CAP VERMELL GRAND HOTEL

CAP VERMELL GRAND HOTEL

Cap Vermell Grand Hotel ligger på Mallorcas mere uspolerede og stille nordøstkyst ved Canyamel, og efter vores mening er det allerede solidt placeret i den absolutte topliga. Her er smukke bugter, gyldne sandstrande, kringlede oliventræer og blomstrende azalea. I området finder I stadig de bedste lokale chiringuitos, som er små autentiske lokale restauranter, der serverer velsmagende paella, fisk, skaldyr og fantastiske lokale vine. Inden Cap Vermell slog dørene op, var der ingen større hoteller i området, og heldigvis har den eksklusive kæde formået at skabe et sted, der blender smukt og respektfuldt ind i omgivelserne. Resortet er designet som en mallorcansk honningfarvet bjerglandsby med velovervejede referencer til lokal kultur, natur og kunst. Forvent et eksklusivt get-away med masser af ro, smil og en upåklagelig “attention to detail” - her vil I hurtigt føle jer hjemme.


Haverne betegner de forskellige områder på hotellet, der har fået navn efter de træer, der er plantet f.eks. figen, appelsin, pære og oliven. De små rislende springvand, blomsterne, de naturlige farver og materialer blender perfekt ind i omgivelserne. De 142 værelser og suiter er sofistikerede og rummelige med møblerede terrasser og en smuk udsigt over Cap Vermell-dalen. Alle er indrettet lyst, stilet og enkelt, og man mærker straks, at kun det bedste er godt nok til Cap Vermells gæster.


Der er kun fem-ti minutter til de bløde sandstrande, beach clubs og det azurblå hav - enten med resortets gratis shuttle eller på cykel gennem landskaberne (turen tilbage kan godt være en smule op ad bakke). Luksusresortet kan både noget for par og familier med børn i alle aldre, og det er også en dejlig destination for flere generationer. Der er Kids Club for de små størrelser fra 4 til 12 år, og udeområderne er tilrettelagt, så der er masser af plads at gå på opdagelse i.

INSIDER

Restaurant VORO serverer moderne middelhavsgastronomi med fokus på bæredygtighed og brug af friske råvarer fra lokale producenter, under ledning af stjernekokken Álvaro Salazar. 

FACTS

Flyvetid: 3t

Bedste periode: Sent forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

LUKSUS PÅ MALLORCA

Poolområdet er designet i flere niveauer og terrasser, og det er det perfekte sted at sippe en friskpresset appelsinjuice eller en forfriskende smoothie, tage en morgensvømmer eller bare slappe af i solen. Der er en stor lagunepool, en børnepool og en pool reserveret til de voksne med ekstra ro på den øverste terrasse - alle flankeret af bløde pool beds og med butlere, der sørger for at I intet mangler.  Vil I på stranden, kan I tage til bugten ved Canyamel, eller I kan tage på opdagelse og finde de mere ukendte og romantiske bugter. Det meste af området hører til Parc Natural de la Península de Llevant, og der er udsigt fra hotellet til de åbne strækninger med masser af natur. 


Gastronomisk bliver I forkælet på de fire ambitiøse restauranter, der spænder fra afslappet balearisk cuisine til asiatisk fine dining. Råvarerne kommer så vidt som muligt fra de lokale landmænd, frugtavlere og fiskere. Selvfølgelig brilleres der i tapas og fantastiske vine - og middagen kan I slutte af med den lokale licor de hierbas, mens cikaderne synger, og mørket falder på. Til morgenmad er der naturligvis masser af frisk frugt, mallorcanske specialiteter og en dejlig á la carte menu at vælge fra. 


Når I træder ind i Serinitas Spa er i på de voksnes domæne. Behandlingsrummene har alle udsigt over dalen, der bruges hovedsagligt naturlige produkter fra Mallorca, og I må ikke snyde jer selv for en velgørende behandling i en af de syv luksuriøse behandlingssuiter. Der er sauna med salt fra Himalaya, sensoriske bade og pool. Det kan for eksempel være som bonus efter en tur i det veludstyrede fitnesscenter, en yogatime eller efter en stor dessert.


Det bedste ved Mallorca er, at øen byder på så meget ud over nogle af Europas absolut skønneste hoteller. Naturen er betagende og oplagt til cykling og vandring, historien og kulturen er rig og spisekammeret er proppet med god vin, ost, olivenolie og skinke. Tag på vinsmagning, besøg det lokale marked om tirsdagen i Artà og få lidt historie under huden ved nogle af de arkæologiske sites. Der er virkelig gode restauranter i området, som vi gerne hjælper med at booke som en del af jeres tur. På hotellet er conciergen til rådighed, hvis I ønsker picnics, cykler eller de bedste golfbaner.