DINAROBIN BEACHCOMBER

DINAROBIN BEACHCOMBER

Drømmen om Mauritius

Det mest slående ved Beachcombers Dinarobin Golf Resort & Spa er beliggenheden for foden af et af Mauritius’ smukkeste varetegn og naturvidundere, nemlig det 556 meter høje bjerg Le Morne Brabant. Her lander I i feriehimlen, hvor bjergsiderne er svøbt ind i frodige tropiske vækster, og det turkise klare Indiske Oceans bølger nærmest ruller ind på jeres dørtrin. I stil med de fleste andre luksusresorts på øen er ingen bygninger højere end den højeste palme, pavillonerne med de smukke stråtækte tage blender elegant ind i de grønne omgivelser og udsigten fra infinitypoolen er sublim. Dinarobin er den perfekte base for en eksklusiv barfodsferie i på drømmeøen.

SUITE VIEWS & POOLS på DInarobin

Når I vågner op i de store bløde senge i suiten, er der aldrig langt til en morgendukkert i det klare vand. Indretningen i de 175 suiter i forskellige kategorier og størrelser er smagfuld og underspillet – og der er gode løsninger for familier på drømmeferie. De er rummelige, lyse og er inspireret af den klassiske kolonistil med charmerede møbler i rattan og sukkerrør, naturfarver, store badeværelser og privat balkon eller terrasse. Suiterne ligger placeret i seks mindre halvmåner, der vender ud mod havet, med en rolig pool omringet af palmer i centrum fem af dem. Når man tæller den store infinitypool med, er der hele seks pools på hotellet. Derfor er det er aldrig et problem at finde en rolig solseng i et godt hjørne, hvor det eneste man behøver er en kold drink og en god podcast eller bog. Resortet har også tre overdådige villaer med fire værelser, privat butler, egen pool og plads til op til otte gæster, hvis I virkelig vil have plads at danse på. 

NABOEN HEDDER PARADIS

En klar fordel ved at bo på Dinarobin er, at resortet er nabo til Beachcombers lidt større, mere livlige og ligeledes fem-stjernede Paradis Golf Resort & Spa. Som gæster på Dinarobin har I nemlig adgang til søsterhotellets dejlige restauranter samt alle faciliteter, hvilket giver jer et af de mest suveræne udvalg på hele Mauritius. Selv de mest hyperaktive vil have noget at tage sig til konstant, så der er ingen undskyldning for at kede sig. De fleste vandsportsaktiviteter har base på Paradis, og derfor er vandet og stranden ved Dinarobin en fredfyldt lomme. På begge resorts er service et nøgleord, og Beachcombers sikre stil er en garant for forkælelse.

INSIDER

Hvis I rejser uden børn, er det muligt at bo i det helt rolige område, hvor alle suiter, stranden og poolen er reserveret til voksne. For børnefamilier er det perfekt at bo tættere på den lækre infinitypool og restauranterne. 

FACTS

Flyvetid: 15t med mellemlanding

Bedste periode: +Mauritius kan besøges året rundt

Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

FLEST AKTIVITETER PÅ MAURITIUS

GOURMET GALORE på 8 RESTAURANTER

Rent gastronomisk har Dinarobin Golf Resort & Spa et velfortjent godt ry. Med fire restauranter, der spænder fra fine dining i mere sofistikerede rammer til tilbagelænede, lette måltider på stranden, er I i gode hænder. Læg dertil de fire restauranter på Paradis, og så har I et unikt udvalg med otte restauranter lige for hånden og en kulinarisk verden med mange forskellige køkkener repræsenteret. Der går shuttles mellem de to resorts, så det er en leg at komme frem og tilbage. 

PERFEKT TIL FAMILIER

Selvom Dinarobin er roligere end Paradis er det sublimt til familier med de rummelige suiter. Til de yngste gæster er der Kids Club for børn på 3 til 12 år på stranden i en hyggelig pavillon – en af de mest charmerende Kids Clubs vi har set. Her er der sjove aktiviteter og dygtigt personale, og det er det perfekte sted at finde ferievenner, mens de voksne nyder lidt alenetid. Babysitter kan også bookes til en romantisk middag. Teenagere og de sporty typer kan spille tennis mellem palmerne, gå ombord i masser af vandsport, golf og dykning. I træningscentret bliver løbeturen spicet up med en storslået udsigt gennem de store vinduer til La Morne-bjerget. Lær at kitesurfe, prøv at dykke eller tag en lidt mere afslappet tur over revet i en glasbundsbåd - Dinarobin er et paradis for vandmænd og vandkvinder. 

Zenzone & YOGA på dinarobin

Zen, ro og forkælelse findes i det eksklusive spa tempel, der ligger gemt i de grønne tropiske haver. Der er et stort udvalg af behandlinger og en afdeling, der er specielt fokuseret på velgørende Ayurvediske behandlinger. Start med yoga eller meditation for lige at blødgøre lemmerne og sindet og gør så klar til at smelte i de dygtige behandleres hænder.