Anantara Kihavah

Maldiverne

Kontakt os

Anantara Kihavah

Maldiverne

Kontakt os

Ananatara Kihavah ligger i den nordlige Baa Atoll, der er et UNESCO Biosphere Reserve i Maldiverne. Den smukke flyvetur med udsigt over de små tropeøer, atoller og det krystalklare Indiske Ocean tager kun 35 minutter i vandfly fra Male lufthavn. Anantara Kihavah er et af de mest luksuriøse resorts med kæmpestore og eksklusive villaer. Kihavah er Anantara Dhigus storesøster, og her bor I på en lidt større ø, men med færre villaer. I alt er der 34 store lækre Beach Pool Villaer på 256 m2 og 40 smukke lyse Overwater Villaer på 259 m2 - så Kihavah egner sig godt til jer, som gerne vil have lidt mere privatliv og forkælelse. Stilen er strømlinet og gennemført. Anantara Kihavah er desuden kendt for at have ét af de bedste husrev på Maldiverne, hvor manta rays blandt andet samles i store flokke. 


Maden på Anantara Kihavah er fantastisk. I slår øjnene op til en skøn morgenmad sammensat og anrettet, lige som I ønsker den - serveret på sengen, hvis I har lyst til det - og selvfølgelig på det tidspunkt, hvor det passer jer bedst. På Anantara Kihavah har de et koncept, som de kalder "Sea, Fire, Salt and Sky". "Sea" er den helt enestående og eventyrlige undervandsrestaurant og vinkælder - dette er ganske enkelt en helt igennem unik oplevelse. Det er en helt unik oplevelse at "fine dine" og sippe skønne vine, mens man kigger ud i den magiske verden under havets overflade gennem de store glasruder. Der er kun åbent om søndagen og det er nødvendigt at reservere på forhånd."Fire" er stedet, hvor kokken kan trylle den skønneste mad frem på grillen - I vælger selv, om det skal være de helt friske fisk, skaldyr eller kødet, som skal på de varme trækul. På "Salt" tilberedes maden på en hed saltblok fra Himmalaya, som giver en dyb, unik og kompleks smag til maden. Endelig kan I nyde maden i "Sky", som er en restaurant og bar placeret øverst oppe på en tagterrasse med den eventyrlige udsigt udover havet og Baa Atollen. Her kan I både nyde morgenmad, frokost og aftensmad. 

INSIDER

Anantara Kihavah arbejder efter "The Green Initiative". Det vil sige, at de tager særligt hensyn til det atollernes sårbare natur og koralrev. Resortet arbejder med genanvendelse og benytter genbrugsmaterialer i videst muligt omfang. Desuden støtter Kihavah den lokale industri og dyrker egne økologiske grøntsager og frugter.

FACTS

Flyvetid til Malé // 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode // Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader.

Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.

Tidsforskel // +3t (sommer) eller +4t (vinter)

Havet er skønt

Der er et bredt udvalg af aktiviteter på Anantara Kihavah, så der er ikke nogen undskyldninger for at kede sig. Resortet har tennis- og volleyballbaner, dejlige swimming pools med daybeds, fitness-center, Thithi Boli Kid's Club og et veludstyret vandsportscenter. For eksempel kan I tage PADI dykkercertifikater eller tage ud på Fun Dives på det farverig rev. Der er også snorkling, windsurfing, kano og kajak samt katamaran sejling, kite surfing og deep sea fishing. Bæredygtighed og respekt for havet er en central del, og I kan lære mere om beskyttelse af korallerne og adoptere en koral i Anantaras Holistic Approach to Reef Protection Programme. Er I interesseret i at lære den maldiviske lækre enkle madkunst, er der mulighed for booke madlavningskurser. 


Spaen på Anantara Kihavah ligger for enden af en jetty i smukke suiter over vandet. Her er fokus kun på at skabe rolige rammer og på at forkæle dig indeni og udenpå. De professionelle spaterapeuter er suveræne og tilbyder et bredt udvalg af skønne behandlinger fra en klassisk manicure til den ultimative spaoplevelse. Anantara Kihavah har også 3, 5 og 7-dages ayurveda retreats med yoga, meditation behandlinger og nærende sund kost. Fokus er på De-stress, Weight Loss eller Rejuvenation. Kontakt os for detaljeret information om de specielle wellness retreats. 

Der er bibliotek med WiFi samt et business center. Der er desuden 24-timers guest-service, security og lægehjælp på Kihavah.