caP ROCAT 

caP ROCAT

På Cap Rocat er rammerne til en romantisk ferie helt i top. Dette prisvindende hotel ligger kun 15 km uden for Palma og er det ultimative, romantiske getaway for to, som bare trænger til at tilbringe tid med hinanden i smukke og diskret luksuriøse omgivelser. Her er der ro og fred og voksentid - kun børn over 15 år er budt velkommen. 


Hotellet er opført i et gammelt militærfort, med smuk udsigt over Palmabugten. Det ligger i kort afstand fra Palma og spreder sig over et stort område på klipperne langs kystlinjen. Cap Rocat er virkelig smukt med sit lyserøde skær af sandsten - alt er blevet totalrenoveret uden at ændre den unikke arkitektur og hotellet smelter smukt ind i det naturlige miljø, med en enestående placering på klipperne højt over havet. 


De kun 22 suiter og 2 værelser er lækkert og smagfuldt moderniseret og indrettet med smukke badeværelser, dejlige private terrasser med udsigt over havet og skønne daybeds. Flere suiter har egen pool - så her er mulighed for masser af privatliv. 


Hvis I trænger til lidt selskab, har Cap Rocat to restauranter, en dejlig infinitypool med saltvand og jet, et hyggeligt privat strandområde og mulighed for flere vandaktiviteter. Nyd solen fra bløde solsenge i hvidt læder med udsigt over havet, flankeret af lokale træer og palmer der tilføjer smaragdgrønne skud af farve til omgivelserne. Trænger I til velvære og me-time? På det smukt indrettede spa, Mirador Treatment Suites, kan I forkæle jer selv med en række dejlige behandlinger og massage. 

Her findes selvfølgelig også fitness-faciliteter og en tennisbane, så der er rig mulighed for at holde formen ved lige mellem de vidunderlige måltider, der serveres på Cap Rocats to restauranter. 

INSIDER

Skønne og eksklusive Cap Rocat er en vidunderlig hideaway velegnet til en getaway for to der holder af hinanden. Men husk, at Cap Rocat ikke tillader børn under 15 år. Tag din elskede med hertil. Vi lover en helt unik oplevelse.

FACTS

Flyvetid til Palma: 3t

Bedste periode: Forår, sommer, sensommer og efterår

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

CANDLELIGHT OG BØLGESKVULP

På Cap Rocat er der højt til loftet, og servicen er diskret og fuldkommen. Om morgenen sover I naturligvis så længe I vil, og når I vågner ringer I til restauranten, der ankommer med hænderne fulde af kurve med magisk morgenmad. Maden på Cap Rocat er tilberedt af økologiske råvarer fra egen eller lokal produktion. 


Spis en romantisk candlelight dinner til den blide lyd af bølgeskvulp på den hyggelige restaurant, Sea Club, der ligger helt nede ved vandet, eller nyd en middag på La Fortaleza som ligger inde i den udendørs gård med store, charmerende teltduge og ægte tæpper på flisegulvene, der skaber en hyggelig marokkansk atmosfære. Maden er veltillavet og inspireret af det allerbedste fra middelhavskøkkenet.

MERE MALLORCA?

Kig ind og besøg 80days andre dejlige hoteller på Mallorca.