Belmond Reid´s Palace

Madeira

Kontakt os

Belmond Reid´s Palace

Madeira

Kontakt os

Alene beliggenheden tager pusten fra jer. Højt over havet på de forrevne klipper med en magisk udsigt udover Atlanterhavet, omgivet af frodigt blomstrende, tropiske haver, rejser det smukke, gamle, hvidkalkede hotel sig helt ugenert og fredeligt. Her har legendariske Reid's Palace ligget siden 1891.

Belmond Reid's Palace kan noget helt særligt, og det eksklusive hotel byder velkommen med en autentisk varme og atmosfære, som man sjældent oplever. Her er servicen i top uden at være stiv, stilen er gennemført med sit charmerende, gammeldags engelske look, atmosfæren er afslappet og hyggelig - og når et hotel har haft både en statsminister og en Nobelprisvindende forfatter blandt sine trofaste, begejstrede gæster, bekræfter det os jo kun i, at Reid's Palace kan noget særligt.


Værelserne på Reid's Palace er dejlige og hyggelige - alle med balkon. Indretningen er den traditionelle engelske stil med det mørke træ og de mønstrede bløde møbler, der giver en gammeldags og elegant vibe, hvor high-speed internet adgang og satellit-tv tilføjer et moderne touch. Hotellet er en del af Orient-Express og medlem af Leading Hotels of the World.


Hotellet er ideelt at besøge med børn. Lad jer ikke skræmme af den engelske stil og indretning - her er højt til loftet og en afslappet stemning, så både børn og voksne føler sig hjemme og imødekommet på hjertelig vis. Der er både Kids Club og Teenage Zone med sjove aktiviteter og masser at tage sig til. På Reid's Palace kan I slappe af ved en af de tre store swimmingpools med både fersk- og havvand - den ene blot få skridt fra havet, og de to andre med fantastisk udsigt over klipperne og havet fra deres hævede positioner. Hvis I har lyst til at være aktive i jeres ferie, kan I boltre jer med et væld af vandsport, fiske, dykke, spille tennis på hotellets to tennisbaner, spille bordtennis eller golf, tage på smukke bjergvandringer, ride på heste eller hoppe med på en sejltur, hvor I spotter hvaler og delfiner.

80days SOMMERFERIE 2018


I bor 7 nætter med morgenmad på mageløse Reid's Palace og flyver med TAP København-Madeira t/r med stop i Lissabon. Privat transfer til hotellet er også inkluderet.


2 voksne i et Superior Room med havudsigt og balkon                                                                        fra kr. 33.500

2 voksne og 2 børn (u. 12 år) i to Superior Rooms med connecting door, havudsigt og balkon      fra kr. 63.500


Alle vores rejser er skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. Disse priseksempler er udregnet i skolernes sommerferie og på udvalgte familiesammensætninger. Er konstellationen anderledes, er børnene over 12 år, skal I flere generationer afsted eller vil I gerne upgrade til mere luksus? Så kontakt os for priser. 


Priseksemplerne er udregnet på rejser i sommerferien 2018 med 20% early bird rabat indregnet. Tilbuddet gælder til 30. april 2018. 


Booker I inden d. 15. april, får I yderligere 10% rabat på hotelværelserne. Vi tager forbehold for prisen, da vi på nuværende tidspunkt ikke holder hotelværelser og fly.

INSIDER

 'Afternoon Tea' på Reid's er et MUST. Et stort udvalg af skønne teer, friske sandwiches, skønne hjemmebagte scones og kager fra hotellets bageri giver det legendariske Hotel Ritz i London kamp til stregen.

FACTS

Flyvetid til Madeira // 5t 

Bedste periode // Forår, sommer, efterår

Tidsforskel //  -1 time (sommer) eller -2t (vinter)

historisk elegance

De kulinariske ambitioner på Reid's Palace er høje, og I spiser fantastisk på de seks restauranter, som byder på alt fra fine dining i international topklasse til laid-back, poolside snacking. Der blev sat en stor tyk streg under det særlige niveau, da William Restaurant i 2016 fik sin første Michelin-stjerne, efter mindre end to år efter åbningen. Chefkokken Luis Pestana, der har været en del af Reid's kulinariske hold i 26 år, står ved roret, og foodies vil være i den syvende himmel. Søndag aften byder Reid's på den traditionelle champagne-gallabuffet i The Dining Room - så glem ikke jakke og slips. På de andre hyggelige restauranter er stilen tilbagelænet, og I vil ikke mangle noget. De mindre børn er igen tænkt ind, idet hovedrestauranten åbner tidligt med en særlig børnemenu til små ganer. Den danske stjernekok fra Kong Hans, Thomas Rode, har boet på Reid's med sin familie og var imponeret over maden og den hyggelige, famøse engelske afternoon tea med en udsøgt hjemmebag fra hotellets eget bageri.


Reid's Palace har en skøn spa med sauna og dampbad og mulighed for skønne behandlinger, massage og zoneterapi i dejlige behandlingsrum med udsigt.


Reid's Palace ligger blot 2 kilometer uden for den hyggelige havneby Funchal, hvor I kan gå ned og slentre på havnekajen og suge den dejlige sydlandske stemning til jer eller få en omgang calamares fritti, cataplana eller vongole på én af de små lokale restauranter.

Sir Winston Churchill slog lejr her, da han skrev nogle af sine berømte taler og sine krigserindringer, og den irske dramatiker George Bernard Shaw fandt også helle her, når han havde brug for en pause fra hverdagen. Stedet har været Madeiras hotel nr. 1 i mere end et århundrede, og det holder stadig overbevisende denne placering i dag.