ONE&ONLY REETHI RAH

ONE&ONLY REETHI RAH

I ankommer til One&Only Reethi Rah med stil - om bord på en luksus yacht (alternativt kan arrangeres privat vandflyver). Over seks kilometer spektakulær kystlinje venter jer, klædt i kridhvide, bløde sandstrande, blå laguner og ugenerte, private bugter. Ved ankomst til resortet bliver I hentet af en lille golfvogn og kørt til jeres villa, hvor jeres helt egen, private butler venter. Hvis I leder efter det ypperste i et område, hvor standarden i forvejen er meget høj, så er One&Only Reethi Rah stedet, der udmærker sig med “Luxury, Glamour & Style”.


Med adresse på en af de største øer blandt North Male’s atoller, er det fem-stjernede One&Only Reethi Rah hjemsted for 128 store, private luksus-villaer. De 96 Beach Villaer ligger placeret på den blæksprutte-formede ø’s mange arme, hvilket betyder, at alle Beach Villaer har havudsigt og adgang til eget lille strandstykke. De 32 smukke Water Villaer, der hæver sig på pæle over lagunens klare, turkise vand, er helt unikke med dækterrasser med den ikoniske detalje, at der er spændt net ud fra terrasserne, som fungerer som hængekøjer med store puder i - perfekt til svalende solbadning eller en lur. Villaerne på Reethi Rah er nogle af verdens største resort-villaer - og alle har egen private Concierge og vagt.


Spisning er en ren fryd på One&Only Reethi Rah. I kan spise i privatlivets fred hjemme i jeres egen villa, hvor I kan bestille lækre retter fra flere af restauranterne - eller I kan lade jer forkæle af det lækre fusionskøkken på Reethi Restaurant, af de friske japanske delikatesser på Tapasake, af de fortryllende arabiske lækkerier på Fanditha eller af de fantastiske nyhøstede råvarer fra Chef’s garden. One&Only Reethi Rah har en super lækker Beach Club, ClubOne, med afslappende lounge-hygge, café og bar med dejlig mad og drinks - og masser af aktiviteter for både store og små. Her kan I bestige klatrevæggen, hygge jer med alverdens vandsport - for børnene er der ude i vandet oppustet vandlegetøj til at kravle på og rutsje ned i vandet fra.


Dagene på One&Only Reethi Rah byder på sol, sand, vand og palmer, mens nætterne byder på stjernehimmel, aftenbrise, levende lys og romantik – alt sammen omgivet af elegance, stilfuldt design og luksus i lange baner. At bo på One&Only Reethi Rah er intet mindre end en oplevelse for livet.

INSIDER

One&Only Reethi Rah har en 24-timers læge udstationeret på øen, og hotellets sol spa tilbyder kyndig vejledning og udvalg af solcremer efter din hudtype. Alle villaer har sin egen mobiltelefon, så I kan ringe til jeres butler, uanset hvor I er på øen.

FACTS

Flyvetid:  12-13t med 1 mellemlanding.

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

ferieparadis for alle

One&Only Reethi Rah er et paradis for børn, og kids clubben, KidsOnly er værd at fremhæve, for den er virkelig noget særligt! Her kan børn fra 4-12 år hygge sig med masser af sjove aktiviteter - super tilpasset efter alder. For de helt små er der et indendørs klubhus fyldt med legetøj og spil, en skyggefuld have med sand, gynger og rutschebaner, en kæmpe elefant, ball pool og buksetrold pool. Hver dag er der en oversigt over tidspunkter for de mange aktiviteter. KidsOnly er delt op i tre aldersgrupper - 4-5 år, 6-8 år og 9-11 år - derudover er der et teen-område med juicebar og spil. Børn under fire er velkomne i miniklubben, men skal være under opsyn af enten en forælder eller babysitter. Når I ankommer får alle børn en velkomstpakke med en T-shirt, male-bøger og en invitation til Pirates Day i KidsOnly, hvor de laver pirat-kostumer, pirat-ansigtsmaling, skattejagt og tager på en pirat båd-cruise.

'Splash' er beach clubbens vandsportscenter, og mulighederne er nærmest uendelige. Bananbåde, kanoer, paddleboards, vandski og windsurfing - alle ikke-motoriserede aktiviteter er gratis, og de motoriserede aktiviteter koster ekstra.  På en 15-minutters tur med vandflyver kan I opleve den smukke udsigt ned på atollerne. 


One&Only Reethi Rah har Maldivernes eneste PADI National Geographic dykkercenter, og ligger i kort afstand til et af Maldivernes bedste haj-sites. De fleste af One&Only Reethi Rahs aktiviteter finder I i ClubOne, beach clubben - billard, dart, bordtennis og volleyball, og er I til golf, må I ikke en misse en session på Swing, den imponerende golfsimulator. Der er også en Driving-range-platform, hvor I kan slå bolde ud i vandet - det er naturligvis eco-friendly bolde, der opløser sig selv ude i vandet. Det bedste snorkling-site på husrevet er en kort cykel- eller kanotur væk. For gæster med en kreativ åre, er der et kunst-atelier, hvor I kan deltage i keramik klasser og venetiansk maske dekoration. I Lawn Club, på midten af øen, finder I både badmintonbaner og en bowlingbane - og så bydes der på en dejlig gratis eftermiddagste.