COMO COCOA ISLAND

Maldiverne

Kontakt os

COMO COCOA ISLAND

Maldiverne

Kontakt os

Cocoa Island er én af de mest romantiske øer på Maldiverne. Blot 500 meter lang og 80 meter bred. Her er kun 33 villaer - alle med egen private terrasse. Villaerne er chikke "over-water villas" bygget som traditionelle Maldiviske både kaldet dhonis. Alle villaer/dnonis har et skønt privat dæk ud over vandet og egen trappe lige ned i det krystalklare, lune vand. Kun en kort svømmetur fra villaen, ligger det smukkeste koralrev med et rigt liv af fisk og koraller i vidunderlige farver. 


På Cocoa Island kommer folk for at slappe af og glide ind i deres eget lille paradisiske evntyr. En behandling i Shambalah Spa og en stund i øens "hydrating pool" er en luksus , som I bør unde jer selv. At nyde de varme aftener - uden fugt og insekter - og sidde i det kridhvide bløde sand og se solen glide ned i vandet, kan hurtigt blive et saligt og vanedannende aftenritual.


Cocoa serverer virkelig lækker mad, som varierer fra dag til dag, selvom der kun er én egentlig restaurant på resortet. Udover f.eks. "Taco Tuesday", "Sushi Wednesday", Seafood Friday" er gæsterne altid velkomne til at vælge fra et stort a la carte menukort.
Ligesom på søster-resortet Maalifushi, har Cocoa Island, et koncept de kalder ‘COMO Shambhala Kitchen’. Et ernæringsmæssigt helt unikt koncept, der inkorporerer økologiske ingredienser rige på levende enzymer, vitaminer og mineraler fra havet og som stadig leverer på smagen. Fødevarerne er rå, dampede eller grillede for at opnå maksimale sundhedsmæssige fordele. Kokkene benytter sig også af tandoor, en indisk ovn, som giver mulighed for fedtfri tilberedning af kød og fisk og samtidig tilfører en fantastisk smag af trækul. Maden er et af de vigtigste fokusområder på Cocoa, og det både mærkes og smages.

INSIDER

Cocoa Island er mest for par, men her er også børnefamilier. Restauranten har specialretter for børn men generelt er det en stille ø med fokus på ro. Kun en kort svømmetur fra villaen, ligger det smukkeste koralrev med et rigt liv af fisk og koraller i vidunderlige farver.

FACTS

Flyvetid til Malé // 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode // Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader.

Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel // +3t (sommer) eller +4t (vinter)

Sublime como

Cocoa er omkranset af et af Maldivernes mest fantastiske husrev, hvor I snorkler direkte fra egen water-villa. I låner blot snorkeludstyr gratis ved ankomst - og afleverer det ved afrejsen. Yoga og meditation tilbydes en til to gange dagligt af øens yogi i resortets pavillion. Når øjnene ikke er lukkede, kan synet af de frodige grene og den meditative lyd og udsigt til Det Indiske Ocean nydes.

"Mine drømmes ø". Da Eric kom til Maldiverne i 1976 var det med et lille propelfly fra Sri Lanka. Eric var ikke forlist på en øde ø som Robinson Crusoe, ej heller kom han her til på et smukt skib med hvide sejl, som eventyreren Ibn Battuta. Eric ønskede at realisere sin drøm om at bo på en øde ø - langt fra civilisationen og det hurtige liv i Europa. Eric var en håbløs romantiker, en drømmer og fotograf af profession. En foto-opgave for et kendt magasin bragte ham i slutningen af 70´erne til Maldiverne i Det Indiske Ocean, hvor han fandt sine drømmes ø. Gud kunne ikke have skabt en smukkere ø. Cocoa Island var kun beboet af 12 klassiske palmetræer. 


I 1972 gik Eric igang med at realisere sin drøm og den 13. februar 1981 - alverdens forhindringer og mange år senere - ankom de første gæster til Erics lille hotel. I 80erne lå Erics små huse på stranden. I dag er alle villaer flyttet ud på vandet, og Cocoa Island er i dag en del af COMO Hotels & Resorts. COMO står for fem stjernet sublim, underspillet luksus uden "bling bling". Der sættes fokus på naturlighed, bæredygtighed og skønhed. Netop fordi Cocoa Island er en lille-bitte ø med kun 33 overwater villaer/dhonis, er der en udsøgt og personlig service.

Cocoa Island ligger i South Male Atoll - ca. 30 min. i speedbåd fra Malé lufthavn. Cocoa Islands personale møder jer i ankomsthallen, og følger jer til speedbåden, som ligger klar lige udenfor ankomstterminalen.