Maldiverne

Maldiverne, øerne i dine drømme med hvide sandstrande og turkisblåt hav, ligger cirka 750 km vest for Sri Lanka i Det Indiske Ocean og består af 1.192 små øer og atoller, hvoraf kun 200 er beboede. En atoll er en ø omgivet af en lagune beskyttet af et cirkulært koralrev, hvilket også betyder fantastisk liv under vandet og palmer over. Øerne ligger som perler på en snor - 760 km lang og 130 km bred og danner det største revformation i verden. 


Der er mange resorts i Maldiverne, og vi har personligt sørget for at udvælge de bedste af dem til jer efter 80days høje standarder. Dem med de smukkeste strande og bedste husrev, de mest familie-venlige og smukkest indrettede og dem med den højeste gastronomiske niveau. Vi har efterhånden sendt mange afsted til dette ø-paradis, og alle er vendt hjem med et afslappet smil på læberne og lovprisende ord om rejsen, de aldrig vil glemme.  


80DAYS SPECIALS 


En ferie til Maldiverne er en rejsedrøm. Uanset om I rejser med hele familien, eller om I er på romantisk ferie for to. Og når I rejser "80days style" sørger vi for, at I har adgang til særlige specials, fordele og ekstra forkælelse. Her på vores hjemmeside kan I finde et stort udvalg af vores udvalgte private island resorts. Men er der noget bestemt I er på udkig efter, så kontakt os endelig. 


MALDIVERNE & DEN ULTIMATIVE BADEFERIE

Har I bare brug for en totalt afslappende strandferie uden dårlig samvittighed over alle de attraktioner, som I burde se, men som I bare ikke lige når - og drømmer I om sol, hvidt og blødt sand imellem tæerne og turkist, klart, lav-vandet hav fuld af farvestrålende fisk lige udenfor døren til jeres egen Beach Villa? Og ønsker I i øvrigt ikke ret meget andet at lave end bare at komme helt ned i gear, forkæle jer selv og være sammen som familie - så er Maldiverne den ultimative ferieoplevelse.

EKSKLUSIVE PRIVATE ISLAND RESORTS I PARADIS

Folk fra hele verden er kommet til disse hundredvis af små idylliske atoller, i Det Indiske Ocean, igennem mange år. De første var sørejsende, og mange af dem hejste aldrig ankeret op igen, når de først havde smidt det i vandet ud for dette paradis. De har alle tilført Maldiverne de bedste kendetegn, fra de kulturer, som de oprindeligt kom fra, og det har resulteret i, at Maldiverne i dag er et spændende og eksotisk multikulturelt samfund. 


Musikken har, med dens letgenkendelige trommebeats, rødder i Østafrika, maden har tydelige referencer til Sydasien og lokalbefolkningens traditioner tager udgangspunkt i respekten for havet, der omgiver dem. Maldiverne byder på ro, fordybelse, familietid og fantastisk badeferie. Gå en tur på stranden med hvidt sand så blødt som smør i mellem tæerne. Hop i de turkise laguner - svøm i det klareste vand. Tag snorkel-masken på og oplev et koralrev, I aldrig vil glemme. I jeres vågne tid vil I kun blive forstyrret af svajende palmer, og en tjener, der spørger jer, hvad I ønsker til frokost.

PSST...


80days har nogle helt eksklusive aftaler på Maldiverne, og vi kan derfor tilbyde vores kunder gennemført luksus til helt unikke priser. Ligeledes har vi flere steder særaftaler om, at I kan have op til 3 børn i én villa.

Vi rejser selv til Maldiverne mindst en gang om året for at være opdaterede på de nyeste resorts, og for at sikre os at kvaliteten lever op til vores DNA hos vores samarbejdspartnere. Det er en oplagt mulighed at kombinere jeres tur til Maldiverne med et ophold i Dubai.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.