Spanien er for os dejlige strande med skønt vand, masser af sol og varme, mildt og solrigt vejr i foråret og efteråret - ja sågar også over vinteren, lækker tapas, Michelinrestauranter og lokale vine, smuk natur og spændende kultur. Og så byder Spanien på noget til alles smag. 


Én af favoritterne er Mallorca, som vi kender ud i næsten hver en krog. Vores hoteller og Fincaer på Mallorca er nøje udvalgt med fokus på atmosfære, mad i topklasse, smukke omgivelser, lækre pools, familievenlighed og super service. 


Tenerife, som er den største af De Kaniriske Øer, er en solsikker perle - her ligger de fleste af Spaniens soltimer, og der er lunt hele året rundt. 


Smukke Andalusien på fastlandet er unik med sin arabiske historie, der stadig viser sig i de lokale traditioner. 

PSST...


Rejser I med børnene og ønsker kort flyvetid og samtidig stor sol- og varmesikkerhed, så er The Ritz Carlton Abama på Tenerife et perfekt paradis. Vi har haft mange familier afsted, og der er altid begejstrede tilbagemeldinger fra både store og små.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.