mauritius

KONTAKT OS

REJSER

TIL mauritius

DRØMMEN OM SMUKKE Mauritius

Tropeparadiset Mauritius kan det hele. Kombinationen af øens underskønne natur og nogle af verdens bedste luksusresorts er sublim. Mauritius har en spændende historie og er i dag et velfungerende demokrati. Mauritius er den perfekte bountyø, og det er ikke mærkeligt, den er så populær for bryllupsrejsende, par og familier. Ingen vaccinationer er påkrævet, der er kun 2-3 timers tidsforskel, vejret er godt hele året, strandene kridhvide og havet krystalklart og turkist. Her er eksklusive strandhoteller og dejlig mad. Ingen understrøm og et rev, der byder på sublim snorkling og dykning. 


Generelt er Mauritius et mekka for vandsport, og mange af vores udvalgte resorts har et bredt program og dygtige instruktører. Går du med en lille Tiger Woods i maven, kan golfkøllen svinges på nogle af verdens bedste golfbaner, der ofte ligger i forbindelse med hotellerne. Vi sørger naturligvs for at guide jer og skaffe green fees. Vil I på opdagelse på øen, kan I leje en jeep og køre rundt på den sydlige del af øen, hvor I kan lægge vej forbi den frodige nationalpark Black River Gorges eller hike til toppen af det ikoniske bjerg og UNESCO verdensarvssted Le Morne Brabant. Man keder sig ikke på en ferie til skønne Mauritius. 

SKRÆDDERSYET LUKSUS & DE BEDSTE RESORTS

Mauritius ligger i Det Indiske Ocean. Øen er blot 1900 km2 og byder på kilometervis af lange hvide sandstrande. Mauritius har været både hollandsk, fransk og britisk koloni fra 1638 til 1968, har derefter været et stabilt demokrati og er i dag et af Afrikas rigeste lande. Solen skinner hele året, men alligevel kan vejret drille. Cykloner kan finde vej til øen, hvis man er rigtig uheldig. Højsæsonen, der ligger fra november til marts, byder på mest regn, men alligevel er det dét tidspunkt, flest turister tager hertil. Og lige netop derfor er det vigtigt, at du taler med en professionel, når du planlægger rejsen til det tropiske paradis. 


Vi ved, hvor vejret er bedst, hvor naturen er smukkest og hvor de bedste resorts ligger. Og når I rejser 80days style, bliver I passet ekstra godt på hos vores samarbejdspartnere som Four Seasons, One&Only, The Oberoi og Beachcomber. Udfra jeres drømme og ønsker skræddersyer vi jeres drømmerejse til ferieparadiset Mauritius.

SKØNNE FERIER TIL MAURITIUS 

Efterårsferien er et af de bedste tidspunkter at rejse til Mauritius på. Vejret er sublimt, og I bliver taget fantastisk imod af vores tætte samarbejdspartnere, der vil gøre alt for at opfylde jeres feriedrømme. I kan lade jer inspirere blandt vores skønne hoteller her på hjemmesiden. Og drømmer I om et bestemt hotel, som I ikke finder her, så ring til os.


Book i så god tid som muligt, da både fly og hoteller hurtigt får ben at gå på. Alle vores rejser er skræddersyede til jer, og derfor er to rejser aldrig ens. Kontakt os for at høre mere om vores fem-stjernede resorts, særlige 80days fordele og priser.  

PSST...

Vi kender Mauritius ud og ind, og vi har rejst både med og uden familie. Charlotte har sat kompasset mod paradiset intet mindre end 10 gange, og hun kender hver en krog og hvert et fem-stjernet hotel. Også Camilla har rejst øen tynd, og vores forbindelser til vores udvalgte resorts er fantastiske. Det betyder, at I bliver ekstra forkælede, når I rejser 80days style! 


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE

Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.


LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT