Belmond
La Residencia

Belmond
La Residencia

DET BEDSTE HOTEL I DEIà

Nogle hoteller har bare det hele - den perfekte beliggenhed, dejlige store værelser, en uimodståelig morgenbuffet fyldt med sunde lokale råvarer, en lækker spa, en super restaurant og skønne pools. Belmond La Residencia på Mallorca er netop ét af de hoteller, og efter vores mening er det en af Mallorcas suveræne stjerner på hotelscenen. La Residencia ligger i den charmerende kyst- og bjerglandsby Deià ved foden af Tramuntana-bjergene, der har inspireret mange forfattere, komponister og malere i gennem tiden. Her ligger små hyggelige restauranter, skæve gallerier, og stemningen er afslappet og lokal.


ELEGANCE & BLOMSTRENDE HAVER

Hotellet skaber rammerne for et eksklusivt og romantisk hide-away, som byder på tårnhøj klassisk service og diskret luksus. Her er der tale om elegant afslappet luksus kombineret med den hyggelige lokale mallorcanske vibe. Belmond La Residencia emmer af atmosfære, som i en lille historisk landsby med de mange dejlige, solrige terrasser, blomstrende haver med frugt- og oliventræer og charmerende bygninger. Tre af hotellets 4 bygninger stammer fra henholdsvis det 16., 17. og 18. århundrede, og de små lommer og niveauer gør, at der er masser af luft og privatliv. Værelser og suiter forsynes dagligt med friske blomster og frugt, og de er charmerende indrettet med traditionelt mallorcinsk design og antikke møbler. Bygningerne ligger omgivet af en storslået og smuk have med skønne ældgamle oliventræer, farverige blomster, køkkenhaver og himmelsk duftende timianbuske og citrontræer. 


DET SMUKKE EKSKLUSIVE MALLORCA

I kan gå lange ture i det smukke område omkring hotellet, køle jer af i en af de tre pools - hvoraf den ene er en smuk indendørs pool i forbindelse med den dejlige spa, og I kan nyde et dejligt gas vin i bygningen, som i gamle dage var dér, hvor oliven blev presset til guddommelig olie, og som nu huser den prisbelønnede restaurant, El Olivo. Hotellet har en shuttle der kører gæsterne frem og tilbage til den dejlige strand 5-10 minutter derfra, Cala Deia. 

INSIDER

La Residencia er idéelt, når I rejser med børn. De har en rigtig god Kid's Club med et væld af sjove og hyggelige aktiviteter til både de små og større børn - heriblandt tennislektioner, madlavningskurser og kreative projekter.

FACTS

Flyvetid til Palma de Mallorca: 3t

Bedste periode: Sent forår, sommer & tidligt efterår

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

DET BEDSTE AF MALLORCA

KUNST, æstetik & natur

Belmond La Residencia har en spændende samling af lokal kunst og holder regelmæssige kunstudstillinger. Der bydes desuden på koncerter med klassisk musik, og hotellet har et fantastisk Steinway-klaver. Vil I selv give jer i kast med kunsten kan I tage timer i maleri, keramik eller skulptur. Ellers kan I spille tennis omgivet af Tramuntana-bjergene, køre på eventyr på en klassisk Vespa til Sóller, begive jer ud på en af de smukke vandreture i området, tage på bådtur eller leje en privat yacht for en dag. Området er også spækket med hyggelige bugter, hvor der kan springes fra klipper og bades til den helt store guldmedalje. 


gourmet galore på mallorca

Man spiser godt på Mallorca og i særdeleshed på Belmond La Residencia. Hotellet har et skønt udvalg af restauranter, og her kan I nyde godt af Mallorcas fantastiske råvarer. El Olivo er Belmonds prisbelønnede à la carte-restaurant, der ligger i en romantisk gårdhave ved den gamle olivenmølle. Vi kan i den grad anbefale tastingmenuen med tilhørende vine i stearinlysenes skær. Café Miró har en skøn terrasse med udsigt over byen og den skønne have, og her hyldes Deiàs kunstneriske arv og det lokale cuisine. På væggene indenfor hænger en unik samling af Mirós værker, og Belmond La Residencia har en tæt forbindelse til Miró-familien. Son Fony er den afslappede restaurant, hvor den overdådige morgenmadsbuffet serveres - det naturligvis er muligt at bestille à la carte. Ved den smukke pool ligger der en hyggelig restaurant, der serverer frokost, snacks og cocktails, når I trænger til at flytte jer fra solsengen.