COMO MAALIFUSHI

Maldiverne

Kontakt os

Como MAALIFUSHI

Maldiverne

Kontakt os

Om stedet

Smukke COMO Maalifushi slog, som det første luksus resort på den ellers uberørte sydvestlige Thaa Atol, dørene op til sit barfods-chikke paradis i januar 2014. Maalifushi er søsterhotel til det enestående Cocoa Island by COMO på Maldiverne samt elegante Parrot Cay i Caribien. Her kan man virkelig tale om et uberørt, fredeligt hideaway i og med, at det ligger længere fra livets summen i Malé og de mindre atoller tæt på Malé. 
Den anerkendte japanske arkitekt Koichiro Ikebuchi har stået ved roret. Stilen er, som altid med COMO, gennemført enkel, smagfuld, underspillet - uprætentiøs luksus. Lyse farver, knasende sprødt og kridhvidt egyptisk bomuld, lyse egetræsgulve, naturmaterialer og smukke, store badeværelser i lys marmor - en stil der meget vel kan være inspireret af den lette skandinaviske stil.


Når I bor på Maalifushi, er I nogle af de første til at udforske de omkringliggende dykkersteder. Husrevet er fantastisk, og der er smukke rev i nærheden samt en perlerække af ubeboede private øer. Tager I på en af de guidede dykker- eller snorkelture, er der rigtig gode muligheder for at spotte enhver dykkers 'hellige gral'- den ufarlige hvalhaj (læs mere nederst). COMO Maalifushi har naturligvis forpligtet sig til at bevare de omkringliggende koralrev og giver ekspertrådgivning om dykning med minimal miljøpåvirkning. Maalifushi kan også prale af deres super gode breaks til surf-elskere - og selvfølgelig et vandsportscenter med både motoriseret og ikke motoriseret vandsport. Trænger I til en svømmetur uden indtryk fra havets smukke liv, under overfladen, kan I nyde roen i den 44 meter lange pool, der ligger i området foran hoved-restauranten, Madi. Der en Kid's Club til de små med et væld af sjove, spændende og inspirerende aktiviteter og et meget sødt og nærværende personale.


En ting er sikker - det bliver svært at forlade Maalifushi igen, uanset om I bor i en af de smukke over-water villaer med egen dæk-terrasse og pool, trappe ned i det krystal-klare vand og med brede gulv-til-loft vinduer, så I vågner op til lyden og synet af det endeløse Indiske Ocean - eller i en af de skønne beach villaer under de svajende palmer, hvor I også har egen terrasse og pool, som er ugenert placeret i jeres egen lille frodige have, open-air badeværelse og lille sti med direkte adgang til stranden. Der er i alt 65 villaer og suiter på Maalifushi, og de kommer i flere forskellige størrelser alt efter jeres behov.


80days VINTERFERIE 2018

Vi har et helt særligt samarbejde med COMO i Maldiverne. På COMO Maalifushi får I som 80DAYS EXTRA mulighed for gratis upgrades til villaer, når I bor i en Beach Suite eller Overwater Suite. Derudover får I en luksus picnic til en øde ø.


I bor 9 nætter i smukke omgivelser på selve øen eller over vandet med direkte adgang til Det Indiske Ocean. Fly t/r København-Male med Qatar Airways på den bedste afgang, vandflyver fra Male-Maalifushi t/r, halvpension og en fantastisk Island BBQ er inkluderet i prisen. 


2 voksne i et Garden Room                                                           kr. 90.000

2 voksne og  2 barn (u. 12 år) i en Beach Suite*                         kr. 122.000

2 voksne og 2 barn (u. 12 år) i en Water Suite**                        kr. 145.000

2 voksne og 3 børn (u. 12 år) i en 2 Bedroom Beach Suite       kr. 185.000


*80DAYS EXTRA: Gratis upgrade til Beach Villa, hvis der er ledige villaer, når I booker. 

** 80DAYS EXTRA Gratis upgrade til Water Villa, hvis der er ledige villaer, når I booker. 

UDREJSE 09/02/18

København - Doha 15:35 - 23:40 Doha – Male 02:10 – 09:00 (ankomst 10/02/18)


HJEMREJSE 19/02/18

Male – Doha 10:15 – 13:15 Doha – København 15:55 – 20:40


Alle vores rejser er skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. Disse priseksempler er udregnet i skolernes vinterferie med fast flyafgang og på udvalgte familiesammensætninger. Vil I rejse på andre tidspunkter, er konstellationen anderledes, er børnene over 12 år, skal I flere generationer afsted eller vil I gerne opgradere til mere luksus? Så kontakt os for priser.


Alle tilbud er med rabatter fratrukket og skal bookes inden 15. november 2017. Vi tager forbehold for prisen, da vi på nuværende tidspunkt ikke holder hotelværelser.

INSIDER

COMO Maalifushi er virkelig et paradis, både oven over og under vandet - dykningen er fantastisk og mellem december og april er det muligt at møde hvalhajen, den største og fredeligste fisk i verden. Ps. Hvalhajen kan blive ligeså stor som en bus! 

FACTS

FLYVETID // 12-13t med 1 mellemlanding.

BEDSTE PERIODE // Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

TIDSFORSKEL // +4t (sommer) og +5t (vinter)

whale shark alert & shambhala 

Familien Ong som står bag COMO Hotels & Resorts, har en målsætning om at forvandle folks opfattelse af, hvad en rejse kan være - og de gør det ved at behandle alle deres gæster individuelt og med opmærksomhed, ynde og respekt.


Spisning på Maalifushi er en helt unik fornøjelse. Fokus er økologi - og de lokale fiskere leverer dagligt den tidlige morgens sprællende fangst til øen. Her er tre skønne restauranter at vælge i mellem, hvor Madi er resortets all-day-diner med vidunderlig udsigt. Her serveres morgenbuffeten, frokost og middag. Køkkenet byder på skønne retter inspireret af de friske, lokale råvarer, skønne krydderier fisk og saftigt Wagyu oksekød - fra grill hvis I ønsker det.  Desuden kan I vælge blandt en hel liste af nærende, superfriske og velsmagende friskpressede juicer. Maalifushi har, som de andre hoteller i familien, et koncept de kalder ‘COMO Shambhala Kitchen’. Et ernæringsmæssigt helt unikt koncept, der inkorporerer økologiske ingredienser rige på levende enzymer, vitaminer og mineraler fra havet og som stadig leverer på smagen. Fødevarerne er rå, dampede eller grillede for at opnå maksimale sundhedsmæssige fordele. Kokkene benytter sig også af tandoor, en indisk ovn, som giver mulighed for fedtfri tilberedning af kød og fisk og samtidig tilfører en fantastisk smag af trækul. I kan bestille retter fra COMO Shambala Kitchen på Madi eller få det bragt som roomservice hjemme i villaen og nyde det på terrassen. Thila er Maalifushi mest børnevenlige restaurant. Her serveres familie-venlig mad som frisk fisk, skønne pizzaer og salater. Tai er en japansk over-water restaurant med fisk, der ikke fås friskere. 


For jer der søger en holistisk tilgang til velvære, er COMO Maalifushi ét af de resorts på Maldiverne, der med stor succes inkorporerer aktivt liv. COMO er berømt for de holistiske Shambhala Spas, som producerer sine egne naturlige dufte, der også står i små flasker på alle badeværelser. En stund i Shambhala Spa er den ultimative forkælelse. Fitnessrummet er veludstyret med cardio-maskiner og vægte, og tilbyder daglige, gratis yoga klasser samt privat undervisning. I kan også booke en privat guidet meditation og pranayama. 


Whale Shark Alert! Det lyder farligere end det er - for hvalhajen er den største, smukkeste og mest fredelige fisk i havet, og der er rig mulighed for at møde dem, kun 20 minutter i speedbåd fra resortet. Man skriver sig på listen ved dykkercentret, får udleveret en telefon og så bliver der ringet, når en hvalhaj (eller to) er blevet spottet. Man sejler ud mellem kl. 18 og kl. 22, hvor hvalhajerne ligger stille i vandet og spiser i lyset af projektører, modsat om dagen, hvor de er svømmer og dykker mere. Man glider stille ned i det krystalklare vand med maske og snorkel for at betragte de store fisk, der mæsker sig i ro og mag. Der er plads til max. 6 snorklere og 6 personer, der følger med oppe fra båden, og det er en oplevelse for livet at have delt oceanet med de venlige kæmper. Som altid med naturen er der ingen garantier, men hvalhajerne bliver spottet året rundt. Det afhænger af mængden af plankton, men hovedsagligt svømmer de forbi fra december til april, hvor Maalifushi tilbyder turene.