WALDORF ASTORIA ITHAAFUSHI

WALDORF ASTORIA ITHAAFUSHI

FULDENDT & EKSKLUSIVT 

Omgivet af kridhvide sandstrande og krystalklart turkist hav, ligger det elegante Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. Resortet slog dørene op i 2019. Det er spredt over tre øer og er et af de største på Maldiverne. Det kan prale med landets største spa og er det resort med flest kulinariske valg (imponerende 11 restauranter). Resortet ligger i South Male Atoll - ca. 30 min. sejltur fra Male lufthavn. Personalet møder jer i ankomsthallen og følger jer til den lækre private yacht, som ligger klar lige udenfor ankomstterminalen. Nyd et glas champagne og lette snacks eller slap af efter flyveturen i et af yachtens private værelser - I er snart fremme i paradis!

Ved ankomst venter 3,5 km grønne områder og en kystlinje klædt i kridhvide, bløde sandstrande, der omkranser en lagune. Palmerne svajer i vinden, luften er varm og havet er fortryllende. Hvis I kan løsrive jer fra den fantastiske hvide strand, byder de store main-pools på luksuriøse private cabanas, hvor der serveres små lækre forfriskninger, cocktails, champagne og østers dagen igennem. Her kan man ikke andet end at lægge hovedet tilbage, lukke øjnene og nyde.

Waldorf Astoria Maldives er et skønt miks af kompromisløs luksus, maldivisk afslapning og gennemført service, the-american-way, når den er bedst. Det er det bedste af Maldiverne - i klassisk Waldorf fortolkning.

SLEEK & MODERN

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi byder på 122 eksklusive villaer fordelt på tre private øer. Vælg mellem et, to eller tre værelser og en beliggenhed på stranden, ved revet eller over vandet.

Alle villaer har et stort badeværelse med badekar og udendørsbruser, privat terrasse med pool, middagspavillon og hængesofa – og naturligvis, den smukkeste udsigt over det Indiske Ocean. Stilen er elegant og stilren med lyst træ, store gulv-til-loft vinduer og den nyeste teknologi i alle villaer.

Søger I det ultimative privatliv, kan I få en hel ø for jer selv. På Ithaafushi Private Island ligger tre private villaer med 5 pools, jacuzzi, klubhus, spa, fitnesscenter, børnepool og egne kokke og tjenere.

TREE-TOP DINING

Spisning er en ren fryd på Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. De 11 restauranter er unikke oplevelser, lige fra Terras bambusreder i trætoppene til en romantisk middag for to på stranden. Træd ind i en arabisk landsby i Yasmeen og få serveret de skønneste mellemøstlige retter eller sæt jer til rette blandt klipperne i The Rock, hvor menuen er en hyldest til bedste vinregioner i verden. Den kinesiske restaurant Li Long er også et højdepunkt. Her findes Maldivernes første klassiske træfyrede ovn, hvor resortets signatur Pekingand tilberedes.

DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere. I flyver fra Danmark om aftenen og lander på Maldiverne næste morgen, med afgange, der passer perfekt med ferien. 


Priseksempel:


2 voksne*                                            fra 204.000

2 voksne og 1 barn under 12 år*       fra 217.000
2 voksne og 2 børn under 12 år*      fra 230.000
2 voksne og 3 børn under 12 år**     fra 315.000

2 voksne og 3 børn under 12 år***    fra 355.000

* i Over Water Villa with pool

** i Grand Reef Villa with pool

*** i Grand Over Water Villa with pool


I prisen indgår:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy.

Yacht transfer fra Male lufthavn – Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi t/r.

9 nætter på Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi i vist værelseskategori inkl. morgenmad.


Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

Maden og servicen fås ikke bedre. Resortets Creative Advisor er tidligere Managing Director for Guide Michelin worldwide, hvilket i høj grad afspejles i detaljerne og kvaliteten af maden i de 11 imponerende restauranter.

Facts

Flyvetid : 12-13t med én mellemlanding

Bedste periode : Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel : +3t (sommer) eller +4t (vinter)

VANDSPORT & WELLNESS

SEABOB & PARASAILING

Resortets vandsportcenter er klar til at invitere jer ned under overfladen med hjælp af undervandscooteren Seabob. I kan også tage med på en guided tur med resortets marinebiolog, som lærer jer alt om livet under vandet. I kan snorkle i husrevet eller dykke på det åbne hav og møde skildpadder, rokker, hajer, hvalhajer og farverige fisk. Over havets overflade kan I prøve kræfter med fisketure, windsurfing, delfinture og parasailing.


Til børnene er der en stor Kids Club, Young Discovery Park, med en legeplads og et lille vandland til de små, og et væld af sjove, spændende og inspirerende aktiviteter for børn i alle aldre. Personalet er fantastisk og børnene er i de bedste hænder her.

FITNESS & AFSLAPNING 

Spaen ligger mit i de botaniske haver, og duften og synet af lyserøde roser, jasminer og frangipani blomster er en wellness-oplevelse i sig selv. I spaen venter skræddersyede holistiske behandlinger og forkælelse. Fitnessrummet er veludstyret med cardiomaskiner og vægte og tilbyder daglige yogatimer. I kan også booke timer med en personlig træner, som kan lægge et wellnessprogram for drømmeopholdet på Maldiverne. Er I humør til en opfriskning af frisuren, stilen eller manicuren, står resortets frisører og æstetiske eksperter klar.