Anantara Kihavah

Anantara Kihavah

EN 80DAYS FAVORIT

Den smukke flyvetur med udsigt over de små tropeøer, atoller og det krystalklare Indiske Ocean tager kun 35 minutter i vandfly fra Male lufthavn. Fra jeres vinduer kan I med sommerfugle i maven skimte jeres destination. Anantara Kihavah er et af de mest luksuriøse resorts med store og eksklusive villaer, beliggende i den nordlige Baa Atoll, som er et beskyttet UNESCO Biosphere Reserve i Maldiverne. Anantara Kihavah er berygtet for en uovertruffen service, tilbagelænet luksus og fantastiske faciliteter. Paletten af oplevelser spænder bredt med holistisk wellness, suveræn kids club og familievenlighed, gourmetoplevelser og stjernekiggeri. Det eksklusive resort har et af de bedste husrev på Maldiverne, som er hjem for farverige fisk, havskildpadder og moræner. De fascinerende manta rays samles i store flokke ved Anantara Kihavah mellem maj og oktober. Velkommen til en af de klare 80days favoritter i Maldiverne! 


ELEGANTE VILLAER PÅ STRAND & VAND

I alt er der kun 79 store lækre Beach Pool Villaer og smukke lyse Overwater Villaer, der spænder fra rummelige 258 m2 til overdådige 2994 m2. Alle villaer har private pools og skønne udendørskroge, hvor I kan slænge jer i bløde solsenge til ren afslapning og dasetid. Anantara Kihavah egner sig i den grad til jer, som ønsker diskret privatliv og absolut forkælelse. Indretningen er klassisk og elegant, med fokus på lette hvide stoffer, lækker silke, skønne farver og magelighed. De store senge med egyptisk bomuld sætter drømmerammerne, og badeværelserne er rummelige og smukke med skønne udendørs detaljer. Fra Beach Villaerne har I direkte adgang til den kridhvide brede sandstrand, og de fungerer perfekt, når I rejser med små poder. Overwater Villaerne byder på uforstyrret udsigt til det krystalklare hav, uanset om det er fra poolen eller de åbne lyse soveværelser - og selvfølgelig kan I hoppe direkte i vandet fra jeres egen trappe. 

DIREKTE FLY - VINTERFERIEN 2022

I vinterferien 2022 letter et 80DAYS PRIVATE fly fra København og lander i Male kun 9,5 timer senere. I flyver fra Danmark om aftenen og lander på Maldiverne næste morgen, med afgange, der passer perfekt med ferien. Priseksempel:


2 voksne                                              fra kr. 154.000

2 voksne og 1 barn under 12 år         fra kr. 166.000

2 voksne og 2 børn under 12 år        fra kr. 178.000


I prisen indgår:


Fly København – Male t/r direkte med 80DAYS PRIVATE - Qatar Airways på economy

Vandfly fra Male lufthavn – Anantara Kihavah t/r.

9 nætter på Anantara Kihavah i Over Water Pool Villa. inkl. halvpension og én frokost på SEA


Flytider: 


10. februar - 18.50 København

11. februar – 08.30 Male

20. februar – 11.00 Male
20. februar – 16.20 København

INSIDER

Anantara Kihavah arbejder efter "The Green Initiative". Det vil sige, at de tager særligt hensyn til atollernes sårbare natur og koralrev. Resortet arbejder med genanvendelse og benytter genbrugsmaterialer i videst muligt omfang. 

FACTS

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

Havet er skønt

ISLAND GOURMET

I slår øjnene op til en skøn morgenmad sammensat og anrettet, lige som I ønsker den - serveret på sengen måske, eller på den charmerende strandrestaurant Plates med fusserne i det lune sand og bølgerne som soundtrack. Tænk friskpressede juices, champagne og et morgenmadsudvalg til enhver smag. Anantara Kihavahs særlige koncept "Sea, Fire, Salt and Sky" byder på eksklusive oplevelser. På signaturrestauranten Sea befinder I jer under havets overflade i en af verdens få undervandsrestauranter. Fra de store glasvinduer har I direkte udsigt til koralrevet, og smukke fisk danser for jeres øjne, mens I "fine diner" og nyder druer fra det ambitiøse vinkort. Det er virkelig en stor oplevelse. Over vandets overflade ligger den smukke Teppanyaki-restaurant Fire. Her tryller kokken japansk på grillen, og vi kan varmt anbefale Wagyu, jumbo-rejer og et udvalg af sublim sushi. På Salt sidder I på en smuk terrasse over havet.  Maden tilberedes med specielle teknikker på en hed saltblok fra Himalaya, som giver en dyb unik og kompleks smag til maden. Den står på lette snacks, cocktails fra mixologens hånd og kold vin i glasset på den unikke tagterrassebar Sky. Som noget særligt har Anantara installeret et stjerneobservatorie, så I sammen med hus-astronomen kan få styr på himlen over det Indiske Ocean. Hvis I vil have lidt gourmettricks med hjem, kan I få skræddersyet cooking classes specielt til jer.  

HVIS I TROR MAN KEDER SIG

Så er det tid til at tro om. Anantara Kihavah har gået ambitiøst til værks, og der er så mange muligheder for at være aktive, at I nærmest ikke kan nå at give jer i kast med det hele. Træn jeres boldøje på de lækre tennisbaner eller reflekserne til Muay Thai boksning. Der er fitnesscenter og naturligvis et veludstyret vandsportscenter med alt fra dykning til deep sea fishing. Bæredygtighed og respekt for havet er en central del, og I kan lære mere om beskyttelse af korallerne og adoptere en koral i Anantaras Holistic Approach to Reef Protection Programme. Anantara Kihavah er mekka for børn og barnlige sjæle, og der er en trampolinpark, kreativ kids club og vandlege galore.


hOLISTISK WELLNESS

Spaen på Anantara Kihavah ligger for enden af en jetty i smukke suiter over vandet. Her er fokus kun på at skabe rolige rammer og på at forkæle dig indeni og udenpå. De professionelle spaterapeuter er suveræne og tilbyder et bredt udvalg af skønne behandlinger fra en klassisk manicure til den ultimative spaoplevelse. Anantara Kihavah har også 3, 5 og 7-dages ayurveda retreats med yoga, meditation behandlinger og nærende sund kost. Fokus er på De-stress, Weight Loss eller Rejuvenation. Kontakt os for detaljeret information om de specielle wellness retreats.