SONEVA FUSHI

SONEVA FUSHI

LUSH LUSH BABY

Intelligent luksus pakket ind i drømmen om Maldiverne. På Soneva Fushi, beliggende på øen Kunfunadhoo i den nordlige Baa Atoll, er ambitionerne høje og tempoet lavt. Efter en lille forfriskning i Sonevas private lounge i Male flyver I over de fantastiske maldiviske øer og det Indiske Ocean i vandfly. Kun 30 minutter senere lander I i paradis og bliver mødt af jeres private butler. Kunfundahoo er frodig, grøn og en af de største øer på Maldiverne. Med kun 65 eksklusive strandvillaer er privatliv og plads ikke en mangelvare på Soneva Fushi. Øen er forbundet af stier gennem junglen, og med jeres private cykler eller de små lydløse el-buggies er det en leg at komme rundt. Soneva Fushi er et resort for rejsende, der sætter pris på bæredygtig luksus, nærhed til naturen og en eksklusiv men laid back stil. Gør klar til en ferie, hvor det bliver svært at tørre smilene af, når I kommer hjem!

NO NEWS, NO SHOES

Bag Soneva står ægteparret Sonu og Eva. Deres vision for deres resorts er at skabe magiske oplevelser i balance med naturen, og filosofien er afslappet med ”no news, no shoes” tilgang til luksus - det er også skriblet ned på den bløde pose, som I får udleveret til jeres sko. For dem får I ikke meget brug for. De kalder det selv Robinson Crusoe simplicity. Stilen er nede på jorden, men tag ikke fejl – her er der et luksuriøst fokus på detaljerne og lækkert bæredygtigt design. Villaerne er omgivet af grøn jungle, hvor fuglene trives, og de åbner alle op til den kridhvide sandstrand og det krystalklare vand. Designet med naturlige materialer i fokus, lyset som inspiration og med zenagtige udendørs hyggekroge til at sole, spise og hænge ud i. Der er 23 forskellige slags villaer, der rangerer fra de skønne Crusoe Villaer til vildheden i The Private Reserve. Vi vil ikke kede jer med en lang opremsning af lækre features, men kan bare slå fast at selv de mindste villaer på ydmyge 235 m2 fordelt på to etager er absolut dejlige! Soneva Fushi har også ideelle villaer, hvis I rejser flere generationer sammen. Da der ikke er nogen hovedpool på Soneva Fushi, anbefaler vi, at I snupper en villa med privat pool.

LUKSUS TIL ALLE STØRRELSER

På børnefronten er Soneva med på beatet, og The Den er nok en af de bedste kids clubs i Maldiverne med to swimming pools, et piratskib, mocktailbar, lego galore, biograf og et musikrum med instrumenter. Det ugentlige program er fyldt med blærede aktiviteter, og I skal ikke tage det tungt, hvis poderne hellere vil hænge ud med de nye venner end med jer. Så kan I jo bare slænge jer i en solseng med en god bog og en kold drink eller slentre en tur på stranden med hinanden i hånden. Selve øen er et slaraffenland af oplevelser med de nuttede vilde kaniner, der popper op i ny og næ. 

DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere. I flyver fra Danmark om aftenen og lander på Maldiverne næste morgen, med afgange, der passer perfekt med ferien.Priseksempel:


2 voksne                                               fra kr. 170.000

2 voksne og 1 barn under 15 år          fra kr. 181.000
2 voksne og 2 børn under 15 år         fra kr. 192.000
2 voksne og 3 børn under 15 år         fra kr. 218.000


I prisen indgår:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy.

Vandfly fra Male lufthavn – Soneva Fushi t/r.

9 nætter på Soneva Fushi i Family Villa Suite med pool.

Helpension & ikke alkoholiske drikkevarer (mini-bar ikke inkluderet).


Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

Restaurant Sobah's ligger på sin egen ø. I sejler derud med speedbåd og træder i land på stranden. Der er ikke mange pladser, så I skal huske at fortælle os, hvis I vil reservere på forhånd.  Retterne har maldiviske rødder, og de smager fantastisk. 

FACTS

Flyvetid: 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel:  +3t (sommer) eller +4t (vinter)

DRØMMEN OM MALDIVERNE

Ambitiøse armbevægelser

Gastonomisk set er niveauet på Soneva Fushi virkelig højt, og en del af råvarerne kommer fra resortets egne økologiske køkkenhaver. Resortet er medlem af den ambitiøse sammenslutning Relais & Chateaux, hvilket i sig selv er et kulinarisk kvalitetsstempel. På restauranten Fresh in the Garden sidder I under den åbne pavillon med udsigt over krydderurter, haverne og bananpalmerne, mens I nyder frisklavede middelhavsinspirerede retter. Den unikke strandrestaurant Sobah's ligger 15 minutters seljtur væk på en ubeboet ø. Køkkenet er traditionelt maldivisk, og der er kun plads til fine dining for en heldig skare på 18 personer to gange om ugen. Under stjernerne forklarer Sonevas egen astronom om himmeltæppet, mens I nyder aftenens sidste forkælelse. På Mihiree Mitha bliver I overrasket til morgen, frokost og aftensmad med frisk sushi, salater, gourmet pizzaer og flere end 60 slags hjemmelavet is, der skaber total desserteufori. Down To Earth er det perfekte sted at mødes over retter der deles rundt om bordet i de hyggeligste omgivelser. Og vi har ikke nævnt vinkælderen, chokoladerummet og osteskabet endnu.

BACK TO NATURE

En del af charmen ved Soneva Fushi er deres fokus på vores forhold til naturen. Husrevet er farverigt og levende, og er I heldige, kan I se både manta rays og havskildpadder. Husk solcreme på ryggen og stik næsen under overfladen – hele dage kan sagtens gå med at spotte nye fisk og havvæsner. I kan låne gear på resortet, og I kan booke private snorkelture med husmarinebiologen. Skal I dybere, kan I også tage PADI dykkercertikat, og certificerede dykkere får en på opleveren på Fun Dives. Inde i junglen gemmer den eksklusive Six Senses spa sig. Plej kroppen og sindet med naturlige behandlinger, yogatimer og meditation. Selv biografen Cinema Paradiso er udendørs med stjernerne hængende som loft - og der er selvfølgelig popcorn og hjemmelavet is lige ved hånden. Den lokale bio bliver aldrig den samme igen... 


Soneva Fushi er skabt med passion og kærlighed, og man vender hjem med skuldrene sænket og færre bekymringsrynker, end da man tog afsted.