FOUR SEASONS AT ANAHITA

Mauritius

Kontakt os

FOUR SEASONS AT ANAHITA

Mauritius

Kontakt os

Om stedet

Four Seasons rimer på høje forventninger. Til omgivelser, design og service ned i mindste detalje. Og Four Seasons Resort at Anahita skuffer på ingen måde. Beliggenheden ved de kridhvide strande på Mauritius’ skønne østkyst er superb, og af en af de nærmeste naboer, Shangri-La’s Le Touessrok, vidner om den gode smag i kyststrækning. Jeres første møde med resortet er den lange frodige vej, der er flankeret af den kendte Ernie-Els designede golfbane. I bliver derefter mødt af en smilende velkomst ved lobbyen, og her begynder jeres ferie på drømmeøen for alvor. Resortet strækker sig langs kysten og ud på den lille private ø, Ile aux Chats. Når I første gang slentrer gennem resortet med de store åbne pavilloner og stråtækte tage, moderne skulpturer og vand som centralt element, vil I opdage hvor gennemført designet er. Om aftenen spiller lyset og tryller en helt ny dimension frem. 


De 136 villaer, der ligger strøet ud mellem svajende palmetræer og duftende frangipanitræer er moderne indrettet med et tropisk twist, og her er en elegant blanding af elementer som glas, ædle træsorter, sten og dejlige tekstiler. Vi elsker detaljerne i den udendørs bruser, lysindfaldet
fra de store vinduer, privatlivet og de skønne sunbeds ved den private pool – for på Four Seasons har alle villaer nemlig egen pool. Kategorierne starter ved de 70m2 store vidunderlige Sanctuary Pool Villaer med enten Beach eller Ocean View og topper i den overdådige Presidential Suite. Villaerne er perfekte til familier på grund af rummeligheden og det dejlige design.

På de smukke, private strande står de indbydende sunbeds med rigelig plads omkring sig og direkte adgang til den krystalklare lagune. To gange om dagen er der guidede snorkelture på koralrevet med de mange tropiske fisk, og hvis man ikke er til at få hovedet under vand kan man hoppe på en glasbundsbåd og stadig nyde livet under vandet. Der er fire forskellige pools at teste på resortet, inklusiv en børnevenlig pool ved kids clubben og en lap pool ved træningscentret. Vores favorit er sjovt nok infinitypoolen, der ligger med udsigt til stranden og lagunen, og hvor man nemt kan slentre over på Bambou og spise en let frokost.

80days EFTERÅRSFERIE 2017


I bor 8 nætter på sublime Four Seasons at Anahita. Halvpension, fly København-Mauritius med Emirates (t/r) og privat transfer mellem lufthavn og hotel er inkluderet. 


2 voksne i en luksuriøs Garden Pool Villa                                                                                fra kr. 62.500

2 voksne og 2 børn (u. 12 år) i en luksuriøs Garden Pool Villa                                              fra kr. 85.000 

2 voksne og 3 børn (u. 12 år) i en two bedroom Garden Pool Villa                                      fra kr. 140.000 


80DAYS EXTRA: En gratis frokost på Bambou for alle gæster samt 30% rabat (er indregnet i priseksemplerne)


Alle vores rejser er skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. Disse priseksempler er udregnet i skolernes efterårsferie og på udvalgte familiesammensætninger. Vil I rejse på andre tidspunkter, er konstellationen anderledes, er børnene over 12 år, skal I flere generationer afsted eller vil I gerne opgradere til mere luksus? Så kontakt os for priser.


Alle tilbud er med rabatter fratrukket. Vi tager forbehold for prisen, da vi på nuværende tidspunkt ikke holder hotelværelser.

VORES TILBUD I EFTERÅRSFERIEN ER MED FØLGENDE FLYAFGANGE MED EMIRATES:


Udrejse

fredag 13/10 København - Dubai 15:35 - 23:55

lørdag 14/10 Dubai - Mauritius     03:55 - 10:30

Hjemrejse 

søndag 22/10  Mauritius - Dubai    21:50 - 04:25
mandag 23/10 Dubai - København 08:20 - 13:15

INSIDER

To gange dagligt kan I tage med hotellets glasbundsbåd eller på snorkeltur med det kyndige personale, der kan fortælle jer om koralrevets farverige beboere. Vandet i den turkise lagune er roligt, og er derfor det perfekte sted at bolte sig med vandsport. 

FACTS

FLYVETID // 15t med mellemlanding

BEDSTE PERIODE // Mauritius kan besøges hele året

TIDSFORSKEL // +2t (sommer), +3t (vinter)

Om rejsen

I kommer kun til at ligge på den lade side ved solsengen hele dagen, hvis I virkelig gerne vil, for listen af mulige aktiviteter er lang. Tag ud på sportsfiskeri, prøv det brede udvalg af vandsport eller snup et par af resortets cykler. Kridt tennisskoene, sving golfkøllen eller start dagen med yoga og en solhilsen. I kan også pudse jeres køkken-skills af under kyndig vejledning fra de dygtige kokke på stedet, eller udforske koralrevet på de guidede snorkelture. Der er Kids Club for de små poder fra 4 til 9 år og så er der teenage-himlen for dem på 10 år og op efter med bordfodbold, gratis introduktion til dykning, biograf og DJ pult. Selvfølgelig er der også et hold professionelle babysittere, hvis den står på romantisk date night.


Den romantiske aften kunne foregå på Aquapazza, der om aftenen serverer moderne, lækker italiensk med en slående udsigt over lagunen. Beau Champs er den franske bistro med åbent køkken, og her kan I både spise morgenmad og middag. Ved den dejlige pool ligger Bambou – spis sushi, lette sandwiches og salater til frokost, mens I nyder skyggen fra de stråtækte pavilloner. Om aftenen bliver i ført rundt i de mauritiske, indiske og kinesiske køkkener af hotellets dygtige kokke – glæd jer til deres friske fisk og skaldyr!

Mauritius har som destination både spændende sammensat kultur, smuk natur og en interessant historie. Hotellets concierge står klar til at inspirere jer, hvis I vil på opdagelse på øen. I kan for eksempel tage til Ile aux Cerfs, der kun ligger en bådtur væk, og her kan I tage på picnic, zipline eller prøve deres prisbelønnede golfbane. Kun 20 minutter fra Four Seasons ligger Centre de Flacq, hvor der er et levende og farverigt søndagsmarked. Her bliver der solgt krydderier, frugt og grøntsager, lokalt kunsthåndværk og her oplever I det lokale liv. Mauritius er også hjem
for den sydlige halvkugles ældste botaniske have samt Chamarel og Le Morne, der er unikke naturoplevelser.