amilla fushi

amilla fushi

REN LUKSUS PÅ MALDIVERNE

Blot en halv time med vandflyveren fra Malé lufthavn, og I er fremme på den lille naturlige ø - Baa-atollen er én blandt de 26 naturlige atoller på Maldiverne. Flere er menneskeskabte. Vandet er krystalklart, og øens beplantning og vegetation er frodig og emmer af naturlig oprindelse. Revet ses ganske kort ude - og bor I i en Over Water Villa, som ligger lige på kanten af revet, så er det bare på med masken, og så kan I ellers ligge i timer i det lune vand og beundrer den helt eventyrlige, farverige og fascinerende verden, der udfolder sig under havoverfladen. I kan også være heldige at spotte de smukke 'flyvende' rokker fra verandaen. Amilla Fushi er et enestående paradis, der byder på et uberørt koralrev, tusindvis af fiskearter, pudderbløde, kridhvide sandstrande og helt ubeskriveligt smukke solnedgange.

EKSKLUSIVE VILLAER I PARADIS

Amilla Fushi har i alt 59 store, rummelige og smagfuldt indrettede Beach Houses, Lagoon Houses, Ocean Lagoon Houses, Over Water Ocean Reef Houses, samt de fantastiske Tree Houses (med eksotisk beliggenhed oppe i junglen). Alle villaer og tree houses har egen pool, og værelserne er store og rummelige. Villaerne med to soveværelser er perfekte for familier med børn - det andet soveværelse i særligt beach villaerne er stort og rummeligt.


Amilla Fushi ligger i Baa-atollen, som er på listen over UNESCO Biosphere World Reserve på grund af den uberørte natur og det fantastiske husrev, der hyldes for at være et af de rigeste og smukkeste rev på Maldiverne. Amilla Fushi tilbyder kids club med gratis børnepasning og sjove, inspirerende aktiviteter for børn i alle aldre, så mor og far kan nyde en stund på egen hånd.

INSIDER

Husrevet på Amilla Fushi er fænomenalt. Und jer selv en guidet tur med snorkel til 'The Blue Hole', som er en fantastisk oplevelse.

Facts

Flyvetid : 12-13t med én mellemlanding

Bedste periode : Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december

Tidsforskel : +3t (sommer) eller +4t (vinter)

YOUR ISLAND HOME

YOGA, DYKNING & REN AFSLAPNING

Amilla Fushis vision er at være “Your Island Home” - her er der ikke fokus på det trendy, men på livsstil, og meningen er, at I skal føle jer hjemme i den smukke afslappede luksus, der omgiver jer i dette lille paradis. Start dagen med en blid yoga-time, og gå derefter ombord i den skønneste morgenbuffet, som frister med alt, hvad I kan drømme om til både den lille og den store appetit. 


Resortets dykkercenter er klar til at invitere jer ned under overfladen af det krystalklare, lune vand - om det er med fødder og snorkel eller med flasker er helt op til jer. De guidede ture er altid at anbefale - her får I en anden oplevelse, end når I nyder det i timevis i overfladen med husrevets fantastiske verden under jer. I kan også tage med på fiske-ture, udfordre jer med diverse vandsport, spille et slag tennis eller tage en time med træneren og pudse stilen af.

LÆKKER HALVPENSION

Bag Amilla Fushis restauranter står en af Australiens førende kokke og restauratører, Luke Mangan, internationalt velanskrevet som et lysende eksempel på nutidig madkultur. Luke Mangan ejer og driver en række internationale restauranter, der spænder fra fine dining til mere afslappet prisniveau - og han er særligt kendt for sine overraskende kreationer, der fremhæver hans klassisk-franske uddannelse med asiatisk indflydelse, der går hånd i hånd med den karakteristiske friske, rene smag. Maldiverne er et tropisk paradis, hvor der er rigeligt med frisk fisk og skaldyr samt frugt og grønt, som er dyrket på øen og lokalt. Eksotiske krydderier er en perfekt konstellation med maldiviske kulinariske traditioner og teknikker til at skabe helt unikke madoplevelser. Luke Mangan leverer verdensklasse i både mad og udsøgte vine.