REJS TIL MALDIVERNES SMUKKESTE FARVER

Vandflyveren får luft under vingerne og sætter kurs mod Baa Atollen og luksusresortet Finolhu, der ligger kun 30 minutters flyvetur fra Male International Airport i det krystalklare, turkise vand, som kendetegner øparadiset Maldiverne. Atollen er en del af UNESCO deklarerede Baa Atoll Biosphere Reserve på grund af de helt unikke økosystemer, der især manifesterer sig under havets overflade. Fra luften ser I den ikoniske 1.8 km. lange, kridhvide sandbanke "the Strip", der strækker sig ud i det blå - og så ved I, at I er der!

FUNKY ALL INCLUSIVE PRIVAT ISLAND RESORT

Finolhu er stedét for dem, der ønsker, at ferie skal være en god blanding af luksus, afslapning og sjov - der er lagt op til god stemning i de retroinspirerede omgivelser, der emmer af funky, boheme-agtig stil. Resortet slog dørene op i sommeren 2016 og er den sjove søster til en af vores andre darlings på Maldiverne, Amilla Fushi. Tænk indbegrebet af laid-back beach club vibes, bare tæer og store smil.

OVER WATER ELLER BEACH VILLA MED POOL?

Hvis I er til at bo ude på vandet, kan I vælge mellem forskellige slags lækre Over Water villaer med eller uden privat pool og udsigt til det Indiske Ocean, lagunen og/eller the Strip. Der er selvfølgelig også beach villas på stranden, også med mulighed for privat pool. De mindste villaer er 145 m2 og de største er 205 m2. De store villaer med to værelser passer perfekt til venner, der rejser sammen, et par med børn eller større familier. Alle 122 villaer har privat balkon eller terasse. Badeværelserne er store og dejlige med badekar og kvalitetsprodukter fra holistiske og økologiske Neil's Yard Remedies. Der er en skøn, stor fællespool, der ligger i forbindelse med Baa Baa Beach Club, så en kold juice er aldrig langt væk.  


Finolhu passer til venner på ferie, par på romantisk getaway og familier på deres livs drømmerejse. Det er et funky sted med gang i den, men også plads til at flade ud med en kokosnød i hånden og nyde det kridhvide sand og alle 50 shades of turkis, som Maldiverne er så berømt for.

INSIDER

Hvis I er vilde med at dykke, så er Finolhu et genialt spot til at plaske rundt med manta rays. Hanifaru Bay er verdenskendt i dykkerverdenen og fra maj til november samles de store rokker på en af verdens største cleaning stations.

FACTS

Flyvetid: 12-13t med én mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

baa baa livet

VANDSPORT, tennis, SPA & sjov til poderne

Som sagt er Finolhu et sted, der kan noget for alle aldre. Oceaneers Club er Finolhus kids club med masser af fede aktiviteter til både de små poder og teenagerne er åbent dagligt fra 9-22. Der er vandsportscenter til dem med hang til action på vandet. Der er suveræn snorkling og selvfølgelig også et dykkercenter, der kan lede jer rundt i den helt helt fantastiske verden under vandet. The Cove Club står for wellness-delen på resortet, og her er står den på spa, træningscenter og gode afslapningshjørner. I kan også svinge tennisketsjeren, hvis I får lyst til det.

 SUVERÆN ALL INCLUSIVE

Uden mad og drikke duer ferien ikke, og der er 5 forskellige lækre restauranter og barer at vælge imellem. 1 OAK Beach Club er det gastronomiske hjerte på Finolhu, og her kan man spise hele dagen med chillede toner i baggrunden, lækkerier på tallerkenen og eksotiske cocktails fra mixologen (det avancerede ord for en virkelig god bartender, der ikke bare laver, men også skaber sine egne cocktails) og 180 graders panorama fra både loungen og terrassen ovenpå. Cinema Retro viser klassikere på lærredet og live sport, og dem med hang til spil kan give den gas på barens old school pinball maskine. Der bliver holdt retro pool parties en gang om ugen, og hver måned er der Full Moon fest på stranden - altid med suveræne DJs og performere. De festlige aftener er noget man kan vælge fra og til afhængigt af humøret, og I vil ikke blive forstyrret, hvis I bare har lyst til en rolig aften. Kanusan er sublim asiatisk fine dining ude på vandet og Fish & Crab Shack, der ligger ude på sandbanken er den perfekte beach bar med kold rosé på køl og frisk seafood. Milk Bar byder på sunde smoothies og kolde juicer og Baahaa Grill serverer mezze og krydrede lækkerier fra grillen. 


Finolhu kører et suverænt all inclusive koncept, så I skal ikke bekymre jer om ekstraregningen for kolde kokosnødder og drinks!

Finolhu er et skønt miks af kompromisløs luksus, maldivisk afslapning i bare tæer når det er bedst og sjov med et charmerende smil på læben. Så læn jer tilbage og enjoy the ride!