SONEVA JANI

SONEVA JANI

NO SHOES NO BLUES

Udsigten er lovende, og de fem øer i den nordlige Noonu Atoll ser indbydende op på jer i vandflyet. Nu mærker I for alvor, at ferien er i gang - selvom børnene sikkert har snakket non-stop om jeres villa med den private vandrutsjebane, siden I bookede rejsen. Ved ankomst mødes I med smil og en varm velkomst. I tager jeres sko af for første og nok sidste gang, mens I opholder jer på fabelagtige Soneva Jani. For her på det eksklusive lagune-resort er der nul-sko politik - og festen er kun lige begyndt.

ZEN ZONE På MALDIVERNE 

Soneva Jani er et af de mest spektakulære ø-resorts på Maldiverne. Som en del af DNA'et for Soneva-familien står beslutsomheden for at afkoble fra verdens og hverdagens travlhed i centrum - et stærkt miljøbevidst kodeks og en smidig, smilende service fra første sekund er andre kendetegn. Her handler det om at opleve og om at skabe de bedste minder i pagt med naturen. Med fem øer er arealet stort, men resortet har kun 24 sublime overwater villaer, der skyder ud fra en 1,8 kilometer lang bro, og en håndfuld overdådige beach villaer. Fire ud af de fem frodige tropeøer er ubeboede, så der er rig mulighed for at lege luksus-Robinson Crusoe for en dag. Villaerne er lyst og simpelt indrettet af Eva Shivdasani, der er den ene halvdel af parret bag Soneva Jani, med lyset, luften og det Indiske Ocean som inspiration. Materialerne er alle valgt med omhu og omtanke for bæredygtighed. 

Rejsedrømmen for familier

Den mindste villa er en One Bedroom Villa på overdådige 416 m2, der folder sig ud på to etager – vi kan varmt anbefale, at I vælger villaerne med egen rutsjebane, der ender direkte i det krystalklare Indiske Ocean. I har privat pool, direkte trappe til havet og en stor terrasse med afslapningspots galore. Villaerne er store med forskellige soveværelser, star-gazing loft, der kan skydes fra over sengen i jeres Master Bedroom, skønne badeværelser, walk-in minibar og en fantastisk tagterrasse med plads til at spise middag. Til villaen har I en butler tilknyttet og et arsenal af egne cykler, så I nemt kan trille ind mod hovedøen Medhufaru. Villaerne kommer i flere størrelser med op til 4 værelser, så flere familier eller generationer kan nyde det Indiske Ocean og Maldiverne under samme tag. De små gæster bliver der tænkt meget på, og filosofien handler om at gå på opdagelse i naturen og skabe minder for livet.

INSIDER

Det Indiske Ocean, og i særdeleshed vandene omkring de maldiviske øer, er en af verdens mest suveræne legepladser for vandhunde. Soneva Jani kan arrangere et uforglemmeligt delfincruise, hvor I sejler tilbage mod jeres villa, mens solen går ned. 

FACTS

Flyvetid: 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

HAVET ER SKØNT

SOUL FOOD På maldiverne

Hjertet af ekslusive Soneva Jani er The Gathering, hvor I finder de skønne restauranter, spaen, yoga pavilloner, bibliotek og vinkælder. Her er der masser af hyggehjørner, og udvalget af mad og drikke er imponerende. Tank friskpressede juice og salater på So Fresh. So Cold kører med omkring 50 forskellige hjemmelavede is og håndlavede chokolader– mon I kan nå at smage alle? På The Gathering er der morgenmad, frokost og aftensmad. Er I ude på en særlig aften kan I tage på So Experimental eller So Starstruck, der serverer middag under stjernerne på The Observatory. Den står også på stjernekiggeri med stedets hus-astronom - yes, de har deres egen Tycho Brahe og ikke mindst det største teleskop i Maldiverne, der kan se helt ud til galakser, der ligger 31 millioner lysår væk. Man kan godt sige, at Soneva Jani rammer plet både astronomisk og gastronomisk set.

SILENT CINEMA & MEKKA FOR VANDHUNDE

Hvis universet ikke kan få jer helt op at køre, kan I hoppe i den udendørs stillebiograf Cinema Paradiso. Filmen ser I fra de bløde senge over vandet, hvor I får Bluetooth høretelefoner, så filmlydene ikke generer dyrelivet. I kan hoppe en tur på tennisbanerne, gå bananas i vandsportscentret eller tage ud til Beach Clubben på en af de øde øer i lagunen. Maldiverne er kendt for superb snorkling og dykning, og på Soneva Jani kan I komme ud med marinebiologen – er I heldige, vil I både se havskildpadder og rokker. Vi hjælper selvfølge gerne med at booke dykkerkurser, snorkling, et privat Sunset Cruise med delfiner eller en middag under stjernerne med hus-astronomen  på forhånd, hvis I ønsker. 


Soneva Spa har dygtige behandlere og en bred palet af de bedste spa traditioner fra Østen og Vesten – produkterne kommer fra australske Sodashi, og de er naturligvis fri for kemikalier og dårlig karma.