four seasons KUda huraa

four seasons KUda huraa

MED SPEEDBÅD OVER DET TURKISE HAV

Vores speedbåd suser afsted over det blå, blå Indiske Ocean. Flere steder bliver havet helt turkist, og vores forventninger stiger. Kun 25 minutter senere ankommer vi til Four Seasons på Kuda Huraa. Personalet står klar på resortets bådebro - klar til at byde os velkommen. De har fuld opmærksomhed på børnene, som de straks tager kontakt til og fortæller om deres børneklubs aktiviteter. Børnene er lidt generte, men de mærker hurtigt en velkommenhed og opmærksomhed, og deres nysgerrighed vækkes.

FOUR SEASONS I MALDIVERNE

Check-in proceduren overståes hurtigt og effektivt, mens vi får serveret en lækker forfriskning og taler med personalet. Børnene får små tasker med en personlig hilsen fra kids klubben og kort over havets eksotiske fisk. Herefter bliver de taget med hen for at se resortets små babyskild-padder. Vores villa er imponerende smuk. Her er masser af plads til en familie med stort både uden- og indendørs badeværelse, pool, terrasse, liggestole og en smuk have. Men - vigtigst af alt - her er hyggeligt, og vi føler os meget hurtigt "hjemme" og godt tilpas. 

VIL I BO I OVER WATER VILLA ELLER VILLA PÅ STRANDEN?

Four Seasons tilbyder 96 fanstastiske, smukt indrettede villaer - både skønne beach villaer og de enestående over-water villaer med eget soldæk og trappe direkte ned i det krystalklare vand. Stilen er meget luksuriøs, men også meget naturlig. Her er "højt til loftet" på alle måder. Alle detaljer er i orden, og vi er ikke i tvivl om, at Four Seasons anerkendte navn leverer varen. Ved den store infinity pool serveres dagen igennem små, lækre forfriskninger til børn og voksne, og selv om det er svært at løsrive sig fra den fantastiske hvide strand, er også poolen en drøm for børn. 


INSIDER

Kuda Huraa blev i 2011 placeret på en soleklar førsteplads på det anerkendte rejsemagasin Condé Nast's liste over de 25 bedste hoteller i Mellemøsten, Afrika og det Indiske Ocean.

FACTS

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding.

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

LUKSUS PÅ FOUR SEASONS I MALDIVERNE

SKØNNE RESTAURANTER OG FORKÆLELSE

Four Seasons har mange restauranter, og alle steder er børn velkomne. Vi spiser dejlig mad hvad enten det er italiensk, thai eller seafood. Aftenerne er fortryllende. På hele øens små sandstier tændes levende fakler, der blafrer i den milde, varme vind. Jeg tager mig selv i at gå rundt i dette hyggelige paradis og bare nyde, nyde, nyde! Four Seasons kan ganske enkelt noget helt specielt: de kan lave et af verdens bedste familieresorts uden at gå på kompromis med noget! På Kuda Huraa vil I finde paradis for børn og voksne.

DYKNING, SURF, SPA OG FOUR SEASONS MAGISKE SERVICE

Four Seasons Kuda Huraa ligger i North Male Atoll blot 25 minutter med speedbåd fra Malé internationale lufthavn. Four Seasons leverer den ubetinget bedste service - her er ikke noget at sætte en finger på! I bliver mødt af et engageret, indlevende og meget professionelt personale, som kender balancen imellem at være to skridt foran og med en fintfølende fornemmelse for den enkelte gæsts behov -  samtidig med at deres service aldrig virker anmasende.


Derudover har Four Seasons en fantastisk surf-skole for både store og små og selvfølgelig et vandsports-center med alt du kan drømme om. Tag f.eks. et Open Water Padi på kun 2 dage (teoridelen tager du inden ankomst, så meddel os i god tid hvis du ønsker at tage kurset under opholdet). Efterfølgende kan I nyde en massage i den smukke spa, der ligger over vandet.