COMO MAALIFUSHI

COMO MAALIFUSHI

ELEGANTE COMO MAALIFUSHI

Når I lander med vandflyveren på det krystalklare vand, bliver I mødt af COMOs fantastiske personale, der vil forkæle jer under jeres ferie. Smukke COMO Maalifushi var et af de første luksusresorts i den ellers uberørte sydvestlige Thaa Atol, og vi har elsket det fra starten. Her er der virkelig tale om et uberørt, fredeligt hideaway i Maldiverne. Den anerkendte japanske arkitekt Koichiro Ikebuchi har stået ved designroret, og stilen er gennemført enkel, smagfuld, underspillet og udstråler uprætentiøs luksus. Lyse farver, knasende sprødt og kridhvidt egyptisk bomuld, lyse egetræsgulve, naturmaterialer og smukke, store badeværelser i lys marmor på en skøn ø midt i det Indiske Ocean. 


SUITE VILLA DREAMS

Der er i alt 65 luksuriøse suiter og villaer på COMO Maalifushi, og de kommer i flere forskellige størrelser alt efter jeres behov. Suiterne og villaerne, der ligger langs med træbroen over vandet, har alle en slående udsigt over og soundtrack fra det Indiske Ocean. Alle har privat pool, et skønt soldæk og gulv til loft vinduer, der slipper lyset ind i de behagelige stuer og soveværelser. Strandsuiterne og villaerne ligger i mere frodige og grønne omgivelser, og alle har privat pool, terrasse, hyggelige kroge og en lille sti, der leder ned til den pudderbløde strand. Der er indbygget marmorbadekar i de rummelige badeværelser og de dejligste udendørsbrusere. Tekstiler og materialer er holdt i lyse venlige farver, hvilket giver dette private island resort en helt særlig ro.DYK NED I MALDIVERNE

COMO Maalifushi er et mekka for vandhunde og solbadere. Husrevet er fantastisk, og der er smukke rev i nærheden samt en perlerække af ubeboede private øer. Det er et perfekt sted at tage et dykkercertificat eller bare få flere dyk under BCD'en. På dyk og guidede snorkelture kan I møde rolige havskildpadder og farverige fisk. Som noget helt særligt er der også hvalahajer i området ved Thaa Atollen (læs mere nederst). Maalifushi kan også byde på delfinsafari i solnedgangen, gode surfbreaks, egen marinebiolog og selvfølgelig et veludstyret vandsportscenter. Små hyggelige lommer med bløde solsenge og gynger er placeret strategisk på stranden i forhold til optimal afslapning og solbadning. Den 44 meter lange hovedpool ligger ved stranden foran hoved-restauranten Madi. De vågne tjenere sørger for, at I aldrig mangler noget og har for vane at komme med små forkælende overraskelser. Til poderne er der kids club med et væld af sjove, spændende og inspirerende aktiviteter dirigeret af det sødeste og sjoveste personale.


DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

For første gang nogensinde kan I flyve direkte fra Danmark til Maldiverne. I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere. 


Priseksempel:


2 voksne                                          fra 138.000

2 voksne 1 barn under 12 år          fra 150.000
2 voksne 2 børn under 12 år         fra 162.000
2 voksne 3 børn under 12 år         fra 174.000


I prisen indgår:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy.

Seaplane transfer Male lufthavn – Como Maalifushi t/r.

9 nætter på Como Maalifushi i en Water Villa.

Halvpension for de voksne, helpension fra kids menu for børnene. 


Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

COMO Maalifushi er virkelig et paradis, både oven over og under vandet - dykningen er fantastisk og mellem december og april er det muligt at møde hvalhajen, den største og fredeligste fisk i verden. 

FACTS

Flyvetid: 12-13t med 1 mellemlanding.

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel: +4t (sommer) og +5t (vinter)

whale shark alert

COMO FILOSOFI OG SHAMBHALA

Familien Ong som står bag COMO Hotels & Resorts, har en målsætning om at forvandle folks opfattelse af, hvad en rejse kan være - og de gør det ved at behandle alle deres gæster individuelt og med opmærksomhed, ynde og respekt.


Spisning på Maalifushi er en helt unik fornøjelse. Fokus er økologi - og de lokale fiskere leverer dagligt den tidlige morgens sprællende fangst til øen. Her er tre skønne restauranter at vælge i mellem, hvor Madi er resortets all-day-diner med vidunderlig udsigt. Her serveres morgenbuffeten, frokost og middag. Køkkenet byder på skønne retter inspireret af de friske, lokale råvarer, skønne fisk og saftigt Wagyu oksekød - fra grill hvis I ønsker det.  Desuden kan I vælge blandt en hel liste af nærende, superfriske og velsmagende friskpressede juicer. Maalifushi har, som de andre hoteller i familien, et koncept de kalder ‘COMO Shambhala Kitchen’. Et ernæringsmæssigt helt unikt koncept, der inkorporerer økologiske ingredienser rige på levende enzymer, vitaminer og mineraler fra havet og som stadig leverer på smagen. I kan bestille retter fra COMO Shambala Kitchen på Madi eller få det bragt som roomservice hjemme i villaen og nyde det på terrassen. Thila er Maalifushi mest børnevenlige restaurant. Her serveres familie-venlig mad som frisk fisk, skønne pizzaer og salater. Tai er en japansk over-water restaurant med fisk, der ikke fås friskere. 

WELLNESS & SPA

For jer der søger en holistisk tilgang til velvære, er COMO Maalifushi ét af de resorts på Maldiverne, der med stor succes inkorporerer aktivt liv. COMO er berømt for det holistiske Shambhala Spa koncept med egne naturlige produkter, der også står i små flasker på alle badeværelser. En stund i Shambhala Spa er den ultimative forkælelse. Fitnessrummet er veludstyret med cardiomaskiner og vægte og tilbyder daglige gratis yogatimer. I kan også booke timer med en personlig træner og vejleder, som kan lægge et wellnessprogram for drømmeopholdet på Maldiverne.

HVALHAJER I SIGTE

Whale Shark Alert! Det lyder farligere end det er - for hvalhajen er den største, smukkeste og mest fredelige fisk i havet, og der er rig mulighed for at møde dem, kun 20 minutter i speedbåd fra resortet. Man skriver sig på listen ved dykkercentret, får udleveret en telefon og så bliver der ringet, når en hvalhaj (eller to) er blevet spottet. Man sejler ud mellem kl. 18 og kl. 22, hvor hvalhajerne ligger stille i vandet og spiser i lyset af projektører, modsat om dagen, hvor de er svømmer og dykker mere. Man glider stille ned i det krystalklare vand med maske og snorkel for at betragte de store fisk, der mæsker sig i ro og mag. Der er plads til max. 6 snorklere og 6 personer, der følger med oppe fra båden, og det er en oplevelse for livet at have delt oceanet med de venlige kæmper. Børn skal være over 12 år gamle, for at få lov til at hoppe i vandet, da det er mørkt. Yngre børn kan se på fra båden. Som altid med naturen er der ingen garantier, men hvalhajerne bliver spottet året rundt. Det afhænger af mængden af plankton, men hovedsagligt svømmer de forbi fra december til april, hvor Maalifushi tilbyder turene.