STORFJORD HOTEL

STORFJORD HOTEL

boutique-hotel I ENESTÅENDE NATUR

Storfjord Hotel er et afsondret, familieejet, luksuriøst boutique-hotel beliggende i Glomset på en smuk bjergskråning med udsigt over Storfjorden og Sunnmøre Alperne. Bag de rustikke bjælkevægge venter en oplevelse, hvor norske traditioner møder moderne design, og hvor den storslåede udsigt fra de hyggelige værelser er et besøg værd i sig selv. Sunnmøre-regionen er kendt for sin uberørte natur; her finder I et stort udvalg af vandreture at udforske - nogle starter endda ved hotellets dør. Efter en lang dag i naturen, hopper I i badekåben og følger stien til dér, hvor hotellet møder skoven, og træder ind i de rolige omgivelser på hotellets wellness afdeling. Om aftenen nyder I lokale specialiteter i hotellets spisestue med udsigt til fjeldene og fjorden.

THE GREAT OUTDOORS

Majestætiske bjerge stiger op fra smukke smalle fjorde og belønningen, når I når toppen, er en helt henrivende udsigt over landskabet. Personalet på hotellet er erfarne vandrere - de kender området som deres egen lomme og hjælper jer med at planlægge en vandringsrute efter vejr og ønsker. Storfjord Hotel tilbyder desuden private bådture, hvor I kan udforske de afsondrede og betagende fjorde som Hjørundfjord og UNESCO verdensarv-området Geirangergfjord.

Bare en kort vandretur fra hotellet finder I Glomset-bugten, hvorfra hotellet arrangerer guidede kajak-ture. I kommer helt tæt på den norske natur, mens I padler gennem den betagende Storfjord med spektakulær udsigt over Sunnmøre Alperne.


A SAUNA WITH A VIEW

Træd ind i den hyggelige wellness afdeling og lyt til den beroligende lyd af skoven udenfor vinduet. Slip af med ømme vandrings-muskler i udendørs jacuzzien og bliv ekstra forkælet med et udvalg af lækre behandlinger. Vask hverdagen og stressen væk i udendørsbruseren eller tag dig et øjebliks pause i saunaen med udsigt over skoven. Mærk solskinnet eller den bløde berøring af blide regndråber på dit ansigt og tag magien ind fra omgivelserne – det er sand forkælelse på den skandinaviske måde.

INSIDER

Du har måske hørt, at vejret i Ålesund ikke altid er solrigt og varmt, men som de siger i Norge; ”Der findes ikke noget dårligt vejr, kun dårlig påklædning”, så det er en god idé at pakke med disse ord i tankerne.

FACTS

Flyvetid til Ålesund: 1h 20m 

Bedste periode: Hele året, afhængig af hvad I er til.

Tidsforskel: Ingen

LOCAL FLAVOUR

TRADITION OG PASSION

Køkkenet på Storfjord Hotel er kendt for sin passion for lokal mad og deres samarbejde med de bedste lokale producenter. De dygtige kokke har en stor lidenskab for håndværket, og serverer kun de bedste lokale produkter Norge har at byde på. I hotellets smukke spisestue – selvfølgelig med en betagende udsigt - venter en uhøjtidelig, fin spiseoplevelse. Hotellet er berømt for sin samling af oste fra lokale producenter og Storfjordbrygg, som er deres egen lokalt bryggede Ale, der kun serveres på Storfjord Hotel.