COMO 

COCOA ISLAND

COMO 

COCOA ISLAND

COMO SHAMBHALA & REN VELVÆRE

Cocoa Island er én af de mest romantiske øer på Maldiverne. Blot 500 meter lang og 80 meter bred. Her er kun 33 villaer - alle med egen privat terrasse. Villaerne er chikke Over Water Villas, bygget som traditionelle Maldiviske både kaldet dhonis. Alle villaer har et skønt privat dæk ud over vandet og egen trappe lige ned i det krystalklare, lune vand. Kun en kort svømmetur fra villaen, ligger det smukkeste koralrev med et rigt liv af fisk og koraller i vidunderlige farver. På Cocoa Island kommer folk for at slappe af og glide ind i deres eget lille paradisiske eventyr. En behandling i Shambalah Spa og en stund i øens "hydrating pool" er en luksus, som I bør unde jer selv. At nyde de varme aftener - uden fugt og insekter - og sidde i det kridhvide bløde sand og se solen glide ned i vandet, kan hurtigt blive et vanedannende aftenritual.

LUKSESREJSE MED FANTASTISK MAD

Cocoa serverer virkelig lækker mad, som varierer fra dag til dag, selvom der kun er én egentlig restaurant på resortet. Udover f.eks. Taco Tuesday, Sushi Wednesday, Seafood Friday er gæsterne altid velkomne til at vælge fra et stort a la carte menukort. Ligesom på søster-resortet Maalifushi, har Cocoa Island, et koncept de kalder ‘COMO Shambhala Kitchen’. Et ernæringsmæssigt helt unikt koncept, der inkorporerer økologiske ingredienser rige på levende enzymer, vitaminer og mineraler fra havet og som stadig leverer på smagen. Fødevarerne er rå, dampede eller grillede for at opnå maksimale sundhedsmæssige fordele. Kokkene benytter sig også af tandoor, en indisk ovn, som giver mulighed for fedtfri tilberedning af kød og fisk og samtidig tilfører en fantastisk smag af trækul. Maden er et af de vigtigste fokusområder på Cocoa, og det både mærkes og smages.

DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere. Uden mellemlandinger og med afgange, der passer perfekt med ferien. Rejs 80days style til paradis når vores private fly sætter kurs direkte mod Maldiverne. 


Priseksempel:


2 voksne                                      fra kr. 126.000

2 voksne 1 barn under 12 år      fra kr. 137.000
2 voksne 2 børn under 12 år     fra kr. 148.000


Tilbuddet inkluderer:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy.
Speedbåd transfer Male lufthavn – Como Cocoa Island t/r.
9 nætter på Como Cocoa Island i en Loft Water Villa inkl. halvpension.Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

Cocoa Island er mest for par, men her er også børnefamilier. Restauranten har specialretter for børn men generelt er det en stille ø med fokus på ro. Kun en kort svømmetur fra villaen, ligger det smukkeste koralrev med et rigt liv af fisk og koraller.

FACTS

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

Sublime como

FARVERIGT HUSREV, YOGA & MEDITATION PÅ REJSEN

Cocoa er omkranset af et af Maldivernes mest fantastiske husrev, hvor I snorkler direkte fra egen villa. I låner blot snorkeludstyr gratis ved ankomst - og afleverer det ved afrejsen. Yoga og meditation tilbydes en til to gange dagligt af øens yogi i resortets pavillon. Når øjnene ikke er lukkede, kan synet af de frodige grene og den meditative lyd og udsigt til Det Indiske Ocean nydes.

MALDIVERNES MAGI PÅ COMO COCOA ISLAND

COMO Cocoa Island står for fem-stjernet sublim underspillet luksus uden "bling bling". Der sættes fokus på naturlighed, bæredygtighed og skønhed. Netop fordi COMO Cocoa Island er en lille-bitte ø med kun 33 overwater villaer, er der en udsøgt og personlig service.


Cocoa Island ligger i South Male Atoll - ca. 30 min. i speedbåd fra Malé lufthavn. Cocoa Islands personale møder jer i ankomsthallen, og følger jer til den lækre speedbåd, som ligger klar lige udenfor ankomstterminalen. Og vupti, så er I landet i paradis!