CONRAD
MALDIVES

CONRAD
MALDIVES

HUSREV, HVALHAJER & REN AFSLAPNING

Conrad Maldives byder på lange strækninger hvid sandstrand, sublime villaer og et fantastisk husrev. Blot en halv time med vandflyveren fra Malé lufthavn og I er fremme på den sydlige Ari-atoll, hvor I bliver mødt af Conrads personale, der vil forkæle jer under jeres ferie. Conrad Maldives er kendt for en uovertruffen service, mange gode dykkersteder og fantastiske faciliteter. Resortet er spredt ud over to øer, Rangalifinolhu Island og Rangali Island der er forbundet med en 500 meter lang træbro. Drømmer I om en romantisk getaway, er Rangali Island lige noget for jer. Er I derimod på jagt efter en mere aktiv familieferie, kan I krydse gangbroen hvorefter I befinder jer på den livlige hovedø. Her venter en bred palette af oplevelser; uanset om I vil ligge på en solstol i 10 dage og slappe af til lyden af bølgerne eller udforske det rige dyreliv under havoverfladen, har øen det hele. Tolv restauranter og barer, tennisbane, undervands restaurant, udendørs biograf, vandsport-center, romantiske bådture og delfin-safaris er kun et udvalg af de ting Conrad Maldives byder på. Her er også god mulighed for at møde hvalhajer - den største, smukkeste og mest fredelige fisk i havet. I vandsportscenteret kan I melde jer på guidede ture, hvor I kan snorkle med de smukke dyr.


OVER WATER ELLER BEACH VILLA

Over Water villaerne rejser sig smukt på pæle i lagunen, med udendørs infinity plungepool og uforstyrret udsigt til det krystalklare hav - og selvfølgelig kan I hoppe direkte i vandet fra jeres egen trappe.


Beach Villaerne er rummelige, med vinduer fra gulv til loft og en smuk privat gårdhave med udendørsbruser. De fleste har privat pool. Beach Villaerne fungerer perfekt, når I rejser med små poder. Alle villaer kommer i flere forskellige størrelser alt efter jeres behov.

Hvis I søger en private-villa oplevelse udover det sædvanlige og oplevelsen af at sove under vandets overflade(!) har den unikke Muraka-residence suiter både over og under havet. Her står den på ultimativt privatliv med privat træner, on-call spa behandlinger, privat jet-ski, kok og 24-timers butler service.

UNIK UNDERWATER DINING

Conrad Maldives har et spektakulært udvalg af restauranter og barer at vælge imellem. Mange af råvarerne kommer fra resortets egne køkkenhaver. Slå øjnene op til en skøn morgenmad på det afslappede Atoll Market, Conrads eneste buffetrestaurant. Fem meter under havet ligger gourmetrestauranten Ithaa - en af verdens få undervandsrestauranter. Der er intet som at nippe til et glas champagne, mens smukke fisk danser for jeres øjne på den anden side af de store glasvinduer. Sunset Grill er en skaldyrselskers drøm. Her kan I nyde de mest sensationelle friske krabbesalater, store skaldyrsfade komplet med maldivisk hummer, grillede rejer og et imponerende vinkort. Aftenen afsluttes med live musik og cocktails med fødderne i sandet på den livlige Rangali Bar. I kan også få arrangeret jeres egen private-dining experience på udvalgte private spots på øen.


INSIDER

Conrads dygtige Executive Chef, Christian Pedersen, er lige så dansk som rødgrød med fløde, men han har tilbragt imponerende 20 år som kok på verdens mest velrenommerede hoteller over hele verden.

FACTS

Flyvetid: 12-13t med 1 mellemlanding.

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel: +4t (sommer) og +5t (vinter)

PARADIS FOR ALLE

SPA HEAVEN & SJOV TIL BØRNENE

Find fuldstændig fred og ro på et af Conrads to prisbelønnede Spa - den ene Over Water. Her er fokus kun på at skabe rolige rammer og på at forkæle dig. De professionelle spaterapeuter er suveræne og tilbyder et bredt udvalg af skønne behandlinger. Alt er muligt, fra klassisk manicure til en ultimativ mor- og datter spaoplevelse. Fitnessrummet er veludstyret med maskiner og vægte og tilbyder daglige yogatimer. I kan også booke timer med en personlig træner.Rangalifinolhu Island har en suveræn Kid’s Club med et væld af sjove, spændende og inspirerende aktiviteter dirigeret af det sødeste og sjoveste personale. De fleste af Conrads restauranter disker op med lækre børnemenuer til små sultne maver.

ADOPTER EN KORAL

Bæredygtighed og respekt for havet er en central del af Conrads filosofi. De arbejder aktivt på bevarelse og genskabelse af Maldivernes koralrev og biologiske mangfoldighed; I kan lære mere om beskyttelse af korallerne og adoptere en koral i deres Reef Protection Programme.