GILI LANKANFUSHI

GILI LANKANFUSHI

A GILI WAY OF LIFE

Velkommen til barfods-paradis! Forbered jer på en uge uden sko med fløjlsblødt sand mellem tæerne og følelsen af fuldstændig ro og afslapning for sjælen. Gili Lankanfushi er et Private Island Resort, der ligger i Male-øgruppen, kun 20 minutter med speedbåd fra Males internationale lufthavn. Det er et resort for dem, der sætter pris på bæredygtig luksus, nærhed til naturen og en eksklusiv, men laid back stil. Her kan I ikke undgå at komme helt ned i gear; allerede i speedbåden på vej til øen, bliver I bedt om at aflevere jeres sko i en pose – I skal alligevel ikke bruge dem.. Så snart I sætter fødderne på ankomst-jettyen og kigger op mod de svajende palmetræer forsvinder den sidste lille rest af hverdagens stress. Sandet er hvidt, solen varmer jeres kinder, det Indiske Oceans uendelige horisont fortryller sanserne, og I er lige startet på jeres Maldiviske eventyr.  


Ved ankomst til resortet bliver I mødt af Mr. eller Ms. Friday – jeres helt egen ledsager og assistent under opholdet. Mr. Friday vil vise jer rundt på øen og gøre alt for at jeres tid på Gili bliver en uforglemmelig oplevelse. Uanset hvad I har brug for, dag eller nat, står Friday klar til at hjælpe.

OVER WATER, ALWAYS

Resortets store luksusvillaer står på pæle i det klare vand og kommer i flere forskellige størrelser alt efter jeres behov. Stilen er den skønneste blanding af naturlige materialer, underspillet luksus og lækkert bæredygtigt design med fokus på detaljerne.  


Alle villaer er smukt indrettet med palmetækkede tage, udendørs- og indendørs badeværelser, tagterrasse og soldæk hvorfra I kan hoppe direkte ned i det krystalklare Indiske Ocean. Brugen af genanvendte naturmaterialer gør at resortet glider naturligt og harmonisk ind i omgivelserne. 


Hvis I søger en private-villa oplevelse udover det sædvanlige, har Gili Lankanfushi deres eget Private Reserve der kan prale med Maldivernes største Over Water Villaer. Stående på pæle 500 meter fra hovedøen, byder de to eksklusive villaer på den ultimative oplevelse af luksus, privatliv og afsondrethed. Her kan I boltre jer på 1.700 overdådige kvadratmeter, med blandt andet infinity pool, store soldæk, spa pavillon med sauna og dampbad, fitnessrum, biograf og rutsjebane fra førstesal ned i vandet, og udendørs spisepavilloner. Desuden har I adgang til en privat båd, der sejler jer til og fra villaen.

ZERO WASTE & ØKO RESORT

Gili Lankanfushi har fokus på bæredygtig drift og arbejder aktivt på bevarelse og genskabelse af Maldivernes koralrev og biologiske mangfoldighed. Som en del af dette er Gili Lankanfushi partner med den uafhængige organisation EarthCheck, der kontrollerer og rådgiver inden for bæredygtig turisme.


Resortet stræber desuden efter en ”Zero-waste” livstil, og ønsker at inspirere deres gæster til at gøre det samme. Gilis bygninger er konstruerede af bæredygtig plantage teak, palmetræ og bambus, samt genanvendte telegrafstænger. Alle værelser har økologiske toiletartikler i genopfyldelige lerkar, for at minimere plastforbrug og spild. Øens eget afsaltnings-anlæg forsyner gæsterne med drikkevand - selvfølgelig i genanvendelige glasflasker. På Gili handler det om at skabe minder i pagt med naturen.

DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

For første gang nogensinde kan I flyve direkte fra Danmark til Maldiverne. I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere.Priseksempel:


2 voksne                                              fra kr. 130.000

2 voksne og 1 barn under 12 år         fra kr. 154.000

2 voksne og 2 børn under 12 år        fra kr. 194.000
I prisen indgår:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy

Speedbåd fra Male lufthavn – Gili Lankanfushi t/r.

9 nætter på Gili Lankanfushi i Villa Suite. inkl. halvpension


Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

Gili Lankanfushi har lige været igennem en større ombygning og genåbnede d. 1. december 2019 med helt spritnye lækre villaer. 

FACTS

Flyvetid: 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel: +4t (sommer) eller +5t (vinter)

HEAVEN ON EARTH

 GOURMET EVENTYR & PRIVATE DINING

Gastronomien er en væsentlig del af opholdet på Gili, og en del af råvarerne kommer fra resortets egne økologiske køkkenhaver. Spis med fødderne i sandet på ’Kashiveli’, som har åbent hele dagen og serverer alt fra internationale favoritter til traditionelle Maldiviske retter, samt et hav af friske frugter og smoothies. Nogle aftener omdannes Kashiveli til et marked med et sprudlende miks af verdenskøkkener med alt fra friskfanget fisk på grillen til håndlavet pasta.  ’By The Sea’ ligger omgivet af jungle og samtidig med vidunderlig udsigt over havet. De disker op med et imponerende udvalg af frisklavet sushi og sashimi og har desuden en erfaren teppanyaki kok som fremtryller lækre tasting menuer af alt det bedste, det japanske køkken kan tilbyde.  ’Fini Foni’ betyder koldt-sødt på det lokale dhivehi-sprog og her serveres hjemmelavede is, skønne cocktails og udsøgte snacks. ’Overwater Bar’ er åben fra sen formiddag til sen aften og står på pæle i lagunen, hvor I kan sidde ved borde eller ligge i store net med vandet lige under jer. Her serveres friske salater og lette retter. ’Overwater Grill’ serverer frisk fisk- og skaldyr med en 360-graders udsigt over Det Indiske Ocean. 


I kan også få arrangeret jeres egen private-dining experience på udvalgte private spots på øen - Mr. Friday arrangerer selvfølgelig det hele lige efter jeres ønsker.

PARADIS FOR VANDHUNDE

En del af charmen ved Gili Lankanfushi er deres fokus på naturen. Resortets arbejde med bevarelse og genskabelse af koralrevene betyder, at det omkringliggende krystalklare vand er hjemsted for en forbløffende mængde farvestrålende fisk. Bare når I står på kanten af Gilis træpromenader, kan I let få øje på små hvalhajer og stimer af farverige fisk. I kan låne snorkelgear hos Dive Centeret og booke private snorkelture med husmarinebiologen - at udforske de glitrende koralvægge, med snorkel og svømmefødder på, er en helt unik oplevelse for både børn og voksne, og der er en god chance for at se både skildpadder og Manta Rays. Vil I gerne dybere ned i det Indiske Ocean, tilbyder Dive Centeret både dykkergear og mulighed for at tage et dykkerkursus. Gili Lankanfushi arrangerer mod betaling flere udflugter med båd – f eks delfin cruise i solnedgangen. Og sidst på dagen kan I besøge den hyggelige udendørsbiograf i junglelignende omgivelser under åben himmel.

GILI ME-TIME 

I en afsides bugt gemmer den eksklusive Meera Spa sig. Her kan I pleje krop og sind med Ayurvediske behandlinger i smukke behandlingsrum med glaspaneler i gulvet, eller dyrke yoga og meditation på stranden, mens solen står op over det blå ocean. Vi garanterer, at I vil vende hjem med skuldrene sænket og færre bekymringsrynker, end da I tog afsted.