Belmond La Residencia

Mallorca

Kontakt os

Belmond La Residencia

Mallorca

Kontakt os

Om stedet

Nogle hoteller har bare det hele - den perfekte beliggenhed, dejlige store værelser, en uimodståelig morgenbuffet fyldt med sunde lokale råvarer, en lækker spa, en super restaurant og skønne pools. Belmond La Residencia er netop ét af de hoteller!


Et perfekt og romantisk hide-away som byder på tårnhøj service og diskret luksus. Vi er ikke overraskede over, at Gwyneth Paltrow elsker Belmond La Residencia - det gør vi også. Det er chikt, men har samtidig den hyggelige lokale mallorcanske vibe, og så emmer det af atmosfære, som i en lille gammel landsby med de mange dejlige, solrige terrasser og charmerende bygninger. 


I kan gå lange ture i det smukke område omkring hotellet, køle jer af i en af de tre pools - hvoraf den ene er en smuk indendørs pool i
forbindelse med den dejlige spa, og I kan nyde et dejligt gas vin i bygningen, som i gamle dage var dér, hvor oliven blev presset til guddommelig olie, og som nu huser den prisbelønnede restaurant, El Olivo. Hotellet har en shuttle der kører gæsterne frem og tilbage til den dejlige strand 5-10 minutter derfra, Cala Deia.


La Residencia ligger i den charmerende kyst- og bjerglandsby Deia, der har inspireret mange forfattere, komponister og malere i gennem tiden, og La Residencia tilbyder maler-lektioner af en lokal kunstner, så måske det er tid til at finde ud af, om du gemmer på en ny Picasso. 

INSIDER

La Residencia er idéelt, når I rejser med børn. De har en rigtig god Kid's Club med et væld af sjove og hyggelige aktiviteter til både de små og større børn - heriblandt tennis-lektioner, madlavnings-kurser og kreative tegne-, male- og ler-projekter.

FACTS

Flyvetid til Palma de Mallorca // 3t

Bedste periode // Sent forår, sommer & tidligt efterår

Tidsforskel // Ingen tidsforskel

historiens vingesus

Tre af hotellets 4 bygninger stammer fra henholdsvis det 16., 17. og 18. århundrede. Værelserne forsynes dagligt med friske blomster og frugt. Bygningerne ligger omgivet af en storslået og smuk have med skønne ældgamle oliventræer, duftende timianbuske og endnu mere himmelsk duftende citrontræer. Hotellet er charmerende indrettet med traditionelt mallorcansk design og antikke møbler.

La Residencia har en spændende samling af lokal kunst og holder regelmæssige kunstudstillinger. Der bydes desuden på koncerter med klassisk musik - hotellet har et Steinway-klaver.

Hotellet har to skønne restauranter - El Olivo er en prisbelønnet à la carte-restaurant, og Son Fony er mere afslappet og serverer egnsretter. Der er derudover en dejlig frokostrestaurant ved poolen, en snackbar og en strandbar.