HOTEL PREDI SON JAUMELL

Hotel PREDI SON JAUMELL

STEMNINGSFYLDT BOUTIQUEHOTEL 

Velkommen til en perle, der ligger under de flestes radar tæt på Capdepera på Mallorcas uspolerede nordøstkyst. Her er øen stadig sin egen – lidt søvnig, smuk og landlig. Hotel Predi Son Jaumell ligger omgivet af oliventræer, kaktushaver og vinmarker, og det føles lidt som man har opdaget en særlig hemmelighed, når man stiger ud på gårdspladsen foran den gamle finca. I træder ind på det lille boutiquehotel, der har til huse på en 400 år gammel charmerende mallorcansk gård med det traditionelle design i flotte, lyse kalksten. Bygningen er fredet, og derfor er Son Jaumell nænsomt og smukt restaureret med mange af de charmerende karakteristika, som man kun finder på de små perler. Kunsten på væggene er hovedsageligt fra den dygtige lokale maler Bennassar, de flettede måtter og kurve er håndlavet af kvinder i landsbyen tæt på og Son Jaumell producerer selv vin, olivenolie og en afhængighedsskabende gin – der selvfølgelig også serveres på stedets Michelin-restaurant. Stilen på det tilbagelænede men eksklusive hotel er en blanding det traditionelle, det lokale og en cool, bohemeagtige minimalisme. Det er ikke her I skal hen, hvis I elsker bling, overdådighed og store guldhaner. Her står den på luksuriøs back to nature, ro og afslapning. 


MICHELIN PÅ MALLORCA

Jeres smagsløg bliver i den grad forkælet på Son Jaumell. Andreu Genestra er en ung, ambitiøs kok fra Mallorca, der trådte sine barnesko på den legendariske restaurant El Bulli, og hans signaturrestaurant på Son Jaumell har en Michelinstjerne i kasketten. Her bliver der serveret fantastisk mad, hvor mange af råvarerne er hentet direkte i baghaven. Son Jaumell producerer blandt andet egen olivenolie, vin, gin og en del frugt, grøntsager og krydderurter fra de tilstødende marker. De opmærksomme tjenere forkæler jer i de simple, charmerende lokaler og bringer skønne retter ud på stribe. Når I rejser med 80days Gourmet Galore er en fantastisk aften med vinmenu selvfølgelig en del af pakken. 

Senzill er den afslappede restaurant mellem hovedhuset og poolen, hvor I kan følge med i kokkenes tryllerier ved grillen. Den røde tråd er det mallorcanske og spanske cuisine, og I kan roligt arbejde jer igennem menuen uden at blive skuffet! Der er ikke nogen bar som sådan, men det betyder ikke, at I kommer til at tørste. Senzill sørger for jer, og vi kan virkelig anbefale huset kølige hvidvin eller den famøse hjemmelavede gin.


80DAYS GOURMET GALORE

Luksus getaway for 2 personer til Hotel Son Jaumell inklusiv:

  • 3/7 nætter i en skøn Junior Suite inkl. morgenmad
  • Fly København – Palma de Mallorca t/r direkte 
  • Billeje i 3/7 dage i en VW Golf eller lign. størrelse.
  • 1 middag på Son Jaumells Michelinrestaurant inkl. vinmenu.


Priser fra 15.000/33.000 kr. for 2 personer. 

Kontakt Christoffer@80days.dk for prisoverslag. 


LOKALE RØDDER & LUKSUS

PERSONLIGHED, POOL & LÆKRE STRANDE

De 24 unikke værelser på Hotel Predi Son Jaumell ligger spredt mellem hovedbygningen og de tilstødende bygninger. Alle har egen personlighed, charme og forhistorie, og der er fem kategorier at vælge i mellem. Alle er indrettet lyst og venligt. Flere af værelserne har privat terrasse eller balkon med udsigt, og hvis I kommer i ydersæsonen, er der en hyggelig pejs at varme sig ved på de køligere aftener. Cabanas med hvide klæder, der blafrer i brisen, og bløde store solsenge flankerer den dejlige pool, der størrelsesmæssigt passer perfekt til det lille hotel. Omgivet af naturen og med poolbaren tæt på, er det et perfekt sted at synke ned i gear. Der er en direkte sti, der leder jer ned til stranden – enten 20 minutters tid på gåben, en kort cykeltur på hotellets gratis jernheste eller en minitur i bil.

SKØNNE MALLORCA

Son Jaumell byder børn i alle aldre velkommen, men det er ikke her I får Kids Club og vandland for alle pengene. Til gengæld kan ungerne løbe rundt i skønne haver og lege, I kan tage på tur i de lokale byer og på markeder, hænge ud ved poolen og spille spil og nyde familietiden sammen som i de gode gamle dage. Stedet er også mere end oplagt for par på en romantisk afstikker med fokus på ro, vandreture og lækker mad.  


På Son Jaumell er historien en stor del af stedet, og blandt andet er det originale kapel bevaret. Når bevæger jer rundt på boutiquehotellet, vil I opdage flere og flere charmerende detaljer, der fortæller om gamle dage. Ønsker I at se en flere sider af vidunderlige Mallorca, kan et par dage på Son Jaumell for eksempel kombineres med et ophold på Belmond La Residencia, der ligger i den charmerende by Deía på Mallorcas vestkyst. Vi har mange skønne steder på øen, og rejserne skræddersyes fra bunden, så de passer til jeres ønsker.