VAKKARU MALDIVES

VAKKARU MALDIVES

REN LUKSUS PÅ MALDIVERNE

Vandflyveren letter fra Male, og I stikker nord på mod Baa Atollen, hvor nogle af Maldivernes dejligste private island resorts ligger strøet ud som små eksklusive perler. Det Indiske Ocean kigger op på jer, og de 25 minutter flyver forbi. I lander i den idylliske lagune og træder ud på det blødeste hvide sand. Palmerne svajer i vinden, og store smil og forfriskninger byder jer velkommen til jeres ferieparadis. Velkommen til Vakkaru! 

FaMILIEREJSE I STORE VILLAER

Vakkaru er et eksklusivt gemmested, og resortet spreder sig smukt på den frodige ø. Der er lagt stor vægt på at reflektere den lokale kultur i designet, og de mange frodige palmer og blomstrende træer er bevaret. Design-teamet har udelukkende udvalgt de lækreste naturlige materialer, skønne tekstiler og møbler i de i alt 125 luksusvillaer og suiter på vandet og på stranden. Til familier har Vakkaru helt perfekte villaer, hvor børnene kan lave ballade i deres separate soveværelse. Har I helt små børn, anbefaler vi villaerne på stranden. Rejser I med større poder, er oplevelsen af at bo i villaer på vandet noget helt ud over det sædvanlige. Lyset, lydene og udsigten er totalt fortryllende. Fra terrassen springer I direkte ud på opdagelse på husrevet som er et af de bedste vi har set på Maldiverne. Skal I flette fingre på bryllupsrejse eller romantisk getaway, er der ingen grund til bekymring, for der er små private rolige lommer galore og masser af privatliv.

ØVERSTE HYLDE AF DE FEM-STJERNEDE

Vakkaru har en mission, der går ud på at fortrylle. Og det vil I kunne mærke hele vejen igennem jeres ferie. Robinson Crusoe-typer i alle aldre føler sig hjemme, og hvis I tror man keder sig midt ude i det Indiske Ocean, så tager I grueligt fejl. Ud over skønne pools og strande, hvor bøger, spil og snak flyder i takt med kolde kokosnødder og læskende drinks, kan I boltre jer i at tage dykkercertifikat, svinge tennisketsjeren eller blive bløde som smør i spaen. 

DRØMMEN OM MALDIVERNE

80days har nogle helt eksklusive aftaler på Maldiverne og vi kan derfor tilbyde vores kunder gennemført luksus til helt unikke priser. Vi får tit sat sammen nogle rigtig gode specials på rejser til nogle af Maldivernes mest eksklusive resorts, og flere steder har vi særaftaler om, at I kan have op til 3 børn i én villa. Ring eller skriv til os, så finder vi det bedste sted til jer og fletter den perfekte rejse sammen, efter netop jeres ønsker og behov. 


DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere. I flyver fra Danmark om aftenen og lander på Maldiverne næste morgen, med afgange, der passer perfekt med ferien. Er det nu, at drømmen om Maldiverne skal blive til virkelighed?Priseksempel:


2 voksne*                                             fra kr. 135.000
2 voksne og 1 barn under 12 år**      fra kr.  170.000
2 voksne og 2 børn under 12 år**     fra kr.  180.000
2 voksne og 3 børn under 12 år**     fra kr.  215.000

*i Beach Villa m. Plunge pool inkl. helpension

**i Beach Family Pool Villa inkl. helpension


I prisen indgår:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy.

Seaplane fra Male lufthavn – Vakkaru t/r.

9 nætter på Vakkaru i vist værelseskategori inkl. helpension.


Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

Vi er slyngvenner med Vakkaru Maldives. Holdet bag resortet kender vi personligt, og derfor kan vi tilbyde 80days kunder eksklusive fordele på resortet og VIP status, som de eneste i Danmark. 

FACTS

Flyvetid: 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

DET BEDSTE AF MALDIVERNE

 halvpension & ØKOLOGI

Gastronomisk set er Vakkaru suverænt. Halvpensionen er fantastisk og har meget få restriktioner. Mange af råvarerne bliver dyrket i Vakkarus økologiske køkkenhaven. Når I skal spise, kan I boltre jer frit på de fire ambitiøse restauranter, der har hver deres personlighed. Frisk frugt, pandekager og vellavede æg, som I bedst kan lide dem, serveres i morgensolen på Aamany, hvor I sidder med fødderne i sandet ved vandkanten. Spis moderne holistiske asiatiske fortolkninger på Onu, der minder om et stilet kulinarisk teater bygget i smuk bambus. Vakku er signatur restauranten med fine dining på den perfekte terrasse. Tænk det bedste kød og seafood på grill og en vinkælder, der er værd at gå grundigt ombord i. Vores yndlingsfrokost spot er på Isoletta, der disker op med italienske retter i lækre omgivelser ved poolen. Perfekt til et solstolsbreak. Skal der imponeres eller fejres kan Vakkaru skræddersy Dining by Design på små hemmelige steder på øen eller i jeres private villa.

HVALHAJER & MANTA RAYS i DET INDISKE OCEAN

Dykningen er helt suveræn på Maldiverne, og husrevet på Vakkaru lægger sig klart i toppen. Som noget helt særligt er der er ”blå huller” i husrevet på Vakkaru. Blå huller, eller blue holes, er jordfaldshuller under havets overflade, hvor livet og korallerne er noget helt særligt. Da Camilla var på Vakkaru, tog hendes modige datter sit første dykkercertifikat, og hun havde et af sine bedste dyk på Vakkaru. Dygtige instruktører huserer på det veludstyrede dykkercenter, hvor I enten kan tage jeres Open Water, avancere yderligere eller bare dykke for sjov. Fra maj til november flokkes de store manta rays i Baa Atollen, og I kan også være heldige at se hvalhajer – tag på en snorkelsafari og se de store kæmper danse ballet for øjnene af jer. Havskildpadderne svømmer også rundt ved revet, og de lægger æg på stranden ved Vakkaru. I februar havde vi en heldig 80days-familie, der fik lov til at hjælpe de nyudklækkede minipader ud på deres lange rejse i Det Indiske Ocean. En kæmpe naturoplevelse, ikke mindst for børnene.

SPORT, SPA og leg 

Find jeres zen zone i den fabelagtige Merana Spa, der ligger på pæle over det turkise hav. Der er 14 over water behandlingsrum, hvor de dygtige spaterapeuter tryller jer til et bedre menneske. Spamenuen er ekstensiv med et nøje kurateret udvalg af massager, ansigtsbehandlinger og aromaterapibade. Der er sågar også barber og frisør, hvis skægget og lokkerne skal trimmes. 


De sporty typer kan holde formen i det lækre overwater gym, med volley eller på de helt nye tennis- og badmintonbaner. Der er yoga flere gange dagligt, og vandsportscentret tilbyder alt fra Jet Ski til kajakker. Kids Clubben har alt hvad de små størrelser kunne drømme om, og de kan løbe frem og tilbage præcis som de har lyst. Personalet er fantastisk, og guldklumperne er i de bedste hænder i Parrotfish Club. Der er poolborde, bordfodbold, bordtennis og brætspil i Coconut Club. Hele familien kan stikke til søs ved solnedgang på et privat cruise, spotte delfiner, besøge lokale øer eller tage på fisketur. I skal lægge jer i selen for at kede jer i paradis!