four seasons LAndaa Giraavaru

Maldiverne

Kontakt os

four seasons LAndaa Giraavaru

Maldiverne

Kontakt os

LUKSURIØSE FOUR SEASONS LANDAA GIRAAVARU – ET PARADIS I BAA ATOLL

Four Seasons at Landaa Giraavaru er et fantastisk hideaway på Maldiverne. Med sin placering i den smukke Baa Atoll - et UNESCO World Biosphere Reserve  - sikrer resortet store oplevelser til vands samt luksuriøs afsondrethed og en vild, naturlig skønhed. 


Four Seasons at Landaa Giraavaru breder sig over 44 hektar uberørt bountyø, flankeret af en af de største naturlige turkise laguner i Maldiverne. Her kan I snorkle med skildpadder, rokker og hvalhajer, udforske de banebrydende koralbevarelses-projekter i Marine Discovery Centre, slappe af på de kridhvide sandstrande eller på dækket foran jeres luksuriøse Overwater- eller Beach Villa og lade jer forkæle i den skønne ayurvediske spa. Det konsekvent varme hav omkring øen skaber det perfekte hjem for enorme stimer af sommerfuglefisk, grønne og hawsbill havskildpadder, delfiner og mange andre eksotiske, farvestrålende fisk.


UNIKKE OPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Four Seasons at Landaa Giravaaru et skønt sted for familier og de formår i høj grad at kombinere en chik atmosfære med barfodsluksus. De i alt 102 skønne, stråtækte Beach Villaer og Overwater Villaer er store og rummelige, hyggelige, lækkert indrettede med fantastiske terrasser og badeværelser, egen pool eller plungepool - og alle med dejlig ugenert beliggenhed og en helt enestående havudsigt.


Landaa byder på en fantastisk swimming pool med olympiske mål, en vidunderlig ayurvedisk spa, en veludstyret Health Club, tennisbane
samt et Marine Biology Center, hvor I kan lære alt om de mange hav- og naturbevarende projekter som Four Seasons har gang i. Conciergen på øen kan rådgive jer om de mange muligheder for at være aktiv - lige fra en rolig løbetur rundt om øen, solnedgangs-fisketur eller et krydstogt med overnatning. 

MALDIVERNE vinterFERIE 2019

80DAYS SPECIAL 

Vi har altid arbejdet tæt sammen med Four Seasons - faktisk var vi de første i Danmark, der fik direkte kontrakt med de legendariske hoteller. Derfor kan vi altid trylle lidt ekstra for jer. Kontakt os her for at høre mere.


I bor 9 nætter i smukke omgivelser på selve øen eller over vandet med direkte adgang til Det Indiske Ocean. Fly t/r København-Male med Qatar Airways på den bedste afgang, vandflyver fra Male-Four Seasons Landaa t/r og halvpension er inkluderet i prisen.

2 voksne i en Ocean Bungalow med privat pool           

kr. 166.000

2 voksne og 1 barn (u. 12 år) i en Ocean Bungalow med privat pool   

kr. 176.000

2 voksne og 2 børn (u. 12 år) i en Ocean Bungalow med privat pool

kr. 186.000

Priseksemplerne er udregnet i skolernes vinterferie som er højsæson med fast flyafgang og på udvalgte familiesammensætninger. Vil I bo i andre villaer, rejse på andre tidspunkter, er konstellationen anderledes, er børnene over 12 år, skal I flere generationer afsted eller vil I gerne opgradere til business class eller mere luksus? Så kontakt os for priser.

Rabatter er fratrukket, og priserne gælder med nedenstående faste flyafgang. Vi tager forbehold for prisen, da vi på nuværende tidspunkt ikke holder villaer på Four Seasons Landaa Giraavaru. 

UDREJSE TORSDAG 7/2/19
København – Doha 21.40 – 05.45+1
Doha – Male 08.25 – 15.15

HJEMREJSE SØNDAG 17/2/19
Male – Doha 10.15 – 13.25
Doha – København 15.35 – 20.20

INSIDER

Four Seasons leverer den ubetinget bedste service - her er ikke noget at sætte en finger på. I bliver mødt af et engageret, indlevende og meget professionelt personale, som kender balancen at være to skridt foran med en fintfølende fornemmelse for den enkelte gæsts behov -  samtidig med at deres service aldrig virker anmasende.

FACTS

Flyvetid til Malé // 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode // Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader.

Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel // +3t (sommer) eller +4t (vinter)

SOL, DYK, SNORKL - REPEAT

DYKNING I ALLE ALDRE I VERDENSKLASSE

De yngre gæster kan nyde Kids for All Seasons kids club, som er åben for børn fra 4 til 12 år. Teenagere kan hænge ud i Majaa Maizan, hvor de kan hygge sig med en omgang pool eller bordtennis eller nyde stranden og alle de mange muligheder for vandsport. Børnene kan også få særlige
børne-treatments i spa'en, og der er mulighed for hyggelige og sjove yoga-timer for børn.

Landaa Giraavaru ligger dejlig tæt på en række virkelig skønne dykkersteder - herunder marinebeskyttede områder, hvor I kan blive transporteret ud med specielt udstyrede dykker dhonis. Landaa har selvfølgelig også sit eget Dive Centre med PADI licens og et flersproget team af dykkerinstruktører tilbyder kurser for både begyndere og avancerede, erfarne dykkere samt daglige dykker- og snorklingture. Til de små dykkere (fra 10 år) tilbydes undervisning/kurser og dyk ned til 12 meter. Det er alid sjovt at prøve at finde nemo!