REJSER TIL Maldiverne

KONTAKT OS

REJSER


TIL MALDIVERNE


EN REJSE TIL MALDIVERNE - EN TUR I PARADIS

”Vi har været en tur i paradis - intet mindre. Den største nedtur har været at komme hjem…" 


Har I brug for en totalt afslappende strandferie uden dårlig samvittighed over alle de attraktioner, som I burde se, men som I bare ikke lige når, fordi I allermest bare har brug for at slappe af. Og drømmer I om sol og sommer, hvidt og blødt sand imellem tæerne og et turkist, klart hav fuld af farvestrålende fisk lige udenfor døren til jeres egen villa? Og ønsker I i øvrigt ikke ret meget andet at lave end bare at komme helt ned i gear, forkæle jer selv og være sammen som familie - så er en rejse til Maldiverne svaret på jeres drømme.

80DAYS VINTERFERIE SPECIALS MALDIVERNE


En vinterferie til Maldiverne er en rejsedrøm. Uanset om I rejser med hele familien, eller om I er på romantisk ferie for to. Og når I rejser "80days style" sørger vi for, at I har adgang til særlige specials, fordele og ekstra forkælelse. Her på vores hjemmeside kan I finde et stort udvalg af vores udvalgte private island resorts. Men er der noget bestemt I er på udkig efter, så netop jeres luksusrejse til Maldiverne bliver optimal, så kontakt os endelig. 


ANANTARA DHIGU

COMO MAALIFUSHI

FINOLHU

FOUR SEASONS LANDAA GIRAAVARU

VAKKARU MALDIVES105 RESORTS - DER ER SELVFØLGELIG FORSKEL!

One island, one resort - de fleste resorts i Maldiverne har deres egen private ø. Og med mere end 35 åbninger af nye hoteller de sidste par år skal man kigge sig godt for, så man ikke havner det forkerte sted. For ja – der ér selvfølgelig forskel på Maldivernes 105 resorts: maden (husk, at I ikke kan gå andre steder hen), sandet, vandet, villaerne, poolen, management, husrevet, servicen, snorklingen, dykningen og ikke mindst atmosfæren – vi kunne blive ved. Og derfor er det så vigtigt for os, at vi har besøgt, udvalgt og boet på alle de hoteller vi samarbejder med og som lever op til 80days høje standarder, sådan at vi kan rådgive jer, om det helt rigtige resort til netop jeres familie. En rejse til Maldiverne skal være en drøm, som gerne skulle gå i opfyldelse.

REN LUKSUS - ANKOMST MED SPEEDBÅD ELLER VANDFLYVER

Når I ankommer til jeres hotel, sker det enten med speedbåd eller med vandflyver, alt efter hvilket resort I har valgt. Uanset hvordan I ankommer, bliver I med det samme fuldstændigt overvældet af skønhed. En rejse til Maldiverne er virkelig en drøm. Farverne er vidunderlige og fuldstændig som på et postkort. Hvidt, turkist, blåt. Farverne tager pusten fra én. Det her er virkeligheden. Man må knibe sig i armen. En luksusrejse til Maldiverne overgår selv fantasien.

PARADISØER OG VERDENS STØRSTE REV FORMATIONER

Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean vest for Sri Lanka. Landet består af 1.192 små øer, hvoraf kun de 200 er beboede. Paradisøerne er grupperet i 26 atoller, som hver er beskyttet af et cirkulært koralrev, hvilket betyder et fantastisk liv under vandet for dykkere såvel som snorklere. Øerne ligger som perler på en snor lige nord for ækvator, og landets rev danner én af de største rev formationer i verden.

DEN ULTIMATIVE BADEFERIE

Folk fra hele verden er kommet til disse små idylliske øer og atoller i Det Indiske Ocean igennem mange år. De første var sø-rejsende, og mange af dem hejste, forståeligt nok, aldrig ankeret op igen, når de først havde smidt det i vandet ud for dette paradis. De har alle tilført Maldiverne de bedste kendetegn fra de kulturer, som de oprindeligt kom fra, og det har resulteret i, at Maldiverne i dag er et muslimsk land krydret med spændende og eksotiske multikulturelle farver. 


Musikken har, med dens letgenkendelige trommebeats, rødder i Østafrika, maden har tydelige referencer til Sydasien og lokalbefolkningens traditioner tager udgangspunkt i respekten for havet, der omgiver dem. 


En rejse til Maldiverne byder på ro, fordybelse, familietid og fantastisk badeferie. Gå en tur på stranden med hvidt sand så blødt som smør imellem tæerne. Hop i de turkise laguner, svøm med skildpadder i det klareste vand. Tag dykkermasken på og oplev et koralrev, I aldrig vil glemme. I jeres vågne tid vil I kun blive forstyrret af svajende palmer, og en tjener, der spørger jer, hvad I ønsker at spise til frokost. 

EN LUKSUSREJSE TIL MALDIVERNE - ET SIKKERT HIT

En luksusrejse til Maldiverne er i en liga for sig, bliver ved med at overraske og den skuffer virkelig meget sjældent. Det er meget svært at matche graden af luksus, når kulissen er så smuk, som den er på Maldiverne. Mange rejsende spørger os, om der ikke er kedeligt på Maldiverne. Vi kan kun sige nej. Dagene suser afsted med al verdens vandsport og hyggetid. Vi har endnu ikke fået nogen som helst negativ feed-back fra de af vores rejsende, der har været på Maldiverne. "Ville blot sige dig en enorm tak, fordi du arrangerede samt anbefalede dette drømmested. Vi har simpelthen haft det så vidunderligt og nydt hvert et sekund i paradis. Må sige stedet er helt i top, tilmed super hyggeligt overskueligt og afslappet. Vi er faldet helt pladask, hvilket gør det farligt, når vi igen skal rejse - :) uha findes der noget lignende? :)" 

FACTS OM MALDIVERNE

Flyvetid: 12-13 timer med én mellemlanding fra København. Qatar Airways, Emirates, Lufthansa, Turkish Airlines og Austrian Airlines har alle gode ruter med kun 1 stop fra København til Male. 

Bedste periode: Maldiverne kan besøges hele året. Temperaturen ligger stabilt på ca. 30 grader uanset årstid. Der er en lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december. 

Tidsforskel: +3 eller +4 timer alt efter årstid.

PSST...

80days har nogle helt eksklusive aftaler på Maldiverne, og vi kan derfor tilbyde vores kunder gennemført luksus til helt unikke priser. Ligeledes har vi flere steder særaftaler om, at I kan have op til 3 børn i én villa. 


Vi rejser selv til Maldiverne mindst en gang om året for at være opdaterede på de nyeste resorts, og for at sikre os at kvaliteten lever op til vores DNA hos vores samarbejdspartnere. 

Det er en oplagt mulighed at kombinere jeres tur til Maldiverne med et ophold i Dubai.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE

Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om netop jeres luksusrejse til Maldiverne. Så kan vi sammen definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, der matcher netop jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT