SONEVA JANI

SONEVA JANI

NO SHOES NO BLUES

Udsigten er lovende, og de fem øer i den nordlige Noonu Atoll ser indbydende op på jer i vandflyet. Nu mærker I for alvor, at ferien er i gang - selvom børnene sikkert har snakket non-stop om jeres villa med den private vandrutsjebane, siden I bookede rejsen. Ved ankomst mødes I med smil og en varm velkomst. I tager jeres sko af for første og nok sidste gang mens I opholder jer på fabelagtige Soneva Jani. For her på det eksklusive lagune-resort er der nul-sko politik - og festen er kun lige begyndt.

ZEN ZONE På MALDIVERNE 

Soneva Jani er et af de mest spektakulære ø-resorts på Maldiverne. Her handler det om at opleve og at skabe minder i pagt med naturen. Med fem øer er arealet stort, men resortet har kun 24 sublime overwater villaer, der skyder ud fra en 1,8 kilometer lang bro, og en håndfuld overdådige beach villaer. Fire ud af de fem frodige tropeøer er ubeboede, så der er rig mulighed for at lege luksus-Robinson Crusoe for en dag. Villaerne er lyst og simpelt indrettet af Eva Shivdasani, der er den ene halvdel af parret bag Soneva Jani.  Materialerne er alle valgt med omhu og omtanke for bæredygtighed, og med lyset, luften og det Indiske Ocean som inspiration.

Rejsedrømmen for familier

Den mindste villa er en One Bedroom Villa på overdådige 416 m2, der folder sig ud på to etager.  Vi kan varmt anbefale, at I vælger villaerne med egen rutsjebane, der ender direkte i det krystalklare Indiske Ocean. I har privat pool, direkte trappe til havet og en stor terrasse. Villaerne er store med forskellige soveværelser, star-gazing loft over sengen i jeres Master Bedroom, skønne badeværelser, walk-in minibar og en fantastisk tagterrasse med plads til at spise middag. Til villaen har I en butler tilknyttet og et arsenal af egne cykler, så I nemt kan trille ind mod hovedøen Medhufaru. Villaerne kommer i flere størrelser med op til 4 værelser, så flere familier eller generationer kan nyde Maldiverne under samme tag. De små gæster bliver der tænkt meget på, og filosofien handler om at gå på opdagelse i naturen og skabe minder for livet.

DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere. I flyver fra Danmark om aftenen og lander på Maldiverne næste morgen, med afgange, der passer perfekt med ferien.  Kontakt os for priser 

KONTAKT

INSIDER

Det Indiske Ocean, og i særdeleshed vandene omkring de maldiviske øer, er en af verdens mest suveræne legepladser for vandhunde. Soneva Jani kan arrangere et uforglemmeligt delfincruise, hvor I sejler tilbage mod jeres villa, mens solen går ned. 

FACTS

Flyvetid: 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

HAVET ER SKØNT

SOUL FOOD På maldiverne

Hjertet af ekslusive Soneva Jani er The Gathering, hvor I finder de skønne restauranter, spa, yoga pavilloner, bibliotek og vinkælder. Her er der masser af hyggehjørner, og udvalget af mad og drikke er imponerende. Nyd friskpressede juice og salater på So Fresh. So Cold kører med omkring 50 forskellige hjemmelavede is og håndlavede chokolader– mon I kan nå at smage alle? På The Gathering er der morgenmad, frokost og aftensmad. Er I ude på en særlig aften kan I tage på So Experimental eller So Starstruck, der serverer middag under stjernerne på The Observatory. Den står også på stjernekiggeri med stedets hus-astronom og ikke mindst det største teleskop på Maldiverne. Man kan godt sige, at Soneva Jani rammer plet både astronomisk og gastronomisk set.

SILENT CINEMA & MEKKA FOR VANDHUNDE

I Soneva Janis udendørs stillebiograf Cinema Paradiso, ser I film fra bløde senge over vandet, med Bluetooth høretelefoner, så filmlydene ikke generer dyrelivet. I kan hoppe en tur på tennisbanerne, gå bananas i vandsportscentret eller tage ud til Beach Clubben på en af de øde øer i lagunen. Maldiverne er kendt for superb snorkling og dykning, og på Soneva Jani kan I komme ud med marinebiologen – er I heldige, vil I både se havskildpadder og rokker. Vi hjælper selvfølge gerne med at booke dykkerkurser, snorkling, et privat Sunset Cruise med delfiner eller en middag under stjernerne, på forhånd, hvis I ønsker. 


Soneva Spa har dygtige behandlere og en bred palette af de bedste spa traditioner fra Østen og Vesten – produkterne kommer fra australske Sodashi, og de er naturligvis fri for kemikalier og dårlig karma.