PORTUGAL

Portugal er efter vores mening ét af de mest charmerende lande i Europa - med en ligeså sød, charmerende og imødekommende befolkning. I Portugal får I et dejligt klima, skønne sandstrande, hyggelige havnebyer og dejlig mad - især de friskfangede fisk og skaldyr er fremragende. Når I er i Portugal, skal I naturligvis drikke portvin og de lokalt producerede vin - ligesom de portugisiske oliven og olivenolien er skøn. Vi har hoteller både i den mere nordlige del tæt på Lissabon, i syd på kysten og på Madeira!

PSST...


Portugal er for os masser af autentisk charme og en oprigtigt imødekommende og venlig befolkning, et skønt klima og virkelig god ‘value for money’. Portugal er lige et trin under mange af de andre Europæiske lande rent prismæssigt - så når I rejser i Portugal, får I ganske enkelt rigtig meget for pengene.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.