Sa Torre

Mallorca

Kontakt os

HILTON Sa Torre

Mallorca

Kontakt os

I træder ind i den brostensbelagte atriumgård bag de store lyse kalkstensmure, og allerede her rammer den helt særlige stemning jer. Sa Torre er et af de mallorcanske resorts, vi holder utrolig meget af, og det er på ingen måde et typisk Hilton hotel – det er jo ikke normalt et go-to brand for dejlige solferier. Men Sa Torre er altså en unik undtagelse. Gennem tiden har vi sendt mange 80days familier til den smukt restaurerede traditionelle Finca, og flere er endt med at vende tilbage af ren begejstring. Hilton har formået at finde en god balance mellem den traditionelle og moderne stil, og de nye bygninger blender æstetisk og naturligt ind med de imponerende historiske bygninger fra det 1400-tallet. Som de typiske mallorcanske landejendomme, ligger Sa Torre ”ude på landet” mellem olivenlunde og citrustræer, tæt på byen Llucmajor og kun en tyve minutters kørsel fra pulserende og charmerende Palma. 


Sa Torre består af flere bygninger, der er forbundet af haver og stier. Værelserne og suiterne ligger i hovedhuset og spredt ud i små hyggelige lave bygninger mellem blomster og træer. Der er et solidt udvalg af værelseskategorier, så det er ikke noget problem at finde det perfekte, alt efter om I rejser som par, børnefamilie eller flere generationer. Der er små lommer med ro på det femstjernede hotel, voksenpool, kids club, en genial børnepool i forlængelse af den hovedpoolen og masser af aktiviteter. En kort køretur fra resortet ligger gode beach clubs og de dejligste sandstrande med gyldent sand og krystalklart hav som Es Trenc, Ses Covetes and Cala Pi. Sa Torre er en genial setting for en afslappende solferie med forkælelse og et godt udvalg af aktiviteter.

INSIDER

Den halvt svensk halvt mallorcanske General Manager Mr. Nicolas Ostrovsky har været på Sa Torre i over otte år, hvilket er ret usædvanligt for en GM - han har en smittende personlighed, og han vil gøre alt i sin magt for, at jeres ophold bliver noget helt særligt. 

FACTS

Flyvetid til Palma de Mallorca // 3t

Bedste periode // Sent forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel //  Ingen tidsforskel

Værd at udforske

Man spiser godt på Mallorca, og Sa Torres restaurant og barer er ingen undtagelser. På Arxiduc Restaurant i den charmerende hovedbygning bliver I om morgenen mødt af et bredt udvalg af lækre lokale specialiteter og frisk frugt. Her bliver der også serveret skønne Middelhavsinspirerede retter til frokost og aftensmad – altid med et sofistikeret touch. Sa Clastra er lidt mere afslappet, og her finder i kolde bobler, lette retter og tapas eller en god kop kaffe dagen lang. Poolbaren sørger for at I intet mangler, når I ligger og daser i solen. Den friskpressede appelsinjuice fås ikke bedre end på Mallorca. 


Sa Torre har selvfølgelig egen spa – her finder i ro, dejlige behandlingsrum, dampbad og termisk afdeling. Hvis der skal squeezes lidt sport ind under ferien er der to gode tennisbaner og fitnesscenter. Området er perfekt at cykle i, og der ligger gode vandreture i nærområdet. Cyklerne kan lejes fra hotellet, og conciergen guider jer til de bedste lokale ture. Cala Mondragó er også en udflugt værd. Mallorcas landskab er fantastisk, og det er værd at udforske på dagsture, hvor man også kan stoppe og spise frokost på et lille hyggeligt sted i en af de små landsbyer på vejen.


Vi anbefaler altid, at I lejer bil på Mallorca, så I har friheden til at udforske en af Europas dejligste øer.