OnE&Only Le Saint Géran

Mauritius

Kontakt os

One&Only Le Saint Géran

Mauritius

Kontakt os

Om stedet

Bemærk: One&Only Le Saint Géran er lukket på grund af renovering frem til 1. december 2017. Hvis du drømmer om Mauritius, så har vi heldigvis flere fantastiske hoteller som The Oberoi og Shangri-La's Le Touessrok.


Le Saint Gérans beliggenhed er vidunderlig på sin egen lille halvø med sol hele dagen. Havet er roligt og både svømning og vandsportsaktiviteter kan laves på roligt vand. Kokospalmerne svajer blidt overalt i den store, frodige have og fra hvert værelse og alle fællesområder, kan I nyde hav-udsigten. Le Saint Géran er en klassisk klædt dame uden ønske om at udstråle andet end stil kombineret med et højt service niveau.


Le Saint Géran er klassisk chikt i stilen med rummelige, smagfuldt indrettede værelser. Hotellets standard junior suiter er op til 70m2 - så der er rigelig plads til en familie med to børn og to voksne. Alle suiter har egen terrasse eller balkon med skøn udsigt udover haven og havet.


Her er masser af sports aktiviteter. Gary Player har designet hotellets smukke 9 hullers golfbane med gratis green fee til Le Saint Gérans gæster. 
Golfbanen ligger indenfor hotellets område og har sit eget Klub hus og One&Only Golf Academy. Derudover er alle ikke motoriserede vand-sportsaktiviteter inkluderet som f.eks. snorkling, fitness - også fitness timer kun for teenagere, yoga, pilates, kajak, Hobie Cats, tennis og endda vandski. Dertil hører en dynamisk KidsOnly Club for 3-11 årige. Le Saint Geran har desuden 5 oplyste tennisbaner og badmintonbane.

INSIDER

Der er rig mulighed for sports-aktiviteter på One&Only Le Saint Géran - men har I lyst til at udforske området udenfor resortet, er der mulighed for vandreture, rideture, jungle trekking, katamaran sejlads (både korte og længere ture), helikopterture, deep sea fishing, surfing m.m..

FACTS

Flyvetid til Mauritius // 15t med en mellemlanding

Bedste periode // Mauritius kan besøges hele året

Tidsforskel // +2t (sommer) eller +3t (vinter)

nomnom

Der er tre dejlige restauranter på Le Saint Geran tilbyder nogle af de mest usædvanlige madoplevelser på Mauritius. Rasoi by Vineet har den tidligere Michelinkok Vineet Bhatia ved roret med sine moderne fortolkninger af klassiske indiske retter. På Prime Contemporary Grill serveres det fineste Wagyu oksekød, frisk fisk og skaldyr, og så benytter køkkenet sig primært af økologiske råvarer.