four seasons
LAndaa Giraavaru

four seasons LAndaa Giraavaru

FOUR SEASONS i BAA ATOLLEN

Four Seasons at Landaa Giraavaru er et fantastisk hideaway på Maldiverne. Med sin placering i den smukke Baa Atoll - et UNESCO World Biosphere Reserve  - sikrer resortet store oplevelser til vands samt luksuriøs afsondrethed og en vild, naturlig skønhed. 


Four Seasons at Landaa Giraavaru breder sig over 44 hektar uberørt bountyø, flankeret af en af de største naturlige turkise laguner i Maldiverne. Her kan I snorkle med skildpadder, rokker og hvalhajer, udforske de banebrydende koralbevarelses-projekter i Marine Discovery Centre, slappe af på de kridhvide sandstrande eller på dækket foran jeres luksuriøse Over Water- eller Beach Villa, og lade jer forkæle i den skønne ayurvediske spa. Det konsekvent varme hav omkring øen skaber det perfekte hjem for enorme stimer af sommerfuglefisk, grønne og hawsbill havskildpadder, delfiner og mange andre eksotiske, farvestrålende fisk.

UNIKKE OPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Four Seasons at Landaa Giravaaru et skønt sted for familier og de formår i høj grad at kombinere en chik atmosfære med barfodsluksus. De i alt 103 skønne, stråtækte Beach Villaer og Overwater Villaer er store og rummelige, hyggelige, lækkert indrettede med fantastiske terrasser og badeværelser, egen pool eller plungepool - og alle med dejlig ugenert beliggenhed og en helt enestående havudsigt.


Landaa byder på en fantastisk swimming pool med olympiske mål, en vidunderlig ayurvedisk spa, en veludstyret Health Club, tennisbane samt et Marine Biology Center, hvor I kan lære alt om de mange hav- og naturbevarende projekter som Four Seasons har gang i. Conciergen på øen kan rådgive jer om de mange muligheder for at være aktiv - lige fra en rolig løbetur rundt om øen, solnedgangs fisketur eller et krydstogt med overnatning. 

DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022 

I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere. I flyver fra Danmark om aftenen og lander på Maldiverne næste morgen, med afgange, der passer perfekt med ferien. 


Priseksempel:


2 voksne                                              fra kr. 195.000

2 voksne og 1 barn under 12 år         fra kr. 216.000
2 voksne og 2 børn under 12 år        fra kr. 237.000

I prisen indgår:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy.

Vandfly Male lufthavn – Four Seasons Landaa Giraavaru t /r.

9 nætter på Four Seasons Landaa Giraavaru i Sunrise Over Water Villa with pool inkl. halvpension.


Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

Four Seasons leverer den ubetinget bedste service. I bliver mødt af et engageret og meget professionelt personale, som altid er to skridt foran med en fornemmelse for den enkelte gæsts behov.

FACTS

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel:  +3t (sommer) eller +4t (vinter)

SOL, DYK, SNORKL - REPEAT

DYKNING I ALLE ALDRE I VERDENSKLASSE

De yngre gæster kan nyde Kids for All Seasons kids club, som er åben for børn fra 4 til 12 år. Teenagere kan hænge ud i Majaa Maizan, hvor de kan hygge sig med en omgang pool eller bordtennis eller nyde stranden og alle de mange muligheder for vandsport. Børnene kan også få særlige børne-treatments i spa'en, og der er mulighed for hyggelige og sjove yoga-timer for børn.

Landaa Giraavaru ligger dejlig tæt på en række virkelig skønne dykkersteder - herunder marinebeskyttede områder, hvor I kan blive transporteret ud med specielt udstyrede dykker dhonis. Landaa har selvfølgelig også sit eget Dive Centre med PADI licens og et flersproget team af dykkerinstruktører tilbyder kurser for både begyndere og avancerede, erfarne dykkere samt daglige dykker- og snorklingture. Til de små dykkere (fra 10 år) tilbydes undervisning/kurser og dyk ned til 12 meter. Det er altid sjovt at prøve at finde nemo!