Nobu Hotel Ibiza bay

Nobu Hotel Ibiza bay

Nyt & HIPT HOTEL


Nobu Hotel Ibiza Bay er et stilet hvidkalket designhotel til par og familier. Hotellet er smukt beliggende på middelhavskysten i Talamanca, lidt over otte km fra lufthavnen, en kilometer fra Ibizas gamle bydel, i snuble-afstand fra Pacha, lbizas legendariske natklub og et kvarters slentretur fra den famøse Marina Botafochs flåde af luksuriøse yachts. Lyst og smukt med en perfekt balance, der gør at både jer der rejser med små poder, og jer der rejser uden, vil føle jer i de bedste hænder.

LUKSUS PÅ IBIZA

Nobu Hotel Ibiza Bay er medlem af ”Small Luxury Hotels of the World”, og strandhotellet er med sine 152 lyse lækre værelser og suiter et af de større i familien. Men stemningen er stadig personlig og afslappet. Indretningen er inspireret af Ibizas middelhavsæstetik med bløde naturlige farver i nude, sand, gyldne, hvide og blå nuancer kombineret med brug af skønne træsorter, sten og flet. Luksuriøse senge, lokalt håndværk, hyggelige hjørner og vinduer fra gulv til loft skaber en afslappende base for ferien. Udenfor blander duften af vilde jasminer sig med lyden af bølger, og vi anbefaler, at I vælger et værelse med havudsigt. Så I får glæden af Middelhavet, fra I vågner, til I går i seng.

POOLS & STRAND

Hotellet ligger med direkte adgang til at stikke fødderne i sandet på stranden. Der er to dejlige swimmingpools til de varme dage i solen, som begge ligger ud mod stranden. Bløde daybeds og beats omgiver den afslappede hovedpool, der appellerer mere til det voksne publikum. Den anden pool ligger tæt på den hyggelige og innovative kids club og er oplagt til familier. Uanset hvor I har udvalgt, at dagens sol skal slikkes, kan I hidkalde friskpresset granatæblejuice, kolde drinks og friskrullet sushi fra pooltjenerne, eller I kan hænge i den funky Pool Bar. I den fede kids club tager det kompetente personale imod børnene mellem 4-14 år, og der bliver disket op med alt fra DJ workshops til Nobu mini-cooking classes til timer med kreative udfoldelser, der reflekterer Ibizas stærke kunstneriske side – måske I ender med at have en ny mesterkok, maler eller beat maker in spe med hjem i flyveren. 

INSIDER

Tag på en dagstur rundt på Ibiza og opdag små hyggelige strande og skønne restauranter i gamle fincaer. En sejltur til Formentera kan virkelig anbefales. Her kan I udforske hemmelige bugte, små landsbyer og trendy beach clubs, der serverer friskfanget fisk, hummer, og kolde drinks i lange baner. 

FACTS

Flyvetid: 4.45 h med et stop i Europa

Bedste periode: Sæsonen starter i maj og slutter midt oktober

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

SWIM EAT DRINK REPEAT

NOBUS DNA

Nobu er kendt for innovative restauranter verden over, pulserende barer og et afslappet serviceniveau, og på Nobu Hotel Ibiza Bay kan I dykke ned i fire restauranter. På signaturrestauranten, som er opkaldt efter den japanske mesterkok og Nobu grundlægger Nobu Matsuhisa, står den på japansk fusion og lokaltinspirerede retter med et moderne touch – snyd ikke jer selv for Yellowtail Sashimi med jalapeno og de perfekt miksede cocktails. Chambao er stedet for friskfanget fisk og skaldyr i beach clubbede omgivelser. Restauranten kører en afslappet chiringuito-stil ved stranden morgen, frokost og aften. Celioso står for alt det sunde – nærende smoothies, superfoods og glutenfri lette retter, der tilfører energi efter træning, spabehandlinger eller en munter aften ude. Restauranten Peyotitos koncept er formet efter det kreative moderne mexicanske cuisine og fantastiske cocktails i stilede omgivelser med udsigt over Talamancabugten. Vi kan varmt anbefale, at I får prøvet dem alle.


Baleariske behageliheder

Six Senses Spaen tryller med himmelske massager og skønhedsbehandlinger på Nobu Ibiza Bay – det perfekte sted til at pleje de solbrune skuldre på ferien. Der er også et gym, hvis formen skal pudses af mellem lange frokoster og solbadning. I kan leje SUPs fra hotellet, og der ligger flere steder, hvor I kan kaste jer ud i motoriseret vandsport tæt på. Den lille ø Formentera ligger kun en halv times sejlads fra Ibiza med hurtigfærgen, og I kan også leje jeres egen speedbåd. Her kommer I helt ned i gear omgivet af små hippe butikker og spisesteder, smukke brune mennesker på cykler med bare tæer og nogle af Middelhavets dejligste strande. De mest legendariske hangouts er Beso Beach, Juan y Andrea og Es Molí de Sal, og I skal ikke blive overraskede, hvis I støder på et par velkendte ansigter fra Hollywood. Helt perfekt til en af virkelighedens dagdrømme. 


Concierge-teamet på Nobu kan arrangere kuraterede autentiske oplevelser som vandre- og cykelture, kulinariske eventyr på øen eller historiske omvisninger i Ibiza by. Byen er på UNESCO’s verdensarvsliste, og her er et miks af lækre bohemebutikker med florlette sommerkjoler og store smykker og de helt traditionelle turistfælder. En kontrast, der på en måde kendetegner øen, som det internationale in-crowd bliver ved med at vende tilbage til for den afslappede ubekymrede stemning og de pulserende kreative lommer, men hvor man også møder hardcore ravere i lufthavnen, der måske kommer direkte fra klubben. Ibizas skønhed afhænger af de øjne, der ser, og vi klapper i vores hotelkræsne hænder over Nobus ankomst.