DET IndisKe ocean

Det Indiske Ocean er drømmen om at komme langt væk hjemmefra - ud til eksotiske øer, paradisiske små atoller med kridhvide sandstrande, vidunderligt klima, svajende palmer, krystalklart, turkist vand, masser af farvestrålende fisk, skønne Beach Bungalows eller hytter på pæle, vandreture i subtropiske skove. Vidunderlig mad grillet på stranden, farverige og imødekommende mennesker - og mest af alt: den ultimative forkælelse. 

Det Indiske Ocean er det tredjestørste havområde på Jorden og regnes for et af verdenshavene - det dækker cirka 20 procent af jordens vandoverflade. Oceanet er afgrænset mod nord af Sydasien, mod vest af den Arabiske Halvø og Afrika, mod øst af den Malayiske Halvø, Sunda-øerne og Australien og mod syd af det Sydlige Ishav. Nogle af de mest populære rejsemål i det Indiske Ocean er Maldiverne, Mauritius og Seychellerne


Vi har personligt rejst rundt og udvalgt de bedste hoteller og resorts, og vores forbindelser er gode. Nære venner tæller Four Seasons, One&Only, The Oberoi, Anantara og COMO for bare at nævne et par stykker. Når vi skal finde den perfekte destination, tager vi højde for jeres ønsker og drømme. Nogle hoteller passer perfekt til par, der bare vil flette fingre og have ro, mens andre er geniale til børnefamilier og aktive typer, der drømmer om vandsport galore. 

PSST...


80days har rejser til særligt udvalgte perler på MaldiverneMauritius og Seychellerne. Vi har nogle helt eksklusive aftaler på Maldiverne, og vi kan derfor tilbyde vores kunder gennemført luksus til helt unikke priser. Ligeledes har vi flere steder særaftaler om, at I kan have op til 3 børn i én villa.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op. 

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.