JumeiRah Port De Sóller HOTEL & SPA

Mallorca

Kontakt os

JumeiRah Port De Sóller HOTEL & SPA

Mallorca

Kontakt os

Bygget på en klippe med udsigt over fiskerbyen Port de Sollér og omgivet af Tramuntana bjergkæde, finder I det smukke, fem-stjernede Jumeirah Port de Sóller Hotel & Spa. Hotellet er smukt, gennemført elegant og klassisk på den chikke måde. Her kan I nyde den eventyrlige udsigt fra jeres egen balkon eller terrasse - med havet på den ene side og bjergene, bugten og Sollér havneby på den anden. I kan nyde solen på de bløde solsenge og køle jer af i den smukke infinity pool. Børn over 12 år er velkomne i infinity-poolen - mindre børn kan boltre sig og hygge med forældrene i den børnevenlige pool Sa Talaia. Begge er opvarmet året rundt. De to pools ligger i forskudte plan på klipperne - øverst oppe ligger infinity-poolen og i niveauet under ligger familiepoolen. 


Hotellet har i alt 121 dejlige værelser og suiter fordelt i 11 bygninger placeret i niveauer af vidunderligt duftende haver. Værelserne er store, rummelige og lyse med egen balkon eller terrasse. Både værelser og suiter kan fås med udsigt til Tramuntana-bjergene eller med en helt sublim havudsigt. 


Det varme middelhavsklima og hotellets smukke, frodige omgivelser gør udendørs spisning aldeles oplagt. I kan vælge blandt tre restauranter og to barer, der serverer virkelig lækre og veltillavede spanske delikatesser tilberedt af lokalt dyrkede ingredienser og friskfangede fisk. Vi anbefaler at nyde solnedgangen i Sunset Sushi Lounge med 360 graders udsigt, afslappet loungemusik, lækre appetizers, friskrullet sushi, skønne cocktails og øl samt et udvalg af dejlige mallorcanske vine.

INSIDER

Servicen på Jumeirah Port de Sóller Hotel & Spa er, som det er kendetegnet ved alle Jumeirahs hoteller, ganske enkelt i top. 80days har en særlig aftale med Jumeirah, som gør det muligt for os at tilbyde jer to børn under 12 år gratis i alle værelser med to voksne.

FACTS

Flyvetid til Palma de Mallorca // 3t

Bedste periode // Sent forår, sommer & tidligt efterår

Tidsforskel // Ingen tidsforskel

maritim udsigt 

Jumeirah Port de Sóller Hotel & Spa er blot 40 minutters transfer i bil fra Palma Internationale Lufthavn, hvor det ligger betagende smukt bygget ind i klipperne, hævet over den hyggelige lille fiskerby Port de Sóller. Hotellet er meget familie- og børnevenligt, og den hyggelige strand i Port de Sóller ligger i en bugt, hvor vandet altid er stille og roligt. Jumeirahs vidunderlige og smukt indrettede Talise Spa tilbyder en lang række fantastiske behandlinger.

Der er forbindelse fra Port de Sóller med den antikke sporvogn op til Sóller by, som ligger tilbagetrukket fra havnebyen. Sóller byder på hyggelige gader med lokale restauranter og barer, fiske- og grøntmarked og togforbindelse til Palma.

Lad jer forkæle med en lækker behandling eller massage i det luksuriøse Talise spa, hold formen ved lige i state-of-the-art fitnesscenter, pak en kurv og tag en tur på stranden, kør en tur til de omkringliggende små byer langs kysten, besøg markeder og nyd en øl eller en frokost på den lokale - ja, der er mange måder at tilbringe tiden på, når I er her.