Marbella Club

Marbella Club

I foråret 1947 kom tyske prins Alfonso von Hohenlohe til Marbella for første gang. Han var på en mission med sin far, prins Max von Hohenlohe, der havde besøgt byen året før og besluttede, at han ønskede at købe et sted, hvor han kunne komme væk fra stress og jag i Madrid. Prins Alfonso faldt over en nedslidt finca i udkanten af byen, og blev øjeblikkeligt forelsket i stedets skønhed og ro og så for sig muligheden for at bygge et afslappet og elegant hideaway lige ud til Middelhavet til ham og hans jetset venner. I 1954 slog Marbella Club dørene op for offentligheden for første gang.


Nøgleordene på Marbella Club er skønhed og klassisk elegance. Vi taler service efter de gamle dyder, tjenere af den gode gamle skole og klassiske omgivelser. Men det er gammeldags på en god måde. Det føles ikke som et museum, mere som en stemningsfyldt tidskapsel, hvor gamle dyder er bevaret for de kommende generationer. Resortet er en intim labyrint af smukke haver, dejlige restauranter, hyggelige stier, pools og pavilloner - og med en duft af bougainvilleaer overalt. Viben er meget afslappet og laidback. De 37 værelser og 78 suiter er meget smagfuldt indrettede i klassisk stil - rummelige, lyse og med dejlige møblerede altaner eller terrasser med udsigt til de jasminduftende haver eller havet. Er I en stor familie der rejser sammen, er der også mulighed for at bo i én af Marbella Clubs fantastiske villaer med egen pool.

Appelsin, citron, avocado, figen og bananpalmer er blandt de frugttræer der bringer farve og duft til den 42.000 m² subtropiske have, der omgiver Marbella Club. Arkitekten bag de vidunderlige og bemærkelsesværdige haver var prins Alfonso von Hohenlohe, der også indførte eksotiske arter fra sine rejser rundt omkring i verden.

INSIDER

Marbella Club indledte sin succes med at være det eneste sted i Marbella, hvor der var en telefonlinie - så folk kom forbi for at foretage vigtige opkald til Malaga, Madrid eller resten af Europa.

FACTS

Flyvetid til Malaga: 3t40m

Bedste periode: Forår, sommer og efterår - vinteren kan være dejlig mild.

Tidsforskel: Ingen tidsforskel på fastlandet og Mallorca, men -1t på Tenerife.

legendarisk jet set spot

Ganerne bliver forkælet på Marbella Club, som har 6 restauranter - inklusiv den skønne snack- og frokost restaurant i golfklubben. Super skønt kød på Le Grill, lige-op-af-havet frisk fisk og skaldyr tilberedt på grill eller som du ønsker, på MC Beach og Beach Club får I skønne sandwiches, salater, tapas og naturligvis den klassiske paella. Alt er lavet med hjertet på det helt rette sted - og med ægte passion for kvalitet.

Marbella Club har en 18-hullers golfbane designet af Dave Thomas blot 20 minutters kørsel fra hotellet i et vidunderligt naturskønt område. Det eksklusive Marbella Club Golf Resort ligger i hjertet af Costa del Sol med en helt enestående udsigt til bjergene, Middelhavet, ud til Gibraltar og over til den afrikanske kyst. Gæster på Marbella Club får eksklusivt en gratis greenfee pr. person dagligt samt shuttle service til Marbella Club Golf Course. Marbella Club har et super lækkert Thalasso Spa med 12 behandlingsrum, klassisk Hammam, dampbade og klassisk finsk sauna.


I slutningen af 50'erne, 60'erne og i begyndelsen af 70'erne var Marbella Club smørhullet for det europæiske jet set. Gæstelisten af kendisser var lang med skuespillere, erhvervsfolk, politikere og kongelige. De Fürstenbergs og Bismarcks, Hertugen af Windsor, Edward Kennedy, James Stewart, Brigitte Bardot, Ava Gardner, Audrey Hepburn, Liza Minelli og Sean Connery. Selv bankfolk som Rothschild og Oppenheims og industrifolk som Henry Ford, den Krupps de Agnellis, Onassis og Stavros Niarchosshowed hang ud og festede i Marbella.