Gran Hotel Son Net

Mallorca

Kontakt os

gran hotel Son Net

Malaga

Kontakt os

Gran Hotel Son Net er mange steder omtalt som ét af Mallorcas bedste hoteller - et intimt, stilfuldt restaureret palæ fra det 17. århundrede, hvor originale Chagalls, Hockneys og Warhols blander sig med det autentiske lokale interiør.


Gran Hotel Son Net har en majestætisk beliggenhed på en bakke i Sierra Tramuntana med udsigt over landsbyen Puigpunyent. Ejendommen er bygget i 1672 og omhyggeligt restaureret under tilsyn af den californiske ejer, David Stein i 1998 og den rosa finca er ligeså elegant og raffineret indenfor, som den er smuk at se på udefra.


Son Net er klassisk luksus med et strejf af glamour. Indretningen er et omhyggeligt mix af det traditionelle og det moderne. Her er højt til loftet, tårnhøje døråbninger, store pejse og virkelig statelige værelser, som giver hotellet en atmosfære af storhed og samtidig meget personlig stemning med de blot 31 værelser og suiter, som alle er individuelt indrettede med udsøgt god smag. Grand Suiterne er ganske enkelt imponerende! Store som lejligheder og måske de bedste værelser på hele Mallorca. Alle er indrettede med store komfortable senge, klassiske traditionelle møbler, rummelige garderober og smukke, store marmor badeværelser med gulvvarme, store hvælvede spejle og de lækre L'Occitane toiletartikler.


Son Net har en skøn infinity pool og jacuzzi og en hyggelig poolbar, El Mirador, der serverer tropiske milkshakes, is og lækre cocktails. Den lille skønhedsklinik tilbyder dejlige behandlinger og massage.

INSIDER

Beliggenheden lidt hævet over dalen, blandt vinmarker og frodig natur giver en vidunderlig ro - kort afstand til golfbaner, dejlige strande og hovedstaden Palma med alle dens butikker, caféer og gallerier. Vi anbefaler at leje en bil.

FACTS

Flyvetid til palma de Mallorca // 3t

Bedste  periode // Sent forår, sommer & tidligt efterår.

Tidsforskel // Ingen tidsforskel

velsmag & lokale råvarer

Restauranten på Son Net har efter særlig aftale med den internationalt anerkendte restaurant Oleum i LA, fået lov at tage sit navn fra denne. Oleums køkken afspejler det bedste af det lokale køkken - i dette tilfælde en fusion af Middelhavskøkkenet og de mallorcanske, lokale retter. Oleum er charmerende og stemningsfyldt beliggende i en århundreder gammel olivenmølle, og med den moderne lidt rå indretning, formår Oleum at skabe en følelse af originalitet kombineret med ægthed. Maden er tilberedt af hovedsageligt økologiske og lokalt producerede råvarer.

Morgenmadsbuffeten på Son Net er imponererende og byder på alt, hvad hjertet begærer af frisk frugt og juicer, lokale skinker og oste - og kokken tilbereder med glæde, hvad I kunne tænke jer af æg eller andre varme morgenmadsretter.

El Gazebo er Son Nets afslappede udendørs frokostrestaurant med en fantastisk udsigt over dalen Puigpunyent. Her serveres friskfanget fisk og skaldyr fra grillen og skønne pastaretter - og så har de en frisk og indbydende salatbuffet.