Anantara Dhigu

Anantara Dhigu

PARADIS PÅ MALDIVERNE

Anantara Dhigu ligger, som på et postkort, med sit turkisblå vand og kridhvide sand i South Male Atoll, kun 30 minutter i speedbåd fra Malé lufthavn. I bliver modtaget i lufthaven af Anantaras repræsentant og bliver taget direkte til resortets egen speedbåd, som ligger klar lige udenfor lufthavnsbygningen - nemmere kan det ikke blive. Seljturen til resortet vidner allerede om det fantastiske ophold man har i vente.  Efter vores mening har Dhigu alt det, man kan ønske sig som børnefamilie på Maldiverne.BEACH VILLA ELLER OVER WATER SUITE?

Anantara Dhigu er en af de små til mellemstore maldiviske øer og tilbyder 110 skønne Beach Villaer og Over Water Suites. Den mindste villa er 110 m2 og den største two-bedroom villa er 400 m2. Indretningen er lækker og emmer af afslappet luksus med store bløde daybeds og en drømmende udsigt som selvfølge. Der er flere skønne restauranter og barer på Dhigu, og maden er veltillavet fra både det italienske, thailandske, japanske og maldiviske køkken. Særligt den thailandske restaurant Baan Huraa er kendt som én af de allerbedste på Maldiverne.  

PERFEKT TIL FAMILIER

Børn er meget velkomne - både store og små - og Dhoni Kids Club sørger for underholdningen for størrelserne mellem 3 og 12 år. Der leges krabbejagt, tegnes, laves skulpturer i sandet, børne OL, bordtennis, svømmes, spilles spil, males tatoveringer med henna, ses film og en masse andet i en skøn blandet flok af børn fra forskellige nationaliteter. Så kan de voksne roligt nyde en frisk-presset juice, en lækker snack og en rolig stund i en blød stol eller tage ud på en dykkertur på det fantastiske koralrev.  


MALDIVERNE 2021

I får ikke et bedre sted på Maldiverne til en bedre pris. Vi har et tæt samarbejde med Anantara Dhigu og derfor kan I se frem til ekstra forkælelse når I rejser 80days style. 


Priser:


2 voksne fra kr 69.900
2 voksne og 1 barn under 12 år fra kr 79.700
2 voksne og 2 børn under 12 år fra kr 90.400
2 voksne og 3 børn under 12 år fra kr 99.100


I prisen indgår: 


Fly København – Male t/r med Qatar Airways via Doha på Economy Class.
Speedbåd transfer mellem Male lufthavn og Anantara Dhigu t/r.
9 nætter i en Sunrise Beach Villa inkl. halvpension.
1 x Surf-lektion for hele familien.


Prisen er baseret på fly der passer med vinterferien 2021:

12 feb. København - Doha 15:45 - 23:50

13 feb. Doha - Male 02:10 - 09:00
22 feb. Male - Doha 20:55 - 23:55
23 feb. Doha - København 01:35 - 06:20


Rejser I på andre tidspunkter kan prisen variere.

INSIDER

Det er et MUST at tage ud til picnic øen Gulhifushi, enten et par minutter i båd eller en god svømmetur, hvor der er snorkling i verdensklasse på det unikke rev og lækker frokost og læskende drikke i strandbaren. 

FACTS

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel:  +3t (sommer) eller +4t (vinter)

DRØMMErejsen til MALDIVERNE

DYKNING, YOGA & VANDSPORT

På Anantara Dhigu får I afdæmpet luksus og et særligt børnevenligt resort. Personalet er smilende og opmærksomme - man fornemmer med det samme, at de finder oprigtig glæde ved at få Dhigus store og små gæster til at føle sig velkomne og godt tilpas. Der er masser af aktiviteter på resortet for både børn og voksne - fantastiske dykkermuligheder med et af de smukkeste koralrev, en populær Kid's Club med et væld af sjove aktiviteter til de små, en lang række vandsport som windsurfing, kajak og parasailing. Som noget helt nyt bliver der også tilbudt kurser i fridykning. Der er også yoga, cooking school, tennis, volleyball og badminton, så man skal anstrenge sig for at kede sig.


SPAhimlen i det indiske ocean

Anantara Spa er et højdepunkt - smukt beliggende med panorama udsigt over det krystalblå hav og til lyden af bølgernes brusen. Her kan man virkelig slappe af og forkæle sig selv med de luksuriøse, helende behandlinger. Hverdagens bekymringer forsvinder når de dygtige spa-terapeuter tager sig af jer med holistiske, naturlige behandlinger for både krop og sjæl.  


Hvor man på mange luksusresorts godt kan glemme, at man rent faktisk er på Maldiverne, har Anantara Dhigu skabt et resort med stor respekt for områdets kendetegn. Her får I den helt specielle Maldivian feel og en helt uforglemmelig ferie.