Belmond 

ReiD´s Palace

Belmond 

Reid´s Palace

MADEIRAS BEDSTE HOTEL

Alene beliggenheden tager pusten fra jer. Højt over havet på de forrevne klipper med en magisk udsigt udover Atlanterhavet, omgivet af frodigt blomstrende, tropiske haver, rejser det smukke, gamle, hvidkalkede hotel sig helt ugenert og fredeligt. Her har det legendariske fem-stjernede hotel Reid's Palace ligget siden 1891. Belmond Reid's Palace kan noget helt særligt, og det eksklusive hotel byder velkommen med en autentisk varme og atmosfære, som man sjældent oplever. Her er servicen i top uden at være stiv, stilen er gennemført med sit charmerende, gammeldags engelske look, atmosfæren er afslappet og hyggelig - og når et hotel har haft både en statsminister og en Nobelprisvindende forfatter blandt sine trofaste, begejstrede gæster, bekræfter det os jo kun i, at Reid's Palace kan noget særligt.

KLASSISK LUKSUS

De 153 værelser og 23 suiter på Reid's Palace er fantastisk indrettet og har alle privat balkon. Stilen er den traditionelle engelske med mønstrede tapeter, bløde behagelige møbler, mørke træsorter og store skønne senge. Badeværelserne er ekviperet med lækre produkter, og der er alt hvad der hører til et fem-stjernet luksushotel. Stedet emmer af en old school, men super elegant vibe, og filminstruktøren Wes Anderson kunne snildt have brugt Reid's Palace som inspiration til hans herlige film. 

PERFEKT TIL FAMILIER

Hotellet er ideelt at besøge med børn. Lad jer ikke skræmme af den engelske stil og indretning - her er højt til loftet og en afslappet stemning, så både børn og voksne føler sig hjemme og imødekommet på hjertelig vis. Der er både Kids Club og Teenage Zone med sjove aktiviteter og masser at tage sig til. På Reid's Palace kan I slappe af ved en af de tre store swimmingpools med både fersk- og havvand - den ene blot få skridt fra havet, og de to andre med fantastisk udsigt over klipperne og havet fra deres hævede positioner. Hvis I har lyst til at være aktive i jeres ferie, kan I boltre jer med et væld af vandsport, fiske, dykke, spille tennis på hotellets to tennisbaner, spille bordtennis eller golf, tage på smukke bjergvandringer, ride på heste eller hoppe med på en sejltur, hvor I spotter hvaler og delfiner.

INSIDER

 'Afternoon Tea' på Reid's er et MUST. Et stort udvalg af skønne teer, friske sandwiches, skønne hjemmebagte scones og kager fra hotellets bageri giver det legendariske Hotel Ritz i London kamp til stregen.

FACTS

Flyvetid til Madeira: 5t 

Bedste periode: Forår, sommer, efterår

Tidsforskel:  -1 time

historisk elegance

MICHELINRESTAURANT under taget 

De kulinariske ambitioner på Reid's Palace er høje, og I spiser fantastisk på de seks restauranter, som byder på alt fra fine dining i international topklasse til laid-back, poolside snacking. Der blev sat en stor tyk streg under det særlige niveau, da William Restaurant i 2016 fik sin første Michelin-stjerne, efter mindre end to år efter åbningen. Chefkokken Luis Pestana, der har været en del af Reid's kulinariske hold i 26 år, står ved roret, og foodies vil være i den syvende himmel. Søndag aften byder Reid's på den traditionelle champagne-gallabuffet i The Dining Room - så glem ikke jakke og slips. På de andre hyggelige restauranter er stilen tilbagelænet, og I vil ikke mangle noget. De mindre børn er igen tænkt ind, idet hovedrestauranten åbner tidligt med en særlig børnemenu til små ganer. Den danske stjernekok fra Kong Hans, Thomas Rode, har boet på Reid's med sin familie og var imponeret over maden og den hyggelige, famøse engelske afternoon tea med en udsøgt hjemmebag fra hotellets eget bageri.

TAG I SPA ELLER PÅ OPDAGELSE

Reid's Palace har en skøn spa med sauna og dampbad og mulighed for skønne behandlinger, massage og zoneterapi i dejlige behandlingsrum med udsigt. Vil I på opdagelse ligger Reid's Palace blot 2 kilometer uden for den hyggelige havneby Funchal, hvor I kan gå ned og slentre på havnekajen og suge den dejlige sydlandske stemning til jer eller få en omgang calamares fritti, cataplana eller vongole på en af de små lokale restauranter.


Sir Winston Churchill slog lejr på Reid's Palace, da han skrev nogle af sine berømte taler og sine krigserindringer, og den irske dramatiker George Bernard Shaw fandt også helle her, når han havde brug for en pause fra hverdagen. Stedet har været Madeiras hotel nr. 1 i mere end et århundrede, og det holder stadig overbevisende denne placering i dag.