mauritius

Mauritius kan det hele. Kombinationen af øens lange forhistorie, et moderne demokrati, uddannelse, et godt sundhedssystem og en underskøn natur, der tager pusten fra en, er sublim. Her er altså lidt for hver en smag. Mauritius er den perfekte “paradisø”, og det er ikke mærkeligt, den er så populær for bryllupsrejsende, par og familier. Ingen vaccinationer er påkrævet, der er kun 2-3 timers tidsforskel, vejret er godt hele året, strandene kridhvide og havet krystalklart og turkist. Her er eksklusive hoteller og dejlig mad. Ingen understrøm og et rev, der byder på sublim snorkling og dykning. Generelt er Mauritius et mekka for vandsport, og mange af vores udvalgte resorts har et bredt program og dygtige instruktører. Går du med en lille Tiger Woods i maven, kan golfkøllen svinges på nogle af verdens bedste golfbaner, der ofte ligger i forbindelse med hotellerne. Vil I på opdagelse på øen, kan I leje en jeep og køre rundt på den sydlige del af øen, hvor I kan lægge vej forbi den frodige nationalpark Black River Gorges eller hike til toppen af det ikoniske bjerg og UNESCO verdensarvssted Le Morne Brabant.


Mauritius ligger i det Indiske Ocean. Øen er blot 1900 km2 og byder på kilometervis af lange hvide sandstrande. Mauritius har været både hollandsk, fransk og britisk koloni fra 1638 til 1968, har derefter været et stabilt demokrati og er i dag et af Afrikas rigeste lande. Solen skinner hele året, men alligevel kan vejret drille. Cykloner kan finde vej til øen, hvis man er rigtig uheldig. Højsæsonen, der ligger fra november til marts, byder på mest regn, men alligevel er det dét tidspunkt, flest turister tager hertil. Og lige netop derfor er det vigtigt, at du taler med en professionel, når du planlægger rejsen til det tropiske paradis. Vi ved, hvor det statistisk regner mindst, hvor naturen er smukkest og hvor de bedste hoteller ligger. Ud fra dette sammensætter vi jeres drømmerejse til ferieparadiset.

PSST...


Mauritius er en perfekt destination, hvis I elsker sol, strand og varme. Alle vores håndplukkede hoteller byder på sjove vandsportsaktiviteter. Så hop på en rolig tur på SUP, mens solen står op eller dyk ned under havets overflade til de farverige fisk og de fascinerende koraller. De sydlige hoteller er omgivet af den flotteste og mest frodige natur. Der kræves ingen vaccinationer til Mauritius.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.