SIX SENSES LAAMU

SIX SENSES LAAMU

LAIDBACK LUXURY

Six Senses Laamu er et skønt ø-paradis, der løfter castaway-chic til nye niveauer. Det er et af de mere afsidesliggende resorts; cirka 40 minutters flyvetur fra Male samt en kortere transfer med speedbåd. Men den ekstra indsats er det værd - I ankommer til et af Maldivernes dejligste resorts. Six Senses Laamu er rustikt, men luksuriøst (zen, but make it stylish) med smukke omgivelser og øje for detaljen i den skønneste blanding af bæredygtighed og dekadens.


Resortets villaer er bygget af bæredygtige materialer med en lethed og opfindsomhed, der gennemsyrer designet. Alle bygninger er designet til at fremhæve resortets naturlige omgivelser. Over Water villaerne er selve essensen af drømmen om Maldiverne. De har alle privat soldæk, uforstyrret udsigt og direkte adgang til det krystalklare vand. Strandvillaerne er hyggelige og indbydende med et tree-top level soldæk, hvor der er mulighed for at sove under stjernerne eller spise en romantisk middag.

SEA YOU THERE!

Vand er det bærende element på Laamu og selvom det kan være svært at tro, at nogle laguner på Maldiverne kan være bedre end andre, er den omkring Six Senses Laamu særlig storslået. Den vikler sig hele vejen rundt om resortet, som en intens azurblå iris og strækker sig langt ud i det fjerne. Snorkler man i det klare vand, kan man se helt ned til den fløjlsbløde sandbund.


Laamu er den største atoll på Maldiverne og da den ligger så langt fra hovedstaden Male, byder den på et af de mest uspolerede dykkerområder på Maldiverne; Manta Rays er et almindeligt syn her.

BACK TO NATURE

Laamu er et "no shoes, no news" resort, der opfordrer til en ferie i bare tæer med minimal forbindelse til resten af verden. Aviser er kun tilgængelige efter anmodning og villaernes fjernsyn er diskret skjult bag tekstiler.


For at mindske belastningen af det lokale miljø anvender Six Senses Laamu sine egne genanvendelige glasflasker, undgår engangsplastik og sigter mod at være helt plastfrit i 2022. Halvdelen af alt salg af vand går til resortets bæredygtighedsfond.

INSIDER

Det er ikke usædvanligt, at morgenmaden på restauranten Longitude bliver indtaget til synet af delfiner, der leger i lagunen, som glimter smukt i morgensolen.

Facts

Flyvetid : 12-13t med én mellemlanding

Bedste periode : Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel : +3t (sommer) eller +4t (vinter)

SIX SENSES LIVING

 MIMOSA, SASHIMI, CEVICHE…

Maden på alle Laamus restauranter er sund, lækker og nytænkende. Leaf, signaturrestauranten, ligger højt oppe i træerne på en baldakinplatform med udsigt over den økologiske køkkenhave. Prøv den lokalt fangede Laamu ceviche med pomelo, grøn mango og tomatsorbet. Hver morgen begynder med en overdådig champagne-morgenbuffet i restauranten Longitudes pavillon med stråtag og glaspaneler i gulvet. Champagnen ledsager en fest af frisk frugt, kager, oste og charcuterier. Hver aften er der plads til tolv gæster på Over Water restauranten Zen, der serverer moderne japansk fusion. Måske bedst af alt, er isbaren med en tilsyneladende uendelig strøm af smagsvarianter.

RETREAT YOURSELF

I kommer ikke til at kede jer på på Six Senses Laamu. Med Kid’s Club, udendørs biograf, bibliotek, dykkerskole, private bådudflugter og et vandsportscenter med windsurfing, kanoer, vandski og er her rigeligt at bruge tiden på. Ud til stranden ligger det velrenommerede Six Senses Spa med lækre behandlingsrum i det grønne. Her er også udendørs meditation, yoga og fitnessrum.