE AF MAURITIUS

FABELAGTIG MAD I SMUKKE OMGIVELSER

Der er fem dejlige restauranter på One&Only Le Saint Géran, og her kan I opleve nogle af de mest ekstraordinære madoplevelser på Mauritius. På Prime Contemporary Grill serveres det fineste Wagyu oksekød, frisk fisk og skaldyr, og så benytter køkkenet sig primært af økologiske råvarer. Den hyggelige og elegante strandrestaurant La Pointe byder på friskfangede fisk og fantastiske skaldyrsanretninger, der får fuglene til at synge. La Terrasse ligger ved den smukke pool og det perfekte spot til morgenmad med havudsigt og skønne middage under stjernene. L'Artisan står for farverige salater, friskpressede juicer og sunde snacks. Det er et must at spise på den asiatiske fusion restaurant Tapasake, hvor sushi, teppanyaki, batayaki og tandoor bliver tryllet frem foran jeres øjne af de dygtigste kokke. På Tapasake nyder I de fantastiske retter med udsigt over lagunen og de tropiske landskaber fra den smukt designede og stråtækte mauritiske pavillon.

EKSKLUSIV VELVÆRE & SPA

Spaen er zenzonen, hvor nogle af verdens førende wellness-eksperter har skruet blødgørende og plejende behandlinger sammen. Duftene, roen og de smukke omgivelser luller jer hen, og I går ud med fornyet glød og energi.

TAG PÅ OPDAGELSE PÅ MAURITIUS

Mauritius har som destination både spændende sammensat kultur, smuk natur og en interessant historie. Hotellets concierge står klar til at inspirere jer, hvis I vil på opdagelse på øen. I kan for eksempel tage til Ile aux Cerfs, der kun ligger en bådtur væk, og her kan I tage på picnic, zipline eller prøve deres prisbelønnede golfbane. Kun 20 minutter fra Four Seasons ligger Centre de Flacq, hvor der er et levende og farverigt søndagsmarked. Her bliver der solgt krydderier, frugt og grøntsager, lokalt kunsthåndværk og her oplever I det lokale liv. Mauritius er også hjem for den sydlige halvkugles ældste botaniske have samt Chamarel og Le Morne, der er unikke naturoplevelser.