OnE&Only Le Saint Géran

Mauritius

Kontakt os

One&Only Le Saint Géran

Mauritius

Kontakt os

One&Only Le Saint Gérans beliggenhed er vidunderlig på sin egen lille halvø med sol hele dagen. Havet er roligt, og både svømning og vandsportsaktiviteter er derfor en leg. Kokospalmerne svajer blidt overalt i den store frodige have, og fra hvert værelse og alle fællesområder kan I nyde havudsigten. One&Only Le Saint Géran er en klassisk klædt dame uden ønske om at udstråle andet end stil kombineret med et højt service niveau. Resortet genåbnede i slutningen af 2017 efter en gennemgribende renovering og lyser op som aldrig før. 


One&Only Le Saint Géran er klassisk chikt i stilen med rummelige, smagfuldt indrettede værelser. Hotellets standard junior suiter er op til 70m2 - så der er rigelig plads til en familie med to børn og to voksne. Alle suiter har egen terrasse eller balkon med skøn udsigt udover haven og havet.


Her er masser af sports aktiviteter. Gary Player har designet hotellets smukke 9 hullers golfbane med gratis green fee til One&Onlys gæster. 
Golfbanen ligger indenfor hotellets område og har sit eget klubhus og One&Only Golf Academy. Derudover er alle ikke motoriserede vand-sportsaktiviteter inkluderet som f.eks. snorkling, fitness - også fitness timer kun for teenagere, yoga, pilates, kajak, Hobie Cats, tennis og endda vandski. Dertil hører en dynamisk KidsOnly Club for 3-11 årige. Le Saint Geran har desuden 5 oplyste tennisbaner og badmintonbane.

EFTERÅRSFERIE MAURITIUS 2018

Oktober er et af de bedste tidspunkter at rejse til Mauritius på. Vejret er sublimt, og I bliver taget fantastisk imod af vores tætte samarbejdspartnere, der vil gøre alt for at opfylde jeres feriedrømme. 


Book i så god tid som muligt, da flyene hurtigt får ben at gå på. Alle vores rejser er skræddersyede til jer, og derfor er to rejser aldrig ens. Kontakt os for at høre mere om mulighederne, særlige 80days fordele og priser.

INSIDER

Der er rig mulighed for sports-aktiviteter på One&Only Le Saint Géran - men har I lyst til at udforske området udenfor resortet, er der mulighed for vandreture, rideture, jungle trekking, katamaran sejlads (både korte og længere ture), helikopterture, deep sea fishing, surfing m.m..

FACTS

Flyvetid til Mauritius // 15t med en mellemlanding

Bedste periode // Mauritius kan besøges hele året

Tidsforskel // +2t (sommer) eller +3t (vinter)

nomnom

Der er tre dejlige restauranter på Le Saint Geran tilbyder nogle af de mest usædvanlige madoplevelser på Mauritius. Rasoi by Vineet har den tidligere Michelinkok Vineet Bhatia ved roret med sine moderne fortolkninger af klassiske indiske retter. På Prime Contemporary Grill serveres det fineste Wagyu oksekød, frisk fisk og skaldyr, og så benytter køkkenet sig primært af økologiske råvarer.