Niyama PrIVATE ISLANDS

Niyama PrIVATE ISLANDS

FUNKY PRIVATE PARADISE

Maldiverne har noget for en hver smag, og på Niyama Private Islands får I en skøn kombination af roen i det afsondredede tropeø-paradis og den hippe og cool atmosfære, som Niyama også byder på. Her er stor fokus på både par og børnefamilier. Alle er velkomne, men det er helt klart et sted, hvor man godt kan lide en funky atmosfære.


Om aftenen kan I trække benene op under jer i de bløde stole på jeres private terrasse, eller sidde ved infinity poolen og nyde den smukke solnedgang og lune brise i palmetoppene - akkompagneret af en kølig ananas-koriander-martini. Eller I kan hoppe ud af badetøjet og aflægge undervandsbaren 'Subsix' 6 meter under havets overflade et besøg. Her opmuntrer alle restauranter til, at I sparker skoene og klipklapperne af, læner jer tilbage og nyder middagen med tæerne begravet i det hvide, bløde sand. Det er kun, hvis I tager den 5 minutter lange speedbådtur ud til den flydende fine-dining restaurant "Edge" ude på revet, at en smart sandal vil føles helt rigtig.

SAND & SEA

Vælg om I vil bo på stranden i de dejlige Beach Villaer med en lille have - og nogle med egen pool, hvis I ønsker det - eller i de klassiske Over Water Villaer, som alle har egen infinitypool og selvfølgelig en trappe, der fører lige ned i det klare vand. Niyamas oprindelige ø, "Chill", og den nyere, "Play", ligger blot et par meter fra hinanden og er forbundet via en bro. De nye Beach Villaer på "Play" er - som alle andre villaer på øen - super lækre, ligger ugenert og har direkte adgang til stranden - og havudsigt fra sengen. Vi er især vilde med deres semi-udendørs badeværelser, som er noget af en wow-oplevelse.


Vandhunde vil være i deres rette element her. Niyamas dykkercenter FLOAT byder på alt, hvad hjertet kunne ønske sig inden for PADI dyk. Her kan I tage dykkercertifikat eller udvide jeres certifikat, hvis I allerede er erfarne dykkere. FLOAT tilbyder skræddersyede dykkerkurser for juniorer, guidet snorkling på revet, dybhavsfiskeri med line - og selvfølgelig en masse sport i og på vandet, herunder parasailing, vandski, jetskiing, kajak og windsurfing. Det er muligt at få lektioner i katamaran, windsurfing og kitesurfing. Alle ikke motoriserede vandsportsaktiviteter er gratis og lad snorkel udstyret bliver derhjemme - på FLOAT bliver I ekviperet fra top til tå, så der er ingen grund til at slæbe med hjemmefra.

DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

For første gang nogensinde kan I flyve direkte fra Danmark til Maldiverne. I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere.


Priseksempel:


2 voksne*                                                    fra kr. 92.000

2 voksne og 1 barn under 12 år*               fra kr. 106.000
2 voksne og 2 børn under 12 år*              fra kr. 120.000
2 voksne og 3 børn under 12 år**            fra kr. 198.000

*i en Beach Villa 

**i en Family Beach Pool Villa 


I prisen indgår:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy.

Vandfly fra Male lufthavn – Niyama t/r.

9 nætter på Niyama i vist værelseskategori inkl. helpension. 

Børn har alle måltider inkluderet fra kids menu. 


Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

Restauranterne er en oplevelse for sig selv - på asisatiske Nest på den nye ø, Play, kan I spise i trætoppene. Alle 80days' kunder har egen pool til villaen - og derudover kan I selvfølgelig nyde resortets to hovedpools. 

FACTS

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding.

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

CHILL & PLAY


Niyama har virkelig gode restauranter med skøn mad, forførende strandbarer og undervandsbaren 'Subsix' og en vibe, hvor I bare må overgive jer til ren afslapning og nydelse. 

Den skønne Lime Spa har åbent for behandlinger døgnet rundt, så tæller du får i de sprøde hvide lagner ovenpå rejsen og jetlag, kan du altid booke dig ind til en himmelsk massage, der kan få stress, jag og hverdag til at forsvinde langt ude i horisonten over det Indiske Ocean.

Niamas Kids Club er virkelig et aktiv, som børnene kan vælge til og fra - og der bliver virkelig gjort meget ud af det. Der er 1 voksen til 2 børn, og klubben er gratis for alle - på nær de aller-yngste fra 12 mdr. og op t.o.m. 2 år. Børnene bliver opdelt i fire aldersgrupper med aktiviteter skræddersyet til deres evner og interesser.