Vila Vita Parc Resort & Spa

Vila Vita Parc Resort & Spa

Vila Vita Parc ligger smukt placeret på klipperne med udsigt over Atlanterhavet i Armação de Pêra. De klassiske hvidkalkede bygninger er omgivet af en 54 hektar stor, kuperet tropisk have og med en sti ned til den dejlige private strand med de smukke, maleriske klippeformationer, som er kendetegnet ved strandene i Algarve. 


De i alt 180 dejlige værelser og suiter er store, rummelige og lækkert, lyst indrettet og alle har balkon eller terrasse, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt over Atlanterhavet og Armação de Pêra. Værelser og suiter er placeret i hovedhuset og i bygninger omkring i resortet - så det er muligt at vælge placering alt efter, om I rejser som familie eller som par eller vennepar uden børn. Der er også mulighed for at bo i en af Vila Vita Parc's 5 smukke villaer med egen pool, som egner sig rigtig godt til den store familie eller flere vennepar der rejser sammen.


Vila Vita Parc Resort & Spa har 7 skønne swimmingpools i den anlagte have, hvoraf 3 af dem er børnepools - så der er nok af muligheder for poolhygge for hele familien. Hotellet har også en planteskole og en legeplads på selve ejendommen.

INSIDER

Vila Vita har en sjov og hyggelig Kids' Club, Annabella Kid's Park, med et væld af underholdende aktiviteter. Børnene er delt op efter aldersgrupper - fra 6 mdr. op til + 11 år. Vila Vita har desuden minigolfbane, volleyball, petanque og tennis.

FACTS

Flyvetid til Faro: 3t45m 

Bedste periode: Forår, sommer, efterår

Tidsforskel: -1t 

alt hvad hjertet begærer

Vila Vitas kulinariske lækkerier i en imponerende mangfoldighed er et af hotellets varemærker. 8 varierede og virkelig gode restauranter, 6 barer og en imponerende vinkælder placeret 8 meter under jorden, gør opholdet her til et kulinarisk eventyr. Her kan I forkæle jeres ganer med fine dining på Vila Vitas signaturrestaurant, Ocean, som bærer to Michelinstjerner, eller I kan spise afslappet i klipklapper på strandrestauranten, Arte Nautica som tilbyder friskfanget fisk og skaldyr fra grillen - med 8 restauranter er der nok at vælge i mellem, men vær opmærksomme på, at ikke alle restauranter har åbent alle ugens dage.

Vila Vita Parc er blevet tildelt Travelife Guld for sine bæredygtige metoder. Resortet har sin egen 1.800 hektar store økologiske gård der producerer meget af det kød, grøntsager og vin, der anvendes i restauranterne. Vila Vita sin egen urtehave brugt lystigt af stedets kokke og en lille frugthave, hvor børnene i Annabela Kids Club kan lære om økologisk dyrkning og produktion. Resortet har desuden sin egen vandrensningsanlæg, som gør det muligt at genbruge spildevand til haverne.


Vila Vita har en sjov, hyggelig og inspirererende Kids' Club, Annabella Kid's Park, med et væld af sjove og spændende aktiviteter. Børnene er delt op efter aldersgrupper - fra 6 mdr. op til + 11 år. Vila Vita tilbyder desuden minigolfbane, volleyball, petanque og tennis - både grus og kunstgræs. Der er mulighed for tennisundervisning. Det er muligt at leje mountainbikes. Vila Vita Parc har sin egen 9-hullers par 3 bane og en 18 hullers putting green samt driving range til fri afbenyttelse.  Ønsker I flere udfordringer og golfoplevelser, ligger der 36 golfbaner i regionen - så der er rig mulighed for at svinge køllerne.


Vila Vitas Health Club Delfim er også et besøg værd med sin smukke indendørs pool, sauna, dampbad, jacuzzi, og iskold dyppepool - og EnerGym som også tilbyder personlig træning og ugentlige programmer såsom yoga, pilates, Rise & Stretch, Aqua- fitness eller strandture. Har I brug for lidt ekstra forkælelse eller en gang massage efter en omgang tennis eller træning, så und jer selv et besøg i Vila Vitas dejlige Spa, som tilbyder en lang række skønne behandlinger.