WINDSTAR CRUISES

Middelhavet

Kontakt os

windstar cruises

Middelhavet

Kontakt os

Om REDERIET

Se de betagende landskaber fra havet, besøg verdensberømte havne, hvor de smukkeste yachts lægger til og gå gennem de de hyggelige byer, hvor I hurtigt får et indtryk af den lokale kultur og det pulserende liv. Når I tager på krydstogt med 80days, er det en luksuriøs oplevelse med masser af personlighed, elegant hygge og uden de store menneskemængder, man ser på de helt store skibe. For at være på krydstogt er en helt særlig måde at rejse på. Skibet er jeres hotel, og det er vigtigt, at der er tænkt over de små detaljer. Undervejs får I oplevet mange byer og havne i forskellige lande, og det gør en verden til forskel at sejle med selskaber, der har en forståelse for kvalitet, æstetik og smagfulde oplevelser.

Windstar Cruises har skabt et univers med mindre, eksklusive skibe, hvor der aldrig er mere end 300 privilegerede gæster ombord, og de er gentagne gange blevet hyldet som et af verdens bedste krydstogtrederier, blandt andet af Condé Nast Traveler. Konceptet er yacht-style cruise med fokus på høj kvalitet og unikke ruter til havne og gennem kanaler, hvor kun de mindre krydstogtskibe kan komme til. Hver rute er skabt med henblik på at besøge de smukkeste kystbyer, og der bliver lagt vægt på, at man oplever de lokale kulturer, cuisine og natur tæt på.

Vi har håndplukket to ruter i Europa i sommerferien, hvor I kommer forbi legendariske byer og charmerende havne i Middelhavet (se nedenfor). Skibet, der vil være jeres flydende luksushotel, hedder Starbreeze, og der er kun plads til 212 gæster ombord. Til at forkæle jer og bringe jer gennem rejsen er en besætning på hele 150 mand, så I kommer ikke til at mangle noget. Suiterne har masser af plads, og alle har havudsigt, hvilket er et must, når man er på vandet. Topdækket byder på den bedste udsigt, bløde stole og kolde drinks, og er det perfekte spot til at se de smukke landskaber glide forbi – det kan også anbefales fra de bløde solsenge ved poolen. På de dejlige restauranter spiser I sublimt, og I kan vælge, om I vil sidde inde eller ude. Slut dagen af med en blødgørende behandling i spaen, træn den ekstra dessert væk i fitnesscentret og prøv lykken efter middagen i kasinoet. Starbreeze har også et udvalg af vandsport, og der vil være underholding undervejs. Fra I går ombord på skibet, vil I opleve klassisk service, hvor der bliver kræset om detaljerne. Windstar kan især noget her, og man føler sig hjemme og godt tilpas. Forvent at blive opvartet på bedste luksuriøse og diskrete vis, mens I sejler rundt langs Middelhavets fantastiske kyster.

INSIDER

Vores udvalgte Windstar Cruises er perfekte til jer, der ønsker at rejse med mindre luksuriøse krydstogtskibe. Der er altid et eksklusivt, privat event for gæsterne på skibet undervejs, der overrasker og giver en ny dimension på rejsen.  

FACTS

FLYVETID // Afhængigt af destination

BEDSTE PERIODE // Sommer

TIDSFORSKEL // Ingen til +1t

Om rejseRNE

RIVIERAEN * FRA BARCELONA TIL ROM 

18-27. juli 2017


Barcelona - Port Vendres - Sanary-sur-Mer - Monte Carlo – Cannes - Portofino - Portoferraio – Rom


Tag en slentretur i Gaudis Barcelona, cruise langs med den Franske Riviera, oplev Monte Carlos extravagance, se historiske Portoferrraio, gå den smukke vandretur til Santa Margherita i Portofino og leg Dolce Vita ved Roms Trevi springvand.

Et skønt 9 dages cruise i med alle måltider, ikke alkoholiske drikkevarer, underholdning om bord, umotoriseret
vandsport, Windstar "private event", fly København-Barcelona, Rom-København og alle skatter og afgifter er inkluderet.

Pris fra kr. 25.500 per person v. 2 personer i 27m2 stor udvendig suite, dæk 4 

KorintHkanalen * Fra Venedig til Athen 

4-13. august 2017 


Venidig – Hvar – Dubrovnik – Kotor - Corfu – Katakolon - Itea (Delphi) - Nafplio - Athen


Tag den stribede trøje på og hop en tur med gondolerne i romantiske Venedig, snus rundt i resortbyen Hvar, der rygtes at være en af de smukkeste øer i Europa, se Dubrovniks majestætiske bymure og den Gamle By, nyd middelalderbyen Kotor og den smukke indsejling, besøg Delphi, hvor oraklet delte sin visdom, sejl igennem den historiske Konrinthkanal og stå på Akropolis med den vilde udsigt over Parthenon.

Et unikt 9 dages cruise i med alle måltider, ikke alkoholiske drikkevarer, underholdning om bord, umotoriseret vandsport, Windstar "private event", fly København-Venedig, Athen-København og alle skatter og afgifter er inkluderet.


Pris fra kr. 28.000 per person v. 2 personer i 27m2 stor udvendig suite, dæk 4