Finca CortesiN

Finca Cortesin

Finca Cortesin Hotel Golf & Spa er et af de hippeste hoteller i Spanien, men er på ingen måde flashy. Her træder I ind i en atmosfære af velgørende og gennemført luksus - uden den pompøsitet, der ofte kendetegner high-end hoteller. Her er masser af plads - både inde og ude, store pools, beach club, skønne restauranter, et fantastisk spa og én af Spaniens bedste golfbaner. Her kan I læne jer tilbage og bare tage ind og imod - og nyde alt, der omgiver jer. 


Finca Cortesin ligger smukt i de pittoreske bakker syd for Marbella ud til kysten mellem Estepona og Sotogrande - lige under den charmerende landsby Casares og med den flotteste udsigt til Middelhavet og det frodige, bølgende landskab. Med sine kalkede, klassiske hvide mure, ligner Finca Cortesin et smukt gammelt konverteret kloster - eller en gammel, andalusisk villa på landet fra det 17. århundrede, men i virkeligheden er fincaen bygget i 2008. Duarte Pinto Coelho, en berømt indretningsarkitekt, fremskaffede antikviteter og materialer fra Spanien, Portugal, Marokko og videre, og skabte et roligt miljø med en karakteristisk kant. Duftende haver omgiver de to skønne pools på hhv. 50 meter og 35 meter, beklædte med smaragdfarvede fliser. Den dejlige indendørs pool har navy-farvede fliser - ingen jets eller bobler, så her kan I ligge og nyde beroligende baner brystsvømning.


Der er 67 suiter - og selv den mindste af dem er 52 m2 og med højt til loftet. Ikke to er helt ens, og nogle har en lille pool på terrassen. Fuldt servicerede villaer er også tilgængelige. Sengene er af top kvalitet med superblødt, lækkert linned - og badeværelserne er enorme. Indretningen er stilfuld i afdæmpede, naturlige toner og med diskrete stænk af farve. Som det er tilfældet i hele hotellet er der lagt vægt på plads og komfort.

INSIDER

Kender I følelsen af at blive helt overvældet af de mange fristelser på en morgenbuffet, så I næsten ikke kan vælge - så vil I elske morgenmaden på Finca Cortesin. Her sætter I jer blot til bordet i morgensolen på terrassen - så bliver frisk juice, yoghurt, pølser, skinker, oste, brød og pastries serveret for jer - og hvad I ønsker af lækkerier.

FACTS

Flyvetid til Malaga: 3t35m

Bedste periode: Forår, sommer & efterår - også mildt klima over vinteren.

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

gennemført elegance


Finca Cortesins japanske restaurant, Kabuki Raw, serverer udsøgte japanske retter kreeret af de bedste ingredienser og råvarer i Middelhavsområdet. Mesterkokken Luis Olarra styrer køkkenet med hård hånd, og I kan godt sætte barren højt. På El Jardín er spanske favoritter og klassikere tilberedt med et kreativt og let touch af kokken, Lutz Bösing. Finca Cortesin har også en fremragende italiensk restaurant - og alle restauranterne er populære også for gæster, der ikke bor på hotellet, så atmosfæren er meget mere livlig, end man vil forvente. Hvorend I befinder jer på hotellet - eller i Beach Club'en, er I aldrig mere end et par meter fra en iskold G&T eller en mojito.

Frister et slag tennis - så kan I spille på de 2 tennisbaner og 2 paddle-tennisbaner. Cortesin Spa har en dejlig indendørs swimmingpool og et fitnesscenter. Der er også tyrkisk bad, sauna og en særlig snegrotte. Herudover tilbydes forskellige behandlinger - f.eks. wraps med tang og massagebehandlinger. Er I til yoga eller pilates, kan I nyde en stund med dette i den smukke sal med det enorme gulv-til-loft udsigtsvindue med kig udover den smukke have.


Finca Cortesin har sin egen super dejlige Beach Club, som ligger i den smukke bugt, Bahía de Casares, blot 1,5 kilometer fra hotellet. Med hotellets shuttle tager det bare fem minutter derned fra Finca Cortesin. I april, maj, juni og september er der åbent fra onsdag til søndag - i juli og august er der åbent alle ugens 7 dage.


Der er meget at udforske inden for en times kørsel - herunder Marbella og Puerto Banús, Gibraltar og en perlerække af hyggelige, hvide landsbyer i bjergene. Malaga, Ronda og Jerez er også let tilgængelige.