huvafen fushi

huvafen fushi

PARADISE FOUND

Huvafen Fushi er et ægte lille paradis for voksne. Der er kun 43 villaer, fordelt mellem Beach villaer og Over Water villaer, på den lille ø som ligger 30 minutter med speedbåd fra Malé International Airport. Alle villaer er store og har egen freshwater pool. Over Water villaerne har egen stige direkte ned i det krystalklare hav, og Beach villaerne byder på direkte adgang til det kridhvide sand og havet.


Huaven Fushi har et af Maldivernes bedste husrev med en helt vanvittig sigtbarhed, og enhver snorkel og dykkerentusiast er garanteret uforglemmelige oplevelser. Snorkeludstyr kan lånes gratis ved ankomst og afleveres ved afrejse.

ISLAND TIME

Da Huvafen Fushi i sin tid blev gjort til virkelighed, synes den maldivske ejer, at gæsterne skulle have fuld udnyttelse af dagen, så Huvafen Fushi fik sin egen tid. Nemlig 1 time foran resten af Maldiverne. Og det virker perfekt. Det indre ur er nu sat til, at kunne nyde dagen endnu mere, og få alle de små vigtige detaljer med som f.eks. en ubeskrivelig solnedgang, som passer perfekt med det tidspunkt, hvor sulten nærmer sig. 


Huvafen Fushi betyder drømmeøen - og det er med rette. Det er sjældent et sted opfylder alle krav til en drømmerejse i den grad, som man finder her. Her får I dedikeret personale og personlig service på et meget højt niveau, skøn varieret mad, og et husrev man kun sjældent finder - kort sagt: en drømmeø!


INSIDER

Den 30 minutter lange bådtransfer mellem lufthavnen og Huvafen Fushi sejler 24 timer i døgnet, hvilket gør Huvafen Fushi til den perfekte getaway til en kortere rejse til Maldiverne, hvor tiden skal bruges optimalt.

FACTS

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding.

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel: +4t (sommer) og +5t (vinter)

DRØMMEØEN

Raw restaurant laver 100% raw frokoster og forvandles til sunset bar om aftenen, Celsius sørger for "barefoot" morgenmad og afslappet middag, Fogliani's ligger ved poolen i sandet og Salt er Huvafen Fushis signatur restaurant med fokus på fisk. Salts beliggenhed på vandet er en ubeskrivelig oplevelse - man sidder over det oplyste vand og kan let spotte fisk og små hajer under middagen.

Hele øen er en "legeplads" med den smukkeste strand og vand, snorkel direkte fra stranden, vandsportscenter med alle tænkelige vandsportsmuligheder. I kan dybhavsfiske, svømme med hvalhajer eller manta rays, tage dykkercertifikat, stå på vandski m.m. - der er ingen grænser for, hvad der kan arrangeres. Alle ikke-motoriserede vandsportsaktiviteter er gratis. 


Huvafen Fushis Spa, LIME, er ren forkælelse og er virkelig et besøg værd. Spaen har den vilde detalje, at det ligger under vandet og har store panoramavinduer ud til rokkerne, klovnefiskene og de sunde koraller. Man bliver for eksempel blød som smør både indeni og udenpå efter en omgang Embrace Me Ritual.