ONE&ONLY REETHI RAH

ONE&ONLY REETHI RAH

ELEGANT KLASSIKER

I ankommer til One&Only Reethi Rah med stil - om bord på en luksus yacht (alternativt kan arrangeres privat vandflyver). Over seks kilometer spektakulær kystlinje venter jer klædt i kridhvide, bløde sandstrande, blå laguner og ugenerte, private bugter. Ved ankomst til resortet bliver I hentet af en lille golfvogn og kørt til jeres villa, hvor jeres helt egen, private butler venter. Hvis I leder efter det ypperste i et område, hvor standarden i forvejen er meget høj, så er One&Only Reethi Rah stedet, der udmærker sig med “Luxury, Glamour & Style”.


Med adresse på en af de største øer blandt North Male’s atoller, er det fem-stjernede One&Only Reethi Rah hjemsted for 128 store, private luksus-villaer. Villaerne på Reethi Rah er nogle af verdens største resort-villaer - og alle har egen private Concierge og vagt.


Spisning er en ren fryd på One&Only Reethi Rah. I kan spise privat i jeres egen villa, hvor I kan bestille lækre retter fra flere af restauranterne.  Eller I kan lade jer forkæle af det lækre fusionskøkken på Reethi Restaurant, af de friske japanske delikatesser på Tapasake, af de fortryllende arabiske lækkerier på Fanditha eller af de fantastiske nyhøstede råvarer fra Chef’s garden. One&Only Reethi Rah har en super lækker Beach Club med afslappende lounge-hygge, café og bar med dejlig mad og drinks - og masser af aktiviteter for både store og små. 


Dagene på One&Only Reethi Rah byder på sol, sand, vand og palmer, mens nætterne byder på stjernehimmel, aftenbrise, levende lys og romantik – alt sammen omgivet af elegance, stilfuldt design og luksus i lange baner. At bo på One&Only Reethi Rah er intet mindre end en oplevelse for livet.

DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere. I flyver fra Danmark om aftenen og lander på Maldiverne næste morgen, med afgange, der passer perfekt med ferien. 


Priseksempel:


2 voksne                                              fra 180.000

2 voksne og 1 barn under 12 år         fra 210.000
2 voksne og 2 børn under 12 år        fra 240.000


I prisen indgår:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy.

Yacht transfer fra Male lufthavn – One & Only Reethi Rah t/r.

9 nætter på One & Only Reethi Rah i Beach Villa inkl. morgenmad. 

*Priser ved bestilling inden d. 31 oktober. 


Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

One&Only Reethi Rah har en 24-timers læge udstationeret på øen, og hotellets sol spa tilbyder kyndig vejledning og udvalg af solcremer efter din hudtype. Alle villaer har sin egen mobiltelefon, så I kan ringe til jeres butler, uanset hvor I er på øen.

FACTS

Flyvetid:  12-13t med 1 mellemlanding.

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

ferieparadis for alle

One&Only Reethi Rah er et paradis for børn, og kids clubben, KidsOnly er værd at fremhæve, for den er virkelig noget særligt! Her kan børn fra 4-12 år hygge sig med masser af sjove aktiviteter - super tilpasset efter alder. 

'Splash' er beach clubbens vandsportscenter, og mulighederne er nærmest uendelige. Bananbåde, kanoer, paddleboards, vandski og windsurfing - alle ikke-motoriserede aktiviteter er gratis, og de motoriserede aktiviteter koster ekstra.  På en 15-minutters tur med vandflyver kan I opleve den smukke udsigt ned på atollerne. 


One&Only Reethi Rah har Maldivernes eneste PADI National Geographic dykkercenter, og ligger i kort afstand til et af Maldivernes bedste haj-sites. De fleste af One&Only Reethi Rahs aktiviteter finder I i ClubOne, beach clubben - billard, dart, bordtennis og volleyball, og er I til golf, må I ikke en misse en session på Swing, den imponerende golfsimulator. Der er også en Driving-range-platform, hvor I kan slå bolde ud i vandet - det er naturligvis eco-friendly bolde, der opløser sig selv ude i vandet. Det bedste snorkling-site på husrevet er en kort cykel- eller kanotur væk.