PATINA
MALDIVES, FARI ISLANDS

PATINA
MALDIVES,
FARI ISLANDS

RHYTHM &VIBES

Patina Maldives Fari Islands er definitionen på det ultimative ferieparadis. Den prisvindende perle ligger smukt placeret i klyngen af Fari-øerne i de nordlige Malé-atoller blot 45 minutters speedbådtur fra Malé International lufthavn. Resortet emmer af sofistikeret men tilbagelænet luksus og er den perfekte kombination af ro og afslapning samt mere hippe og stemningsfyldte omgivelser til dem, som kan lide en god blanding

SOFISTIKERET DESIGN

Patina Maldives Fari Islands udskiller sig fra andre hoteller på Maldiverne med sit stilrene og moderne design, der er en sammensmeltning mellem ny nordisk design og 60’er funkis stil med chikke møbler og skønne træpanelvægge. I kan vælge at bo på vandet i de smukke Over Water villaer eller med direkte adgang til stranden i en lækker Beach Villa. Alle villaer har egen pool og de største villaer kan rumme op til 6 personer. Rejser I flere generationer kan I vælge at bo i The Beach House, en unik to etages villa med plads til op til 9 personer. 

BEACH PLEASE...

Resortet er omkranset af en smuk krystalklar lagune med en kridhvid kyststrækning, der indbyder til et væld af vandaktiviteter. Til lands kan I gå eller cykle øens store terræn tyndt og udforske alle dens afsides hjørner og afkroge, eller slænge jer på en blød liggestol med en iskold forfriskning ved hotellets swimmingpool. Her finder I en dejlig Beach Club med festlige vibes, hvor hotellets egenproducerede Fari Beach soundtracks spiller dagen lang. I kan også vælge at nyde den smukke maldiviske solnedgang på skønneste vis på en sunset cruise.

SPOILT FOR CHOICE

Unikt for Maldiverne finder I i alt 12 spisesteder her. Fra afslappende strandbarer, med udsøgte cocktails og skøn kogekunst fra det græske, italienske og syd-amerikanske køkken til fine dining koncepter, hvor japansk kulinarisk kunst smelter sammen med nordisk cuisine. Spisningen er virkelig en fornøjelse, der tager dig på en kulinarisk rejse ud over det sædvanlige.

80DAYS SPECIAL TIL PATINA MALDIVES

Vores tætte relation til resortet gør at vi kan give jer fordelagtige priser på både deres uimodståelige Water Villas og Beach Villas. Og prikken over i'et er, at priserne også gælder resortets store Two Bedroom Beach Pool Villa, hvor der er plads til op til 6 personer.


Denne special er eksklusiv for 80days i Danmark og gælder fra dags dato til og med marts. Men ring allerede nu, hvis I vil have fingrene i de største villaer i de gode perioder.


Beach Pool Villa med halvpension

2 voksne – fra 132.000 kr.

2 voksne og 1 barn under 12 år – fra 140.000 kr.
2 voksne og 2 børn under 12 år – fra 148.000 kr. 


Sunset Water Pool Villa med halvpension
2 voksne – fra 150.000 kr.
2 voksne og 1 barn under 12 år – fra 158.000 kr.
2 voksne og 2 børn under 12 år – fra 166.000 kr.


Two Bedroom Beach Pool Villa
2 voksne og 3 børn under 12 år – fra 225 .000 kr.
4 voksne – fra 220.000 kr.
4 voksne og 1 barn under 12 år – fra 230.000 kr.
4 voksne og 2 børn under 12 år – fra 240.000 kr.


Alle priser er inklusive:

9 nætter i valgt værelseskategori

Fly København – Male t/r på economy
Speedbåd transfer mellem Male lufthavn og Patina Maldives, Fari Islands t/r

Halvpension


Hvis I vil afsted i 2021, skal I bestille senest 15. oktober 2021

Hvis I vil afsted i 2022, skal I bestille senest 6. december 2021


Priserne gælder til og med 31/3/22. Dog ikke i perioden 20/12/21-10/01/22

INSIDER

Ekspressiv design i form af skulpturel, interaktiv og symbolsk kunst, udført af forskellige internationale kunstnere, ligger spredt rundt omkring på øen og giver resortet et helt unikt visuelt udtryk.  

Facts

Flyvetid : 12-13t med én mellemlanding

Bedste periode : Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel : +3t (sommer) eller +4t (vinter)

ECO RESORT & SPA HEAVEN

LEAVE NO FOOTPRINTS

Bæredygtighed er tænkt ind over hele linjen på Patina Maldives Fari Islands, hvor målet er at efterlade så positive aftryk på planeten som muligt. Det smukke koralrev og marineliv, der omkranser hotellet, tages ekstra hensyn til grundet de farverige korallers sårbare natur og betydning for marinelivets eksistens. Vigtigheden i at respektere og beskytte atollernes koralrev, er en helt essentiel del, som I kan lære mere omkring under jeres ophold, hvor I kan adoptere en havskildpadde, plante en koral eller deltage i strandoprydning. Herudover arbejder hotellet med genanvendelse i videste omgang, med blandt andet solenergi og økologiske køkkenhaver.

FLOW

Wellbeing er en helt essentiel del af filosofien, som i den grad også er gennemgribende i hotellets spa, Flow. Her finder I hydroterapi pools, en specialdesignet flydetank, en sauna og en salon, samt en omfangsrig liste af fantastiske behandlinger. Især signatur ansigtsbehandlingen kan anbefales.KIDS CLUB

Det søde personale i Kids Clubben er dygtige til at stimulere børnenes personlige interesser. Der er mulighed for alt fra leg, til kreativ udfoldelse samt spændende madlavningskurser, med masser af hyggelige stunder i børnehøjde.