Anantara Kihavah

Maldiverne

Kontakt os

Anantara Kihavah

Maldiverne

Kontakt os

Om stedet

Ananatara Kihavah ligger i Baa Atollen - en 35 minutter smuk flyvetur henover det krystalklare vand med vand-flyver fra Male lufthavn. Kihavah er ypper-luksuriøst med kæmpe store og super lækre villaer. Kihavah er Anantara Dhigus storesøster. En lidt større ø, men med færre villaer - i alt 34 store lækre Beach-Pool Villaer på 256 m2 og 40 smukke lyse Over-water Villaer på 259 m2 - så Kihavah egner sig godt til jer, som gerne vil have lidt mere privatliv. Stilen er strømlinet og gennemført. Kihavah er desuden kendt for at have ét af de bedste husrev på Maldiverne, hvor manta rays blandt andet samles i store flokke. 


Maden på Kihavah er fantastisk. I slår øjnene op til en skøn morgenmad sammensat og anrettet, lige som I ønsker den - serveret på sengen, hvis I har lyst til det - og selvfølgelig på det tidspunkt, hvor det passer jer bedst. På Kihavah har de et koncept, som de kalder "Sea, Fire, Salt and Sky":
"Sea" er her I kan vælge at spise i den helt enestående og eventyrlige undervandsrestaurant og vinkælder - dette er ganske enkelt en helt igennem unik oplevelse. "Fire" er stedet, hvor kokken kan trylle den skønneste mad frem på grillen - I vælger selv, om det skal være de helt friske fisk, skaldyr eller kødet, som skal på de varme trækul. "Salt" - her tilberedes maden på en hed saltblok fra Himmalaya, som giver en dyb, unik og kompleks smag til maden. Endelig kan I nyde maden i "Sky", som er en restaurant og bar placeret øverst oppe på en tagterrasse med den eventyrlige udsigt udover havet og Baa Atollen. Her kan I både nyde morgenmad, frokost og aftensmad. 

INSIDER

Anantara Kihavah arbejder efter "The Green Initiative". Det vil sige, at de tager særligt hensyn til det atollernes sårbare natur og koralrev. Resortet arbejder med genanvendelse og benytter genbrugsmaterialer i videst muligt omfang. Desuden støtter Kihavah den lokale industri og dyrker egne økologiske grøntsager og frugter.

FACTS

Flyvetid til Malé // 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode // Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader.

Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel // +3t (sommer) eller +4t (vinter)

Havet er skønt

Anantara Kihavah har tennis- og volleyballbaner, swimming pools med daybeds, fitness-center, Thithi Boli Kid's Club, mange muligheder for vand-sport - scubadiving, snorkling, windsurfing, kano og kajak samt katamaran sejling, kite surfing og deep sea fishing. Dykkercenteret opfordrer dykkere til at interagere "passivt" med dyrelivet i havet for at passe bedst på både dyr og sig selv.

Kihavah har en fortryllende smuk undervandsrestaurant, der passende nok hedder Sea - det er en helt unik oplevelse at fine dine og sippe skønne vine, mens man kigger ud i den magiske verden under havets overflade. Der er kun åbent om søndagen og det er nødvendigt at reservere på forhånd. Er I interesseret i at lære den maldiviske lækre enkle madkunst, er der mulighed for madlavningskurser. 


Spaen på Anantara Kihavah ligger for enden af en jetty i smukke suiter over vandet. Her er fokus kun på at skabe rolige rammer og på at forkæle dig indeni og udenpå. De professionelle spaterapeuter er suveræne og tilbyder et bredt udvalg af skønne behandlinger fra en klassisk manicure til den ultimative spaoplevelse, deres Seven-Day Anantara Journey, hvor du får syv specielt udvalgte behandlinger over en uge. 

Der er bibliotek med WiFi samt et business center. Der er desuden 24-timers guest-service, security og lægehjælp på Kihavah.